Yani ? bu veri hızı mı veri hızıysa fena değil gibi fakat jitter yüksek
İyimi gerçekten sehirden uzakta bi yerde oturuyoruz yeni yeni yerlesme var dahaYani ? bu veri hızı mı veri hızıysa fena değil gibi fakat jitter yüksek
Ping biraz fazla.Arkadaşlar internet altyapisi icin kasim ayını söylediler internet benim için şuan cok gerekli 4.5 g de bu değeri alıyorum sizce superbox almimiyim oyun oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyimi gerçekten sehirden uzakta bi yerde oturuyoruz yeni yeni yerlesme var daha
+ nerede olursan ol gün içinde birkaç kere sinir bozucu bağlantı kesintileri oluyor. Şuan ona bağlıyım evde olmadığım için , sabahtan beri 3 kere bağlantı koptu. Kötü bir yerde de değilim.Eğer iyi çeken bir yerdeysen alabilirsin. Bende var mesela ve çok çeken bir yerde değilim, değerler de çok kötü maalesef. Binamda da altyapı yok.
Hızlar turkcelle göre güzel değil benim burada 300mbp dowload 150mbps upload alıyordum veriden ama online oyun oynuyorsan işini görmez gibib duruyorArkadaşlar internet altyapisi icin kasim ayını söylediler internet benim için şuan cok gerekli 4.5 g de bu değeri alıyorum sizce superbox almimiyim oyun oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyimi gerçekten sehirden uzakta bi yerde oturuyoruz yeni yeni yerlesme var daha
Tam bilmiyorsam yoğun olan yerde sıkıntı varmış bizim burada cok fazla bina yok daha yeni yeni yerlesime acildi bu olumlumu+ nerede olursan ol gün içinde birkaç kere sinir bozucu bağlantı kesintileri oluyor. Şuan ona bağlıyım evde olmadığım için , sabahtan beri 3 kere bağlantı koptu. Kötü bir yerde de değilim.
Altyapı yoksa alması lazım değil mi? Superonline değil Superbox.Altyapı varsa al