rcpnl64 80+ Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 57 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Recep Ünlü Cuma, 22:07 #1 Arkadaşlar selamlar. 3-4 aydır Turkcell kullanıcısıyım ve yeni abonelere özel paketten artık yararlanamıyorum. Önerdiğiniz f/p paket var mıdır?
Arkadaşlar selamlar. 3-4 aydır Turkcell kullanıcısıyım ve yeni abonelere özel paketten artık yararlanamıyorum. Önerdiğiniz f/p paket var mıdır?
ardyata 80+ Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 148 Dahası Reaksiyon skoru 37 İsim Arda Iğdır İlgilendiği Kategoriler Mapper X Minecraft Cumartesi, 21:42 #2 rcpnl64 yazmış: Arkadaşlar selamlar. 3-4 aydır Turkcell kullanıcısıyım ve yeni abonelere özel paketten artık yararlanamıyorum. Önerdiğiniz f/p paket var mıdır? Devamı için tıklayın... Keşke geçmeseydin kardeşim veri sızıntısı oldu Turkcell'de.
rcpnl64 yazmış: Arkadaşlar selamlar. 3-4 aydır Turkcell kullanıcısıyım ve yeni abonelere özel paketten artık yararlanamıyorum. Önerdiğiniz f/p paket var mıdır? Devamı için tıklayın... Keşke geçmeseydin kardeşim veri sızıntısı oldu Turkcell'de.
rcpnl64 80+ Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 57 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Recep Ünlü Bugün, 01:19 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ardyata yazmış: Keşke geçmeseydin kardeşim veri sızıntısı oldu Turkcell'de. Devamı için tıklayın... Yorumunuz için teşekkür ederim. Ama veri sızıntı olmayan bir hizmet var mı bilmiyorum
ardyata yazmış: Keşke geçmeseydin kardeşim veri sızıntısı oldu Turkcell'de. Devamı için tıklayın... Yorumunuz için teşekkür ederim. Ama veri sızıntı olmayan bir hizmet var mı bilmiyorum