RTX3070
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 9,087
Açıklama yaptılar, fiyat Turkcell'in.Belki Nvida'dan kaynaklıdır.
Açıklama yaptılar, fiyat Turkcell'in.Belki Nvida'dan kaynaklıdır.
Ya saçma saaalak konuşma. Orada ki birim ile, buradaki birim aynı mı sanıyorsun sen?Hocam 9 dolara bilgisayar kiralıyorsunuz daha boş konu açmayın bence
o firmanın değil ülkenin sorunuKullanıcının bulunduğu konuma göre fiyat politikası olması lazım. Bundan bahsediyor arkadaş. Amerikada da internet 80 dolar. Burada interneti 100 dolara kullansan hüüüüğ diyen sen olursun. Söylenmek istenen şey farklı burada onu anlayalım öncelikle
O da var sende haklısın ama bulunduğu konuma göre fiyatlandırma yapılırsa daha güzel olur her şey atıyorum orda 5 dolar burada 20 lira 25 lirao firmanın değil ülkenin sorunu
oyunların da her yerde 60 dolar yani .d
Otur böyle konu açmaya devam etYa saçma saaalak konuşma. Orada ki birim ile, buradaki birim aynı mı sanıyorsun sen?
9 Dolar bir hiç yani orada. Burada bir şey anladın mı?
ikisi de olabilir normal de turkcell ucuz değilkiNvidia Rusya daki bir operatör (Turkcell gibi) ile anlaşmış. Orda da anormal derecede pahalı imiş. Bence nvidia çok fazla kar payı alıyor.
nvidia ile anlaşmayı geçtim turkcell normalde de ucuz değil zaten.O da var sende haklısın ama bulunduğu konuma göre fiyatlandırma yapılırsa daha güzel olur her şey atıyorum orda 5 dolar burada 20 lira 25 lira
Aynen özür dilerim.Otur böyle konu açmaya devam et
Uyarı puanın h.o (belkide ban)
Paragöz firmanvidia ile anlaşmayı geçtim turkcell normalde de ucuz değil zaten.
dediğin gibi olsa hoş olur ama daha turkcell bile onu düşünmüyor.
Aynen haklısın kardeş, ama Amazon ucuz diyorlar. Ben o açıdan baktım. Fiyatlandırma yaparken, 25 TL falan olsa güzel olurdu.Aşırı anormal bir fiyatı yok.
Olaya sadece dışarıdan bakarak yargılamayın. Geforce Now için gelen parçalar, yapılan ek hizmetler, Nvidia'nın payı vs vs çok masraflı oluyor.
Kızmanız gereken Turkcell değil kesinlikle.
Zorla GAME+ üzerinden hizmet sağlaması aşırı saçma ama hesaplanan belli müşteri kitlesi var ve o kitleden hesaplanarak böyle bir proje geliştirildi ve olan yine son tüketiciye oldu.
Nvidia tamamen saçmaladı ama bu hizmeti alan yine alacak. Bu duruma yeterince tepki bile oluşmadı. Hâlâ bu durumu tartışmak bence anlamsız.
Prime sadece kargolama ve dizi/film için kullanılıyor yani ek masraf getirebilecek çok az yeri var. Geforce Now için özel GPU'lar ve donanımlar geldi. Sunucular kuruldu ve fazlasıyla masrafı var.Aynen haklısın kardeş, ama Amazon ucuz diyorlar. Ben o açıdan baktım. Fiyatlandırma yaparken, 25 TL falan olsa güzel olurdu.
Ben uygun olduğunu düşünmüyorum.Prime sadece kargolama ve dizi/film için kullanılıyor yani ek masraf getirebilecek çok az yeri var. Geforce Now için özel GPU'lar ve donanımlar geldi. Sunucular kuruldu ve fazlasıyla masrafı var.
Prime maliyetli değil ve Amazon, Prime ile kendi reklamını yaptı ek olarak daha fazla kitleye hitap ediyor.
Bence Geforce Now bu kadar şeye rağmen uygun denilebilecek seviyede ama fiyatlandırma yüzünden kitlesi epey azalacak.