Neler Yeni

Yardım Turkcell Superonline Fiber geçilir mi?

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Binamıza fiber altyapı gelmiş bulunmakta ve bir satış temsilcisi geldi bugün 100 Mbps Download / 20 Mbps Upload 175 tl fiyat verdi sizce bu fiyat iyi mi veya Millenicom tarzı taahhütsüz firmalara mı yönelmeliyim? ne farkı var aralarında acaba, ping konusu çok önemli benim için.
Gaziantep'te oturuyorum kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim.

yerçileği

80+ Bronze
Binamıza fiber altyapı gelmiş bulunmakta ve bir satış temsilcisi geldi bugün 100 Mbps Download / 20 Mbps Upload 175 TL fiyat verdi sizce bu fiyat iyi mi veya Millenicom tarzı taahhütsüz firmalara mı yönelmeliyim? ne farkı var aralarında acaba, ping konusu çok önemli benim için.
Altyapıda hali hazırda normal türktelekom fiberi varmı?

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yap bence Superonline fiber güzel

şahin doğan

80+ Platinum
Alt yapın iyi ise hiç bir firmada sorun yaşamazsın zaten. Süperonlıne fiber şuana kadar gördüğüm en az ping değerini veriyor. Fiyatta normal sayılır.

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Alt yapın iyi ise hiç bir firmada sorun yaşamazsın zaten. Süperonlıne fiber şuana kadar gördüğüm en az ping değerini veriyor. Fiyatta normal sayılır.
hmm çok sağ ol dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aklında kalmasın diye valorantta 20-30 ms alırsın istanbul sunucusunda

bu arada fps diye yanlış yazdım ms olcaktı o
sıkıntı yok bu değerler gayet iyi değerler benim için inş stabil olur da oynayabilirim :D

yusuftheayay

80+ Bronze
Binamıza fiber altyapı gelmiş bulunmakta ve bir satış temsilcisi geldi bugün 100 Mbps Download / 20 Mbps Upload 175 TL fiyat verdi sizce bu fiyat iyi mi veya Millenicom tarzı taahhütsüz firmalara mı yönelmeliyim? ne farkı var aralarında acaba, ping konusu çok önemli benim için.
Teknik destek konusunda iyiler. Wifi da sıkıntı yaşıyordum aradım 3 saat içinde geldi yeni modem taktı gittiler kuruşta almadılar.

Fakat kendi İnternet sitelerinde 100mbps 160 TL size fazla fiyat söylemişler, tv+ dahil değil ise tabii ki

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Teknik destek konusunda iyiler. Wifi da sıkıntı yaşıyordum aradım 3 saat içinde geldi yeni modem taktı gittiler kuruşta almadılar.
benim kullandığım firma ise sorun olduğunda bakmak için para alırız diye tehdit ediyorlardı yarın ilk işim iptal etmek zaten cayma bedeli karşılıyor sanırım türkcell.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,740
Üyeler
162,053
Son üye
u46X
Top Bottom