🔥İndirim Turkcell Aynen Favorim 20GB Online Özel 200TL

pcmeraklisi34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,309
Hep Vodafone paylaşılıyor denk gelmişken Turkcell kampanyası paylaşayım dedim. Başka operatörden Numara taşıma ile Türkcell’e online başvuru yaparak geçiş yapabilirsiniz.

Not: Turkcell faturasız müşterilerine de açıkmış tarife.

Son düzenleme:
Hep Vodafone paylaşılıyor denk gelmişken Turkcell kampanyası paylaşayım dedim. Başka operatörden Numara taşıma ile Türkcell’e online başvuru yaparak geçiş yapabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Şubeden aynı paketi 250 tl ye aldık. 1 ay önce Vadofone parası resmen bence daha mantıklı en azından çekiyor

bugün tt'ye başvurmuştum hat geldi ama daha geçişim olmadı iptal edip buna başvurabiliyor muyum bilgisi olan var mı?

bugün tt'ye başvurmuştum hat geldi ama daha geçişim olmadı iptal edip buna başvurabiliyor muyum bilgisi olan var mı?
Hattı vazgeçtim diyip kabul etmesen olurdu da artık olmaz sanırım. Geçiş tamamlanınca bu hala devam ederse başvurabilirsin.

Aga TT de de mağazalara özel kampanya vardı, 40gb - 300tl lik tarife var. Yakında mağaza olan varsa bir baksın

Bütün iletişim firmaları berbat ama ben ucube vod neyse ondan kurtulduğumu seviniyorum 182likten alacaktım bir sebepten dolayı iptal oldu ohh miss

Geri