saan kahin
80+
- Reaksiyon skoru
- 69
Hakan çıktıktan sonra pas alış verişlerinde sıkıntı yaşadık
Aynen ya Montella kafasına s.. Arda'da bencil aynı Kerem gibiHakan çıktıktan sonra pas alış verişlerinde sıkıntı yaşadık
Takımın penaltıcısı kimse o kullanır. Kerem'in kullanması gerekmiyordu demek saçmaAynen GS'yi çok sevmem ama her şeyde de GS'yi suçlamak vatan haini demek saçma ve mantıksız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alakası yok adam bencil ve eşşek gibi kullanıyor illa Kerem'in kullanması gerekmiyordu.
Ya ben GS'liyim arkadaş haksız değil bizim takımda hep içte dönen bir mobbing var belirli oyunculara. Ayak uydurmak istemeyene mobbing uygulanıyor ve çok yanlış bir durum. Şu anda mesela Barış Alper üzerinde de böyle bir durum olduğunu düşünüyorum.Aynen GS'yi çok sevmem ama her şeyde de GS'yi suçlamak vatan haini demek saçma ve mantıksız.
Bence de Barış'ın oynadığı pozisyonla alakalı sıkıntıları vardı. Barış' ı oynatma sebebi Yunus'u kesmemek içinmiş gibi hissettim.Ya ben GS'liyim arkadaş haksız değil bizim takımda hep içte dönen bir mobbing var belirli oyunculara. Ayak uydurmak istemeyene mobbing uygulanıyor ve çok yanlış bir durum. Şu anda mesela Barış Alper üzerinde de böyle bir durum olduğunu düşünüyorum.
Bu maçtaki pozisyonla gram alakası yoktu ama adam maça kendisini verdi yani tamamen. Bir penaltı kaçmış, kötü de kaçtı onu savunamam ama canı sağolsun. Keşke başkasına bıraksaydı yorulmuştu da biraz. Neyse olsun 1 puanla döndük en azından.
Montella'nın şu değişiklik zamanlarını ve değişiklik yaptığı oyuncuları biraz daha revize etmesi gerek. Ben mesela sahada Semih'i de görmek istiyorum, hele bir oynatın ikinci yarıda bir görelim, belki de daha üstün performans verecek sahadaki oyunculardan.
Kronik bir forvet problemimiz var zaten. Kafa toplarını alabilecek, ileride fiziğini konuşturabilecek bir forvet lazım.Siz de hissettiniz mi bilmiyorum ama takımda forvet olmaması sırıtıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence de Barış'ın oynadığı pozisyonla alakalı sıkıntıları vardı. Barış' ı oynatma sebebi Yunus'u kesmemek içinmiş gibi hissettim.
Bertuğ için bir şey söyleyemem kendisi fazla izlemedim. Semih'e süre verilmesi taraftarıyım belki eksikleri vardır tamam kabul ama ileride fiziğini konuşturabileceğini top tutabileceğini skor katkısı verebileceğini düşünüyorum. 90 dakika oynamamasını anlayabilirim ama hiç süre verilmemesini anlayamıyorum sonuçta siz bu adamı milli takıma çağırıyorsunuz. Enes sakatlıktan yeni döndü sanırım onunda ilk 11 başlaması zor görünüyor.Kronik bir forvet problemimiz var zaten. Kafa toplarını alabilecek, ileride fiziğini konuşturabilecek bir forvet lazım.
Barış bayadır düşük ya moral olarak. Performansına da etki ediyor. Ona da Kerem'e yapılan muameleden yapılıyor bence içeride de çıkar ileride ne olduğu.
Penaltı vardı hocamKerem'den Allah razı olsun, haram penaltıyla maç kazanacağımıza berabere kalırız daha iyi evelallahPenaltıyla alakasi yoktu (confirmed
)