Bayadır var kral yeni değil senin yeni haberin oldu heralde
evet e simd e oluyor istersen adresine sim kartıda gonderiyolar e sim olarak taşırsan ilk ay ekstra 2 gb felan veriyolar sanırım pasaj dan 200 tl çekBeyler bu sadece online taşıma şeklinde oluyor.E sim seklınde tasınabiliyor mu ?
Beyler bu sadece online taşıma şeklinde oluyor.E sim seklınde tasınabiliyor mu ?
banamı bi pahalı geliyor bu paketler
Banada çok pahalı 1 ay öncesine kadar turkcelle 40gb 1000dk için 210TL ödüyordum.banamı bi pahalı geliyor bu paketler
Şimdi farutasıza çektim pusudayım güzel tarife çıkarsın direk geçeceğimbanamı bi pahalı geliyor bu paketler
teşekkürlerevet e simd e oluyor istersen adresine sim kartıda gonderiyolar e sim olarak taşırsan ilk ay ekstra 2 gb felan veriyolar sanırım pasaj dan 200 tl çek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Banada çok pahalı 1 ay öncesine kadar turkcelle 40gb 1000dk için 210TL ödüyordum.
Şimdi farutasıza çektim pusudayım güzel tarife çıkarsın direk geçeceğim
daha uygun yok bende bakmıştımteşekkürler
Daha uygun paket varsa bilgilendirme yapabilirsiniz
Hocam benim bu ayın 10 unda kontratım bitti turkcelle.Bende bunu araştırıyordum. Benim de faturalı 3 ay sonra bitiyor. Dediğin gibi fiyatlar çok yüksek. Faturalıdan devam etmek istemiyorum. Faturasıza geçip uygun fiyatlı pakete bakıyorum. Faturasıza nasıl geçebilirim yani hocam?
Hocam benim bu ayın 10 unda kontratım bitti turkcelle.
18 inde faturasıza çektim 7 gün kullanım ücretini ödeyeceğim.
Geçişte ise şöyle sadece yeni hatta ve hat taşıyanlara bu paketler.
Ben şimdi turkcell faturasıza çektim en kısa sürede vodafone fatrasıza çekip kampanya bekleyeceğim.
Farklı bir operatörde olduğum içinde kampanyadan yararlanacağım.Çok basit.
Bir arkadaş bimcell den geçti kral çok forumda da geçenler vardı.Hat değiştirirken 3 ay geçmesi lazım sanırım. Araştırırken de böyle bir yorum gördüm.
Alıntıyı görüntüle
kanunen operatör değiştirme işlemi 3 ayda bir oluyor diye biliyorum ama detayında farklı şeyler olabilirBir arkadaş bimcell den geçti kral çok forumda da geçenler vardı.