Neler Yeni

🔥İndirim Turkcell Altın Festivali Paketleri

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Netgsm ile bu teklif arasında gidip geliyorum sizin öneriniz var mı hangisini tercih etmeliyim sizce
aga senin paketi buldum aratarak fakat alamıyorum hattın uygun değil diyor

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,942
İsim
.
benim taahütüm bittiği için yeni paket olarak önerdiler ondan dolayı olabilir

bende niye sorduğumu bilmiyorum her gün bankalardan smsler geliyorken intihar olur
O zaman ne yapacağını biliyorsun kral.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Turkcell sözleşmem bu ay bitiyor faturasız hatta geçip başka operatöre geçsem 1-2 ay sonra yine Turkcell geçsem nasıl olur

Faturalı dan faturasız hatta geçince harici fiyat çıkıyor mu?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Turkcell sözleşmem bu ay bitiyor faturasız hatta geçip başka operatöre geçsem 1-2 ay sonra yine Turkcell geçsem nasıl olur

Faturalı dan faturasız hatta geçince harici fiyat çıkıyor mu?
şuanki durumu bilmiyorum ama ben geçen sene sonunda 12. ayın basında faturasızdan faturalıya geçtim herhangi bişey ödemedim 20+20 şelinde 40gb 290 TL 'YE 12 taahhütlü olarak kampanya sunmuştu bana bende gectım çünkü heray zam geliyodu paketlere ve büyle olması daha mantıklıydı

Farex

80+ Silver
Dostum baz istasyonun dibinde 130-140 versin hatta orda bile az ben Bursa'da oturuyorum aynı evde tt 7 verirken turkcel 120den asağı vermiyor birde turkcelin baz istasyonuna yakın oturdugumu düşün ozman neler olur :)
Kardeşim istediğin kadar dibinde ol her firmada aynıdır bu iş. O baz istasyonuna bağlı cihaz sayısına göre internet hızında oranlama yapıyor bende vodafone ile köyde baz istasyonu uzak olmasına rağmen 200-300 mbps gördüğüm oluyor mesela yani her şey açık bir şeyi savunmayın daima. Turkcell hizmeti iyi bir operatör ama pahala tt yi geç zaten beş para etmez desem yeri vodafone uygun ve hizmeti türkcellin bir tık altı olay tamamı ile bu.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Kardeşim istediğin kadar dibinde ol her firmada aynıdır bu iş. O baz istasyonuna bağlı cihaz sayısına göre internet hızında oranlama yapıyor bende vodafone ile köyde baz istasyonu uzak olmasına rağmen 200-300 mbps gördüğüm oluyor mesela yani her şey açık bir şeyi savunmayın daima. Turkcell hizmeti iyi bir operatör ama pahala tt yi geç zaten beş para etmez desem yeri vodafone uygun ve hizmeti türkcellin bir tık altı olay tamamı ile bu.
vodafone ise okeyim ben size basta ttmi diye sordum sizde evet yazınca devamı geldi zaten :)

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mesut hamamcı
önce bimcelle geçtim 3günde. sonra hemen turkcell 40gb pakete geri döndüm :)

Top Bottom