Neler Yeni

Turkcell ve GeForce Now

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Ben uygun olduğunu düşünmüyorum.
50 TL internet, 45 TL telefon faturası, 75 TL'de bu olsa, benim için büyük para.

Yurtta ise, Turkcell kampanya yapmadığı sürece 4G ile, buna internet yetmez.
Yapar diye düşünüyorum ama. Sadece hizmet ücreti ve tarife bedeli ile aylık 100 TL olabilir.
Duruma göre düşününce fiyat mantıklı, normal olarak zaten aşırı saçma fiyatlandırması var dediğiniz gibi.
Kampanya durumu için ise sadece Turkcell'in reaksiyon alması muhtemel ki şu durumda bile çok kâr ettiklerini sanmıyorum. Açıkçası ben kampanya yapacaklarını düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartım olmadığı için APU'da CP 2077'i FideltyFX ile ortalama 35 FPS ile oynadım.
Tam olarak bu yüzden "kitlesi düşecek" demiştim. Zaten 30+ FPS alan birinin gidip de bu fiyata bu hizmeti almasını bekleyemezsin.

Shiden

80+ Bronze
Duruma göre düşününce fiyat mantıklı, normal olarak zaten aşırı saçma fiyatlandırması var dediğiniz gibi.
Kampanya durumu için ise sadece Turkcell'in reaksiyon alması muhtemel ki şu durumda bile çok kâr ettiklerini sanmıyorum. Açıkçası ben kampanya yapacaklarını düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam olarak bu yüzden "kitlesi düşecek" demiştim. Zaten 30+ FPS alan birinin gidip de bu fiyata bu hizmeti almasını bekleyemezsin.
Dark Souls 3, Death Stranding gibi oyunlar varsa, veririm. Çünkü bunlar kasıyor ve tadı çıkmıyor.
35-40 arası, kasan bir FPS değeri.
Makul olsaydı keşke. Abonesi olurdum. Böyle yenilikleri falan çok severim ben.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
@Uranos
Gözün aydın dostum.
Fiyat güncellenmiş ve GAME+ zorunluluğu kalkmış.

Shiden

80+ Bronze
Top Bottom