Neler Yeni

Turkcell ve GeForce Now

Shiden

80+ Bronze
Uygunsuz dil
Hocam 9 dolara bilgisayar kiralıyorsunuz daha boş konu açmayın bence
Ya saçma saaalak konuşma. Orada ki birim ile, buradaki birim aynı mı sanıyorsun sen?
9 Dolar bir hiç yani orada. Burada bir şey anladın mı?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Kullanıcının bulunduğu konuma göre fiyat politikası olması lazım. Bundan bahsediyor arkadaş. Amerikada da internet 80 dolar. Burada interneti 100 dolara kullansan hüüüüğ diyen sen olursun. Söylenmek istenen şey farklı burada onu anlayalım öncelikle
o firmanın değil ülkenin sorunu
oyunların da her yerde 60 dolar yani .d

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
o firmanın değil ülkenin sorunu
oyunların da her yerde 60 dolar yani .d
O da var sende haklısın ama bulunduğu konuma göre fiyatlandırma yapılırsa daha güzel olur her şey atıyorum orda 5 dolar burada 20 lira 25 lira

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,740
İsim
Gtx 1090Tİ
Ya saçma saaalak konuşma. Orada ki birim ile, buradaki birim aynı mı sanıyorsun sen?
9 Dolar bir hiç yani orada. Burada bir şey anladın mı?
Otur böyle konu açmaya devam et
Uyarı puanın h.o (belkide ban)

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,093
İsim
Mert Can Ergün

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
O da var sende haklısın ama bulunduğu konuma göre fiyatlandırma yapılırsa daha güzel olur her şey atıyorum orda 5 dolar burada 20 lira 25 lira
nvidia ile anlaşmayı geçtim turkcell normalde de ucuz değil zaten.
dediğin gibi olsa hoş olur ama daha turkcell bile onu düşünmüyor.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Aşırı anormal bir fiyatı yok.
Olaya sadece dışarıdan bakarak yargılamayın. Geforce Now için gelen parçalar, yapılan ek hizmetler, Nvidia'nın payı vs vs çok masraflı oluyor.
Kızmanız gereken Turkcell değil kesinlikle.
Zorla GAME+ üzerinden hizmet sağlaması aşırı saçma ama hesaplanan belli müşteri kitlesi var ve o kitleden gelen para hesaplanarak böyle bir proje geliştirildi ve olan yine son tüketiciye oldu.
Nvidia tamamen saçmaladı ama bu hizmeti alan yine alacak. Bu duruma yeterince tepki bile oluşmadı. Hâlâ bu durumu tartışmak bence anlamsız.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır

Shiden

80+ Bronze
Aşırı anormal bir fiyatı yok.
Olaya sadece dışarıdan bakarak yargılamayın. Geforce Now için gelen parçalar, yapılan ek hizmetler, Nvidia'nın payı vs vs çok masraflı oluyor.
Kızmanız gereken Turkcell değil kesinlikle.
Zorla GAME+ üzerinden hizmet sağlaması aşırı saçma ama hesaplanan belli müşteri kitlesi var ve o kitleden hesaplanarak böyle bir proje geliştirildi ve olan yine son tüketiciye oldu.
Nvidia tamamen saçmaladı ama bu hizmeti alan yine alacak. Bu duruma yeterince tepki bile oluşmadı. Hâlâ bu durumu tartışmak bence anlamsız.
Aynen haklısın kardeş, ama Amazon ucuz diyorlar. Ben o açıdan baktım. Fiyatlandırma yaparken, 25 TL falan olsa güzel olurdu.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Aynen haklısın kardeş, ama Amazon ucuz diyorlar. Ben o açıdan baktım. Fiyatlandırma yaparken, 25 TL falan olsa güzel olurdu.
Prime sadece kargolama ve dizi/film için kullanılıyor yani ek masraf getirebilecek çok az yeri var. Geforce Now için özel GPU'lar ve donanımlar geldi. Sunucular kuruldu ve fazlasıyla masrafı var.
Prime maliyetli değil ve Amazon, Prime ile kendi reklamını yaptı ek olarak daha fazla kitleye hitap ediyor.

Bence Geforce Now bu kadar şeye rağmen uygun denilebilecek seviyede ama fiyatlandırma yüzünden kitlesi epey azalacak.

Shiden

80+ Bronze
Prime sadece kargolama ve dizi/film için kullanılıyor yani ek masraf getirebilecek çok az yeri var. Geforce Now için özel GPU'lar ve donanımlar geldi. Sunucular kuruldu ve fazlasıyla masrafı var.
Prime maliyetli değil ve Amazon, Prime ile kendi reklamını yaptı ek olarak daha fazla kitleye hitap ediyor.

Bence Geforce Now bu kadar şeye rağmen uygun denilebilecek seviyede ama fiyatlandırma yüzünden kitlesi epey azalacak.
Ben uygun olduğunu düşünmüyorum.
50 TL internet, 45 TL telefon faturası, 75 TL'de bu olsa, benim için büyük para.

Yurtta ise, Turkcell kampanya yapmadığı sürece 4G ile, buna internet yetmez.
Yapar diye düşünüyorum ama. Sadece hizmet ücreti ve tarife bedeli ile aylık 100 TL olabilir.

Bu konunun benim için önemi. Oyun oynamayı çok seven biriyim. O yüzden bunu daha da portatif ve ucuz olması gerektiğini düşünüyorum. Ekran kartım olmadığı için APU'da CP 2077'i FideltyFX ile ortalama 35 FPS ile oynadım.
Hatta oyun oynamayı o kadar çok seviyorum ki, Dark Souls II SoFTS'yi için Türkçe yama hazırlıyorum. Tamamladığım zaman ücretsiz paylaşacağım.

Test videoları;

Top Bottom