Palo DAYI š
80+ Gold
bende en ucuz 320 tl oda 5gbana sayfamda Ƨıktı direkt olarak
bende en ucuz 320 tl oda 5gbana sayfamda Ƨıktı direkt olarak
Netgsm ile bu teklif arasında gidip geliyorum sizin ƶneriniz var mı hangisini tercih etmeliyim sizceBu daha hoÅ bir teklif deÄerlendirilebilir.
aga senin paketi buldum aratarak fakat alamıyorum hattın uygun deÄil diyorNetgsm ile bu teklif arasında gidip geliyorum sizin ƶneriniz var mı hangisini tercih etmeliyim sizce
Bu soruyu hiƧ duymamıŠolarak sayıyorum kral.Netgsm ile bu teklif arasında gidip geliyorum sizin ƶneriniz var mı hangisini tercih etmeliyim sizce
benim taahĆ¼tĆ¼m bittiÄi iƧin yeni paket olarak ƶnerdiler ondan dolayı olabiliraga senin paketi buldum aratarak fakat alamıyorum hattın uygun deÄil diyor
bende niye sorduÄumu bilmiyorum her gĆ¼n bankalardan smsler geliyorken intihar olurBu soruyu hiƧ duymamıŠolarak sayıyorum kral.
O zaman ne yapacaÄını biliyorsun kral.benim taahĆ¼tĆ¼m bittiÄi iƧin yeni paket olarak ƶnerdiler ondan dolayı olabilir
bende niye sorduÄumu bilmiyorum her gĆ¼n bankalardan smsler geliyorken intihar olur
Åuanki durumu bilmiyorum ama ben geƧen sene sonunda 12. ayın basında faturasızdan faturalıya geƧtim herhangi biÅey ƶdemedim 20+20 Åelinde 40gb 290 TL 'YE 12 taahhĆ¼tlĆ¼ olarak kampanya sunmuÅtu bana bende gectım Ć§Ć¼nkĆ¼ heray zam geliyodu paketlere ve bĆ¼yle olması daha mantıklıydıTurkcell sƶzleÅmem bu ay bitiyor faturasız hatta geƧip baÅka operatƶre geƧsem 1-2 ay sonra yine Turkcell geƧsem nasıl olur
Faturalı dan faturasız hatta geƧince harici fiyat Ƨıkıyor mu?
KardeÅim istediÄin kadar dibinde ol her firmada aynıdır bu iÅ. O baz istasyonuna baÄlı cihaz sayısına gƶre internet hızında oranlama yapıyor bende vodafone ile kƶyde baz istasyonu uzak olmasına raÄmen 200-300 mbps gƶrdĆ¼ÄĆ¼m oluyor mesela yani her Åey aƧık bir Åeyi savunmayın daima. Turkcell hizmeti iyi bir operatƶr ama pahala tt yi geƧ zaten beÅ para etmez desem yeri vodafone uygun ve hizmeti tĆ¼rkcellin bir tık altı olay tamamı ile bu.Dostum baz istasyonun dibinde 130-140 versin hatta orda bile az ben Bursa'da oturuyorum aynı evde tt 7 verirken turkcel 120den asaÄı vermiyor birde turkcelin baz istasyonuna yakın oturdugumu dĆ¼ÅĆ¼n ozman neler olur
vodafone ise okeyim ben size basta ttmi diye sordum sizde evet yazınca devamı geldi zatenKardeÅim istediÄin kadar dibinde ol her firmada aynıdır bu iÅ. O baz istasyonuna baÄlı cihaz sayısına gƶre internet hızında oranlama yapıyor bende vodafone ile kƶyde baz istasyonu uzak olmasına raÄmen 200-300 mbps gƶrdĆ¼ÄĆ¼m oluyor mesela yani her Åey aƧık bir Åeyi savunmayın daima. Turkcell hizmeti iyi bir operatƶr ama pahala tt yi geƧ zaten beÅ para etmez desem yeri vodafone uygun ve hizmeti tĆ¼rkcellin bir tık altı olay tamamı ile bu.
Yani baz istasyonunun dibinde isen iyi demek istedim.vodafone ise okeyim ben size basta ttmi diye sordum sizde evet yazınca devamı geldi zaten
ordada zahmet olucak zatenYani baz istasyonunun dibinde isen iyi demek istedim.