RamazanBaygara
80+
- Reaksiyon skoru
- 111
Öyle de yeni numara vermiyolarmiAilede 65 yaş üstü olan birinin tc'si ve birkaç bilgisiyle paket alabilirsin bir tane Turkcell bayiye gidip.Abime bu şekilde 30 gb 350 veya 400 liralık bir tarife yapmıştık dedemin üzerinden.Herhangi bir mesaj vs gitmiyor o kişiye sadece kampanyadan faydalanmanı sağlıyor.
En güzeli diye bir şey yok bölgene göre en iyisi varEn güzeli en memnun olduğum turkcell tavsiye ederim
Yaşı büyükler aracılığıyla yaparsan daha ucuza gelirDostlar taahut bitiyor turk telekomdan turkcelle tadimak istiyorum ama bu tarife sizce nasil fiyati bana cok yuksek geldi gecilirmi
hayır direkt hat taşıdık bizÖyle de yeni numara vermiyolarmi
Ev interneti değil knk mobil insanlar her zaman evinde hapsolmuyor ya haniEn güzeli diye bir şey yok bölgene göre en iyisi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaşı büyükler aracılığıyla yaparsan daha ucuza gelir
Bende onu diyorum işte mesela benim burda turkcell çekmiyor ama şehir merkezinde çekmediği yer yok bölgeye bağlı olarak seçmek lazımEv interneti değil knk mobil insanlar her zaman evinde hapsolmuyor ya hani![]()
Anlayamadın beni ama neyse boşver genel olarak turkcell güzel memnunum tavsiye de ederim arkadaşa.Bende onu diyorum işte mesela benim burda turkcell çekmiyor ama şehir merkezinde çekmediği yer yok bölgeye bağlı olarak seçmek lazım