🔥İndirim TÜRKCELL HATTI TAŞIMAK İSTEYENLERE

kanunen operatör değiştirme işlemi 3 ayda bir oluyor diye biliyorum ama detayında farklı şeyler olabilir
Hocam forumda olsun çevremde olsun çok kez daha uyguna farklı operatörle sözleşme imzalayıp yine farklı opertöre geçen çok gördüm.
1 ay falan değil en basitinden bir dost 1 hafta sonra değişti operatörünü ne 1 ayı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanunen operatör değiştirme işlemi 3 ayda bir oluyor diye biliyorum ama detayında farklı şeyler olabilir
Hat değiştirirken 3 ay geçmesi lazım sanırım. Araştırırken de böyle bir yorum gördüm.

Alıntıyı görüntüle
bmö.PNG

En basitinden bir üyemiz.Çok gördüm kral ben daha uygun yada daha çok gb vermesi sebebiyle hat değiştiren 1 ay 3 ay yinede arayıp sorun isterseniz en doğru bilgi onlardadır.

Son düzenleme:
taahhüt lü ise ilk 1 ay ve son 1 ay kala geçebilirsiniz, taahhütsüz ise yeni geçtikten 1 ay sonra geçebilirsinz diye biliyorum

Türk telekom yıldızlı günler gelsede ona geçsek

AHAHAHHA hediylerle beraber toplam 32 GB 160 TL😄

IMG_4729.png

Banada çok pahalı 1 ay öncesine kadar turkcelle 40gb 1000dk için 210TL ödüyordum.

Şimdi farutasıza çektim pusudayım güzel tarife çıkarsın direk geçeceğim
faturasız da güzel paketler var mı? Benimde öyle 20+20 ve 1000 konusşma 185 lira mı öyle bir şey şimdi aynı pakete 440 istiyor :d

faturasız da güzel paketler var mı? Benimde öyle 20+20 ve 1000 konusşma 185 lira mı öyle bir şey şimdi aynı pakete 440 istiyor :d
1000004453.jpg

Faturasız daha beter hocam 440 istediklerine bakma tahhütün bittiği an 40gb a 540 TL üzerinden yansıtıyorlar bilgine.

AHAHAHHA hediylerle beraber toplam 32 GB 160 TL😄

Alıntıyı görüntüle
Kontratın ne zaman bitiyor kral ?

benım kontratın son ayı nabıcam la turktelekom onermeyın cekmıyor xd

Hat değiştirirken 3 ay geçmesi lazım sanırım. Araştırırken de böyle bir yorum gördüm.

Alıntıyı görüntüle
Az önce bu sorun için turkcell i aradım öyle bir şey olmadığını istediğim zaman geri turkcelle dönecebileceğimi söylediler.
Herhangi bir bekleme süresi sözkonusu değilmiş siz yine arayıp bilgi alabilirsiniz.

taahhüt lü ise ilk 1 ay ve son 1 ay kala geçebilirsiniz, taahhütsüz ise yeni geçtikten 1 ay sonra geçebilirsinz diye biliyorum

Türk telekom yıldızlı günler gelsede ona geçsek
Az önce bu sorun için turkcell i aradım öyle bir şey olmadığını istediğim zaman geri turkcelle dönecebileceğimi söylediler.
Herhangi bir bekleme süresi sözkonusu değilmiş siz yine arayıp bilgi alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,567
Üyeler
187,355
Son üye
pOpCoRn-
Geri