Turkcell Paket Önerisi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,588
Merhabalar Turkcelldeki taahütüm 20 güne bitiyor aktif kullandığım paket 60gb 420 tl şu anki önerdiği 60gb 620 tl sizce mantıklı mı önerdiğiniz paketler neler minimum 50gb internete ihtiyacım var yeni gelen kampanyaları için vodafone geçip geri dönebilirim gerekirse

iyi fiyat bence. 5G geldiğinden beri yeni gelenlere geçirmeye başladılar, eskiden tam tersiydi.

iyi fiyat bence. 5G geldiğinden beri yeni gelenlere geçirmeye başladılar, eskiden tam tersiydi.
bana da fena gelmedi fiyatı da emin olmak için sorayım dedim çokta uğraşasım yok aslında geçen sene 40 takla atmıştım bu tarifeyi almak için

Merhabalar Turkcelldeki taahütüm 20 güne bitiyor aktif kullandığım paket 60gb 420 tl şu anki önerdiği 60gb 620 tl sizce mantıklı mı önerdiğiniz paketler neler minimum 50gb internete ihtiyacım var yeni gelen kampanyaları için vodafone geçip geri dönebilirim gerekirse
Hocam beklersen sene sonuna doğru bütün operatörler indirim yapıyor ben bekliyorum kasım aralık gibi.

bu sürede faturasıza mı geçeyim sizce
Fatura bedelin yüksek değilse geçmene gerek yok aslında ama x2 falan yaparlarsa taahhütsüz geç 1-2 ay faturasızda takıl hatta farklı operatöre bile geçebilirsin taahhtüt bitince.
1-2 ay sonra her sene sonu olan 1 sene müşteri bağlama indirimleri oluyor o zaman uyguna kapatırsın ben öyle yapacağım taahhütüm yok benimde.

Geri