Turkcell taahüt bitti önerinize açığım

ne zaman yenilediniz taahütü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türknet de aynı 50 mb diyor zaten turkcell de türktelekom altyapısından veriyor bize kendi altyapısı mevcut ama adsl vdsl yok adsl 18 mb alabilirsiniz dedi türktelekom la benzer fiyatları turkcell in bari müşteri hizmetleri iyi olsun dedik turkcell geçtik türkneti bilmiyorum bayisi yok zaten burda o yüzden geçmek istemiyorum en azından sorun oldumu bayiye giderek çözebiliyorduk müşteri hizmetlerinden daha çok muhattabın oluyor o yüzden benim taraflarımda bayisi olan bir internet arıyorum o da bir kablonet herhalde millenicomunda bayisi yok burda taahütsüz bir millenicom var onunda bayisi yok o kötü oldu neyse bir kablonete bakalım
1 ay oldu.

Sıralama söyle.
10line paran yok ise.
Netgsm paran var ise.
Gigaspeed türktelekom altyapısından 1000lik almak için.
Türknet Türknet altyapısı var ise iyi.

Arkadaşlar, şu an aktif olarak Turkcell’in VDSL 35 Mbps olan paketini kullanıyorum. Bu yaz taahhüdüm bitiyor ve bulunduğum konum en fazla 50 Mbps VDSL destekliyor. Uygun fiyatlı bir operatör öneriniz var mı? Turkcell, bu yaz taahhüdü yenilersek fena bir zam yapacak gibi duruyor; VDSL Paketler 600 TL’lere çıkmış. Öneriniz ya da ne yapmam gerektiği konusunda bir fikriniz varsa, paylaşırsanız sevinirim.
türktelekom

Netspeed iyidir ama 2 hafta önce saldırı var diye açıklama yapmışlardı, düzelttiler mi durumu bilmiyorum(davet kodu ile indirim + 12 aylık peşin ödeme var). Türknet 10 Ağustos'a kadar 12 aylık peşin ödeme yaparsanız 499TL(6 ay taksit yapıyorlar + davet kodu ile 1 ay bedava). Gigaspeed 2026 Temmuz'a kadar sabit fiyat garantisi veriyor 35mb 419 TL. Merkürnet 31 Ocak'a kadar 35mb 349 TL(bu firma hakkında pek bilgim yok)

aynı fiyatları veriyorlar hocam aralarında 50 lira oynuyor birde vodafone a bakayım dedim onun fiyatlar iyice uçmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o nedenle olabilir neyse bakıcam artık bir şeylere teşekkürler
Kablonete bakın o ucuzdu 50mbps 400 civarıydı 12 ay taahhütlü

Geri