zX1ScreamofNİGht
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 249
Nasıl oldu bu
Nasıl oldu bu
Hocam,çekmedikten sonra isterse bedava olsun.Kardeşim turkcell akpnin yandaşları tt de öyle tek sağlam ve fiyatı uygun firma vodafone ki ben senelerdir kullandım zamanında şuan ben mesela babamın hattına 375 tl ödüyorum 47 gb internet sosyal medya whatsapp youtube sınırsız 3000 dk sabit hatlara vodafonelara sınırsız konuşma ve red tarifesiydi yani siz düşünün.
Perşembe günü yeni hat içi başvurdum.Bakalım ne zaman gelecek.Kargoyu takip edeceğimiz bir yer var mı?15 GB internetin bile 520 TL olduğu bu dönem için iyi fiyatlar.
Numara Taşıma | Turkcell Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları
Turkcell’li olmak çok kolay! Başvurunuzu turkcell.com.tr veya uygulama üzerinden hızlıca yapın. Numaranızı taşıyın veya yeni bir numarayla Turkcell’li olun.www.turkcell.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Kardeşim turkcell akpnin yandaşları tt de öyle tek sağlam ve fiyatı uygun firma vodafone ki ben senelerdir kullandım zamanında şuan ben mesela babamın hattına 375 tl ödüyorum 47 gb internet sosyal medya whatsapp youtube sınırsız 3000 dk sabit hatlara vodafonelara sınırsız konuşma ve red tarifesiydi yani siz düşünün.
Hocam,çekmedikten sonra isterse bedava olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Perşembe günü yeni hat içi başvurdum.Bakalım ne zaman gelecek.Kargoyu takip edeceğimiz bir yer var mı?
Ev intarneti alicam turktelekom 77 mbps destekliyor ama babam in sabit hattı turktelekom evde 7 mbps çekiyor benim turkcel 120 den düşmüyor turkcel 50mbps altyapı sunuyor gidip ona basvurucamReis ona bakarsan ben 40GB Turkcell e 210 TL ödüyorum ama mesele bu değil.
Çekmiyor aga çekmiyor turkcell bu konuda rakipsiz.
Hayatımda gördüğüm en kötü internete sahip.Mersinde olmama rağmen 200 ün altını görmüyorum benAlıntıyı görüntüle
Türknet de geçebilirsin reis Superonline da güzelEv intarneti alicam turktelekom 77 mbps destekliyor ama babam in sabit hattı turktelekom evde 7 mbps çekiyor benim turkcel 120 den düşmüyor turkcel 50mbps altyapı sunuyor gidip ona basvurucam![]()
turknette aynı altyapıyı kullanıyor tt ile yanlısmıyım ?Türknet de geçebilirsin reis Superonline da güzel
Sen bursayı izmiri gör izmirde ve bursa da çekiyor fakat interneti yavaş türkcellin vodafone da şehirde bi tık kötü ama köyde falan gayet güzel çekiyor interneti de hızlıydı yani sen demekki yoğun olmayan ortamda ve baz istasyonun dibindesin ki bu hızları alıyorsun.Reis ona bakarsan ben 40GB Turkcell e 210 TL ödüyorum ama mesele bu değil.
Çekmiyor aga çekmiyor turkcell bu konuda rakipsiz.
Hayatımda gördüğüm en kötü internete sahip.Mersinde olmama rağmen 200 ün altını görmüyorum benAlıntıyı görüntüle
Aynenturknette aynı altyapıyı kullanıyor tt ile yanlısmıyım ?
TT mi çekiyor Bursa ' da ?Sen bursayı izmiri gör izmirde ve bursa da çekiyor fakat interneti yavaş türkcellin vodafone da şehirde bi tık kötü ama köyde falan gayet güzel çekiyor interneti de hızlıydı yani sen demekki yoğun olmayan ortamda ve baz istasyonun dibindesin ki bu hızları alıyorsun.
aga ondada taahhüt yok diye biliyorum fiyat arttımı sıkıntıAynen
aga ondada taahhüt yok diye biliyorum fiyat arttımı sıkıntıAynen
15 GB internetin bile 520 TL olduğu bu dönem için iyi fiyatlar.
Numara Taşıma | Turkcell Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları
Turkcell’li olmak çok kolay! Başvurunuzu turkcell.com.tr veya uygulama üzerinden hızlıca yapın. Numaranızı taşıyın veya yeni bir numarayla Turkcell’li olun.www.turkcell.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Reis bursaya izmire göre değerlendiremeyiz öyle bir şey yok genele bakıyoruz.Sen bursayı izmiri gör izmirde ve bursa da çekiyor fakat interneti yavaş türkcellin vodafone da şehirde bi tık kötü ama köyde falan gayet güzel çekiyor interneti de hızlıydı yani sen demekki yoğun olmayan ortamda ve baz istasyonun dibindesin ki bu hızları alıyorsun.
galiba evet benimde bitiyor ama uygulamada falan göremiyorum bunuTaahhütüm 12 gün sonra bitiyor yeni üyelere özel mi bu