Yardım Turkcell den nasıl kurtulabilirim

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,571
Arkadaşlae Turkcell genç super fırsat paketi kullanıyorum 10gb internet veriyolar ben bunu asmisim ve aşım mesajı bana 1 saat sonra geliyor bu firmadan nasıl kurtulabilirim 3 ayım kalmış turktelekom a nasıl geçerim cayma ücreti ne kadar öderim paketim 60 tl

Arkadaşlae Turkcell genç super fırsat paketi kullanıyorum 10gb internet veriyolar ben bunu asmisim ve aşım mesajı bana 1 saat sonra geliyor bu ***** firmadan nasıl kurtulabilirim 3 ayım kalmış turktelekom a nasıl geçerim cayma ücreti ne kadar öderim paketim 60 TL
2 ay daha kullan son ayın ortalarında çıkabilirsin. Cayma bedeli ödemeye değmez.

kanka sansürlüde olsa küfür yasak.

Mesajları kapatabileceğin bir numara kod olmalı bence

Olmaz kanka saçma sapan firma ya bıktım kaç TL öderim sence
3 ay kaldıysa çok ödersin. Tarifenin taahütsüz ücretinden 60TL çıkartıp kullandığım 9 ay ile çarp.

veya kalan 3 ayın ücretini (180TL) peşin ödeyip de çıkma imkanı da var. Şahsen ben kullanmayı tercih ederdim.

3 ay kaldıysa çok ödersin. Tarifenin taahütsüz ücretinden 60TL çıkartıp kullandığım 9 ay ile çarp.

veya kalan 3 ayın ücretini (180TL) peşin ödeyip de çıkma imkanı da var. Şahsen ben kullanmayı tercih ederdim.
Tamam kanka öyle yapıyım ozaman 3 aydaha bu saçma firma ile çalışmak zorundayım desene
Post automatically merged:

Nasıl yani taahhütsuz 66 TL olan tarifeyi 9 la çarpıp napicam ?

Geri