Neler Yeni

Yardım Turkcell Superonline Fiber geçilir mi?

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Binamıza fiber altyapı gelmiş bulunmakta ve bir satış temsilcisi geldi bugün 100 Mbps Download / 20 Mbps Upload 175 tl fiyat verdi sizce bu fiyat iyi mi veya Millenicom tarzı taahhütsüz firmalara mı yönelmeliyim? ne farkı var aralarında acaba, ping konusu çok önemli benim için.
Gaziantep'te oturuyorum kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim.

yusuftheayay

80+ Bronze
benim kullandığım firma ise sorun olduğunda bakmak için para alırız diye tehdit ediyorlardı yarın ilk işim iptal etmek zaten cayma bedeli karşılıyor sanırım türkcell.
Cayma bedelinin belirli bir miktara kadar karşılıyor olabilirler bilgim yok. Sanırım Türk Telekom kullanıyorsun arkadaşada aynısını demişlerdi gelmek için 100 TL istiyorlarmış en azından geliriz diyorlar ben Vodafonedayken adamlar gelmeye bile tenezzül etmedi 6 ay kullanmadığım internetin faturasını ödedik Allah tan türkcell geldide kurtulduk ondan ozaman 800 TL'ye kadar cayma bedeli karşılıyorlardı 700 küsür de Vodafone cayma bedeli çıkarmıştı.

yerçileği

80+ Bronze
Binamıza fiber altyapı gelmiş bulunmakta ve bir satış temsilcisi geldi bugün 100 Mbps Download / 20 Mbps Upload 175 TL fiyat verdi sizce bu fiyat iyi mi veya Millenicom tarzı taahhütsüz firmalara mı yönelmeliyim? ne farkı var aralarında acaba, ping konusu çok önemli benim için.
Hocam türktelekom yeni internet paketlerini paylaştı bence onlarada bi göz atabilirsiniz
https://bireysel.turktelekom.com.tr...nyalar/sayfalar/fiber-hiz-sever-kampanya.aspx ben olsam 500lüğü alırdım

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Cayma bedelinin belirli bir miktara kadar karşılıyor olabilirler bilgim yok. Sanırım Türk Telekom kullanıyorsun arkadaşada aynısını demişlerdi gelmek için 100 TL istiyorlarmış en azından geliriz diyorlar ben Vodafonedayken adamlar gelmeye bile tenezzül etmedi 6 ay kullanmadığım internetin faturasını ödedik Allah tan türkcell geldide kurtulduk ondan ozaman 800 TL'ye kadar cayma bedeli karşılıyorlardı 700 küsür de Vodafone cayma bedeli çıkarmıştı.
Hocam kusura bakmayın geç gördüm maalesef Türk Telekom bile degil, Fiberix adında tek amaçları para olan rezalet bir marka.
Gaziantep'te olanlar bu firmadan uzak dursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam türktelekom yeni internet paketlerini paylaştı bence onlarada bi göz atabilirsiniz
https://bireysel.turktelekom.com.tr...nyalar/sayfalar/fiber-hiz-sever-kampanya.aspx ben olsam 500lüğü alırdım
Kusura bakmayin görmedim aksam, cok teşekkürler bi kontrol edeyim paketleri.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Binamıza fiber altyapı gelmiş bulunmakta ve bir satış temsilcisi geldi bugün 100 Mbps Download / 20 Mbps Upload 175 TL fiyat verdi sizce bu fiyat iyi mi veya Millenicom tarzı taahhütsüz firmalara mı yönelmeliyim? ne farkı var aralarında acaba, ping konusu çok önemli benim için.
daha yüksek paketleri daha uygun
https://www.turkcell.com.tr/kampany...ampanyasi?source=CMS&place=campaigns_category geçicekseniz bu pakete geçin kampanyada iken bende temmuzda geçicem

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ben superonline 1000 mbps kullanıyorum bayağı memnunum

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Furkan Demirtaş
TürkNet varsa onu öneririm

Top Bottom