Palo DAYI 👑
80+ Gold
bende en ucuz 320 tl oda 5gbana sayfamda çıktı direkt olarak
bende en ucuz 320 tl oda 5gbana sayfamda çıktı direkt olarak
Netgsm ile bu teklif arasında gidip geliyorum sizin öneriniz var mı hangisini tercih etmeliyim sizceBu daha hoş bir teklif değerlendirilebilir.
aga senin paketi buldum aratarak fakat alamıyorum hattın uygun değil diyorNetgsm ile bu teklif arasında gidip geliyorum sizin öneriniz var mı hangisini tercih etmeliyim sizce
Bu soruyu hiç duymamış olarak sayıyorum kral.Netgsm ile bu teklif arasında gidip geliyorum sizin öneriniz var mı hangisini tercih etmeliyim sizce
benim taahütüm bittiği için yeni paket olarak önerdiler ondan dolayı olabiliraga senin paketi buldum aratarak fakat alamıyorum hattın uygun değil diyor
bende niye sorduğumu bilmiyorum her gün bankalardan smsler geliyorken intihar olurBu soruyu hiç duymamış olarak sayıyorum kral.
O zaman ne yapacağını biliyorsun kral.benim taahütüm bittiği için yeni paket olarak önerdiler ondan dolayı olabilir
bende niye sorduğumu bilmiyorum her gün bankalardan smsler geliyorken intihar olur
şuanki durumu bilmiyorum ama ben geçen sene sonunda 12. ayın basında faturasızdan faturalıya geçtim herhangi bişey ödemedim 20+20 şelinde 40gb 290 TL 'YE 12 taahhütlü olarak kampanya sunmuştu bana bende gectım çünkü heray zam geliyodu paketlere ve büyle olması daha mantıklıydıTurkcell sözleşmem bu ay bitiyor faturasız hatta geçip başka operatöre geçsem 1-2 ay sonra yine Turkcell geçsem nasıl olur
Faturalı dan faturasız hatta geçince harici fiyat çıkıyor mu?
Kardeşim istediğin kadar dibinde ol her firmada aynıdır bu iş. O baz istasyonuna bağlı cihaz sayısına göre internet hızında oranlama yapıyor bende vodafone ile köyde baz istasyonu uzak olmasına rağmen 200-300 mbps gördüğüm oluyor mesela yani her şey açık bir şeyi savunmayın daima. Turkcell hizmeti iyi bir operatör ama pahala tt yi geç zaten beş para etmez desem yeri vodafone uygun ve hizmeti türkcellin bir tık altı olay tamamı ile bu.Dostum baz istasyonun dibinde 130-140 versin hatta orda bile az ben Bursa'da oturuyorum aynı evde tt 7 verirken turkcel 120den asağı vermiyor birde turkcelin baz istasyonuna yakın oturdugumu düşün ozman neler olur
vodafone ise okeyim ben size basta ttmi diye sordum sizde evet yazınca devamı geldi zatenKardeşim istediğin kadar dibinde ol her firmada aynıdır bu iş. O baz istasyonuna bağlı cihaz sayısına göre internet hızında oranlama yapıyor bende vodafone ile köyde baz istasyonu uzak olmasına rağmen 200-300 mbps gördüğüm oluyor mesela yani her şey açık bir şeyi savunmayın daima. Turkcell hizmeti iyi bir operatör ama pahala tt yi geç zaten beş para etmez desem yeri vodafone uygun ve hizmeti türkcellin bir tık altı olay tamamı ile bu.
Yani baz istasyonunun dibinde isen iyi demek istedim.vodafone ise okeyim ben size basta ttmi diye sordum sizde evet yazınca devamı geldi zaten
ordada zahmet olucak zatenYani baz istasyonunun dibinde isen iyi demek istedim.