M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,188
hocam gsliyim çaktırmayın yanlış yazdımAdam holigan Fenerli herhalde. Mesutun oynamadığı maçta hile Mesutu övüyor![]()
hocam gsliyim çaktırmayın yanlış yazdımAdam holigan Fenerli herhalde. Mesutun oynamadığı maçta hile Mesutu övüyor![]()
rezil olduk kadroda sorun yok tek sorun şenol güneşTürkiye - Galler maçı, 0 - 2 lik bir skorla tamamlandı. Düşünceleriniz nelerdir?
Not: Taraftarı, "Beklentinin aşırı yükseltilmesinin takımı olumsuz etkilediğini" düşünen insanlar için ekledim.
Harun Tekin nasıl kurtardı ama o şutu (!)
Filozof Şenol saolsun kaybettik milli takımın başına ya sergen yalçın gelmeli ya da fatih terim belki yabancı bir hoca da olurTürkiye - Galler maçı, 0 - 2 lik bir skorla tamamlandı. Düşünceleriniz nelerdir?
Not: Taraftarı, "Beklentinin aşırı yükseltilmesinin takımı olumsuz etkilediğini" düşünen insanlar için ekledim.
Birtek cengiz eh işte oynadı uğurcan iyi oynadı başkada iyi oynayan yokÇağlar, Cengiz, Yusuf, Uğurcan ve Halil iyi oynadı.
allah belanı vermesin ben maç 2-0 değil miydi lan dedim dasşkdasdas2 yıl sonra gelen intikam![]()
allah belanı vermesin ben maç 2-0 değil miydi lan dedim dasşkdasdas