Neler Yeni

Turkcell Superonline 100 Mbps kırmızı alarm

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Çağrı Talha Yener
Merhabalar, daha bugun ınternet eve baglandı ve fıber oldugu için modemın yanında bır cıhaz var. Eve gelen ekıpler bu cıhazın kablolarına cok dıkkat edın dedı ve cıhazın ustundede kabloları hareket ettırmeyın yazıyor. Kurulum yapıldıktan sonra ınternet sorunsuz calıstı fakat arkasına kablo taktıkdan sonra galıba o kabloları oynadım ve cıhazın ustunde kırmızı alarm ısıgı yandı ve ınternet calısmıyor. Bunu nasıl duzeltebılırım Turkcell kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım.
WhatsApp Image 2021-01-29 at 15.59.04.jpeg

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Gpon cihazı bu fakat alarm ne anlama geliyor bilmiyorum belki fiber optik kablo hasar görmüş olabilir bu dediğimi salladım olmayadabilir.
@alpolojix / Leroxy

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Çağrı Talha Yener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu nasil modem aqa
bunu bağladılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gpon cihazı bu fakat alarm ne anlama geliyor bilmiyorum belki fiber optik kablo hasar görmüş olabilir bu dediğimi salladım olmayadabilir.
@alpolojix / Leroxy
kablolarda hasar yok ınternet bugun baglandı yarım saat kullandık hız testı vs yaptım sıkıntı yoktu kabloları ayarlıyım yerını duzenlıyım derken bırden gıttı kırmızı ısık.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
bunu bağladılar

kablolarda hasar yok ınternet bugun baglandı yarım saat kullandık hız testı vs yaptım sıkıntı yoktu kabloları ayarlıyım yerını duzenlıyım derken bırden gıttı kırmızı ısık.
Fiber optik kablonun içinde cam olduğu için çok bükülürse hasar alabilir diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Çağrı Talha Yener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiber optik kablonun içinde cam olduğu için çok bükülürse hasar alabilir diye biliyorum
evet haklısınız baglayan ekıp oyle dedı

da hasar alma ıhtımalı yok sadece ethernet kablosu baglarken modemın yerını ayarladım acaba neden kaynaklandı musterı hızmetlerını aradım

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim