Turkcell taahüt bitti önerinize açığım

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
303
Arkadaşlar, şu an aktif olarak Turkcell’in VDSL 35 Mbps olan paketini kullanıyorum. Bu yaz taahhüdüm bitiyor ve bulunduğum konum en fazla 50 Mbps VDSL destekliyor. Uygun fiyatlı bir operatör öneriniz var mı? Turkcell, bu yaz taahhüdü yenilersek fena bir zam yapacak gibi duruyor; VDSL Paketler 600 TL’lere çıkmış. Öneriniz ya da ne yapmam gerektiği konusunda bir fikriniz varsa, paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar, şu an aktif olarak Turkcell’in VDSL 35 Mbps olan paketini kullanıyorum. Bu yaz taahhüdüm bitiyor ve bulunduğum konum en fazla 50 Mbps VDSL destekliyor. Uygun fiyatlı bir operatör öneriniz var mı? Turkcell, bu yaz taahhüdü yenilersek fena bir zam yapacak gibi duruyor; VDSL Paketler 600 TL’lere çıkmış. Öneriniz ya da ne yapmam gerektiği konusunda bir fikriniz varsa, paylaşırsanız sevinirim.

Şuan neye geçsen 400-500 zaten, memnunsan hiç elletmesen de olur gibi. Dün bağlattım 50mbps Fiber Superonline, 2 ay ücretsiz kalan 10 ay aylık 550TL (Aylık 458'e geliyor), 45 dakikada başvuruyu alıp gelip kurup gittiler, getir siparişinden hızlı bağlandı 😁

hocam müşteri hizmeti anlamında ortada kalmak istemiyorum iyi midir bazı operatörler müşteri hizmeti konusunda rezalet bu yüzden sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan neye geçsen 400-500 zaten, memnunsan hiç elletmesen de olur gibi. Dün bağlattım 50mbps Fiber Superonline, 2 ay ücretsiz kalan 10 ay aylık 550TL (Aylık 458'e geliyor), 45 dakikada başvuruyu alıp gelip kurup gittiler, getir siparişinden hızlı bağlandı 😁
daha 2 ay önce arkadaşın evine turkcell gelip portdan eve fiber çekti paket yenilemesi yaptılar şuan 380 lira veriyorlar

fiyatlar çok kazık şuan 470 lira ödüyoruz ve paket yenilemesi durumunda 35mb vdsl için 670 lira vermemiz gerekiyor 50mb pakete geçersek 720 oluyor bu fiyat o yüzden benim aklımda bir kablonet var

hocam müşteri hizmeti anlamında ortada kalmak istemiyorum iyi midir bazı operatörler müşteri hizmeti konusunda rezalet bu yüzden sordum

daha 2 ay önce arkadaşın evine turkcell gelip portdan eve fiber çekti paket yenilemesi yaptılar şuan 380 lira veriyorlar
Ofiste 50mbps fiber superonline, taahhütsüz 220TL ödüyoruz, zam yemesin diye her ay dua ediyorum:ROFLMAO: 2 sene önce 150TL'ye bağlatmıştım. aynı paketin taahhütlüsünü işte 458'e getirmiş oldum. Fiber altyapı varsa benim paket de fena değil bence piyasaya göre. En azından arıza durumunda karşında muhattap var, pandemi dönemi 3 sene Türknet kullandım Türknet'te her arızada rezil kepaze oluyorduk arayıp da bildirebileceğin biri yok. Uygulamadan yazıyorsun en erken 1 gün sonra cevap veriyorlar

Ofiste 50mbps fiber superonline, taahhütsüz 220TL ödüyoruz, zam yemesin diye her ay dua ediyorum:ROFLMAO: 2 sene önce 150TL'ye bağlatmıştım. aynı paketin taahhütlüsünü işte 458'e getirmiş oldum. Fiber altyapı varsa benim paket de fena değil bence piyasaya göre. En azından arıza durumunda karşında muhattap var, pandemi dönemi 3 sene Türknet kullandım Türknet'te her arızada rezil kepaze oluyorduk arayıp da bildirebileceğin biri yok. Uygulamadan yazıyorsun en erken 1 gün sonra cevap veriyorlar
sadece dsl altyapıı mevcut adsl ile 20 mb vdsl ile 50 mb sunuyorlar taahütsüz paket olsa de geçsem çok iyi olur ama hep tekelleşme yüzünden fiyatlar acayip yüksek taahütle durmadan fiyat yükseltip duruyorlar 500 liralık bir paketin onlara gideri 100lirayı geçmez bence normalde neyse taahütüz şuan bulduğum b,r netspeed var o nasıldır

Netspeed Deneyimleyebilirsin .

iptal verirsen daha uygun teklifler gelir. 50mbps için 300 ödüyordum 400 oldu.

iptal verirsen daha uygun teklifler gelir. 50mbps için 300 ödüyordum 400 oldu.
ne zaman yenilediniz taahütü

Turknet ne kadar hız alıyorsunuz baktınız mı
türknet de aynı 50 mb diyor zaten turkcell de türktelekom altyapısından veriyor bize kendi altyapısı mevcut ama adsl vdsl yok adsl 18 mb alabilirsiniz dedi türktelekom la benzer fiyatları turkcell in bari müşteri hizmetleri iyi olsun dedik turkcell geçtik türkneti bilmiyorum bayisi yok zaten burda o yüzden geçmek istemiyorum en azından sorun oldumu bayiye giderek çözebiliyorduk müşteri hizmetlerinden daha çok muhattabın oluyor o yüzden benim taraflarımda bayisi olan bir internet arıyorum o da bir kablonet herhalde millenicomunda bayisi yok burda taahütsüz bir millenicom var onunda bayisi yok o kötü oldu neyse bir kablonete bakalım

Son düzenleme:
Geri