Neler Yeni

🔥İndirim TÜRKCELL HATTI TAŞIMAK İSTEYENLERE

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,868
İsim
.
kanunen operatör değiştirme işlemi 3 ayda bir oluyor diye biliyorum ama detayında farklı şeyler olabilir
Hocam forumda olsun çevremde olsun çok kez daha uyguna farklı operatörle sözleşme imzalayıp yine farklı opertöre geçen çok gördüm.
1 ay falan değil en basitinden bir dost 1 hafta sonra değişti operatörünü ne 1 ayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanunen operatör değiştirme işlemi 3 ayda bir oluyor diye biliyorum ama detayında farklı şeyler olabilir
Hat değiştirirken 3 ay geçmesi lazım sanırım. Araştırırken de böyle bir yorum gördüm.

Alıntıyı görüntüle
bmö.PNG

En basitinden bir üyemiz.Çok gördüm kral ben daha uygun yada daha çok gb vermesi sebebiyle hat değiştiren 1 ay 3 ay yinede arayıp sorun isterseniz en doğru bilgi onlardadır.

Son düzenleme:

A_TURAN_A

80+ Bronze
taahhüt lü ise ilk 1 ay ve son 1 ay kala geçebilirsiniz, taahhütsüz ise yeni geçtikten 1 ay sonra geçebilirsinz diye biliyorum

Türk telekom yıldızlı günler gelsede ona geçsek

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Berkecan Ergin
Banada çok pahalı 1 ay öncesine kadar turkcelle 40gb 1000dk için 210TL ödüyordum.

Şimdi farutasıza çektim pusudayım güzel tarife çıkarsın direk geçeceğim
faturasız da güzel paketler var mı? Benimde öyle 20+20 ve 1000 konusşma 185 lira mı öyle bir şey şimdi aynı pakete 440 istiyor :d

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,868
İsim
.
faturasız da güzel paketler var mı? Benimde öyle 20+20 ve 1000 konusşma 185 lira mı öyle bir şey şimdi aynı pakete 440 istiyor :d
1000004453.jpg

Faturasız daha beter hocam 440 istediklerine bakma tahhütün bittiği an 40gb a 540 TL üzerinden yansıtıyorlar bilgine.

AHAHAHHA hediylerle beraber toplam 32 GB 160 TL😄

Alıntıyı görüntüle
Kontratın ne zaman bitiyor kral ?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,682
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Palo DAYI 👑

80+ Gold
benım kontratın son ayı nabıcam la turktelekom onermeyın cekmıyor xd

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
Berkecan Ergin

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,868
İsim
.
Hat değiştirirken 3 ay geçmesi lazım sanırım. Araştırırken de böyle bir yorum gördüm.

Alıntıyı görüntüle
Az önce bu sorun için turkcell i aradım öyle bir şey olmadığını istediğim zaman geri turkcelle dönecebileceğimi söylediler.
Herhangi bir bekleme süresi sözkonusu değilmiş siz yine arayıp bilgi alabilirsiniz.

taahhüt lü ise ilk 1 ay ve son 1 ay kala geçebilirsiniz, taahhütsüz ise yeni geçtikten 1 ay sonra geçebilirsinz diye biliyorum

Türk telekom yıldızlı günler gelsede ona geçsek
Az önce bu sorun için turkcell i aradım öyle bir şey olmadığını istediğim zaman geri turkcelle dönecebileceğimi söylediler.
Herhangi bir bekleme süresi sözkonusu değilmiş siz yine arayıp bilgi alabilirsiniz.

Top Bottom