Netgsme geçmeyi düşünüyordum netgsm e yeni geeçenlere turkcell kullandırtmıyormuymuş ne fiyatlar zamlandı netgsmde.Evet numaran aynı kalıyor fakat e sim tarifesi tt ye yeni geçenlere mi bilmiyorum onu öğrenmen gerek.
Netgsme geçmeyi düşünüyordum netgsm e yeni geeçenlere turkcell kullandırtmıyormuymuş ne fiyatlar zamlandı netgsmde.Evet numaran aynı kalıyor fakat e sim tarifesi tt ye yeni geçenlere mi bilmiyorum onu öğrenmen gerek.
Benimki de tt10 gb türk telekom 300 tl ödüyorumdum 20 gb gecim dedim 555 tl dediler
İstediğin zaman geçebiliyorsunuz zaten ama dediğim kural dışı geçerseniz taahhüt bozmuş oluyorsunuz bozma ücreti yansıyorAz önce bu sorun için turkcell i aradım öyle bir şey olmadığını istediğim zaman geri turkcelle dönecebileceğimi söylediler.
Herhangi bir bekleme süresi sözkonusu değilmiş siz yine arayıp bilgi alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Az önce bu sorun için turkcell i aradım öyle bir şey olmadığını istediğim zaman geri turkcelle dönecebileceğimi söylediler.
Herhangi bir bekleme süresi sözkonusu değilmiş siz yine arayıp bilgi alabilirsiniz.
Peki e simin normal simden farklı olarak avantaj ve dezavantajları neler kullanan biri olarak?ben tr de kullanıyorum şuanda e sim olarak bahsettiğim 20gb 160tl olan paket.
bu paketi kim veriyorben tr de kullanıyorum şuanda e sim olarak bahsettiğim 20gb 160tl olan paket.