Neler Yeni

Türkiye-Galler | Kim Kazanır? | Maç Sonu: 0-0 | Yaktın Bizi Kerem

Kim Kazanır?

• Türkiye Rahat Alır

• Galler Alır

• Berabere

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
KAAN ŞAHİN
Hakan çıktıktan sonra pas alış verişlerinde sıkıntı yaşadık

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Enes
GSliler menajer oyunlarıyla ilk 11i ele geçirdiği sürece milli takım hiç bir halt beceremez beceremeyecekte AKPden sonraki 2. felaket gs dir

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
KAAN ŞAHİN
Aynen GS'yi çok sevmem ama her şeyde de GS'yi suçlamak vatan haini demek saçma ve mantıksız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alakası yok adam bencil ve eşşek gibi kullanıyor illa Kerem'in kullanması gerekmiyordu.
Takımın penaltıcısı kimse o kullanır. Kerem'in kullanması gerekmiyordu demek saçma

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Kerem kaçırdı ama daha çnceki maçta kurtarmıştı. Olur böyle şeyler. Aktif oynadı. Nasip değilmiş gerçekten. Adamda milli takım ruhu var maç sonu ağladı adam. Teselli etmek yerine m*l falan yazmışlar. Sonra neden futbol gelişmiyor.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,266
İsim
Baran Kut
Aynen GS'yi çok sevmem ama her şeyde de GS'yi suçlamak vatan haini demek saçma ve mantıksız.
Ya ben GS'liyim arkadaş haksız değil bizim takımda hep içte dönen bir mobbing var belirli oyunculara. Ayak uydurmak istemeyene mobbing uygulanıyor ve çok yanlış bir durum. Şu anda mesela Barış Alper üzerinde de böyle bir durum olduğunu düşünüyorum.

Bu maçtaki pozisyonla gram alakası yoktu ama adam maça kendisini verdi yani tamamen. Bir penaltı kaçmış, kötü de kaçtı onu savunamam ama canı sağolsun. Keşke başkasına bıraksaydı yorulmuştu da biraz. Neyse olsun 1 puanla döndük en azından.

Montella'nın şu değişiklik zamanlarını ve değişiklik yaptığı oyuncuları biraz daha revize etmesi gerek. Ben mesela sahada Semih'i de görmek istiyorum, hele bir oynatın ikinci yarıda bir görelim, belki de daha üstün performans verecek sahadaki oyunculardan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
KAAN ŞAHİN
Siz de hissettiniz mi bilmiyorum ama takımda forvet olmaması sırıtıyor

Ya ben GS'liyim arkadaş haksız değil bizim takımda hep içte dönen bir mobbing var belirli oyunculara. Ayak uydurmak istemeyene mobbing uygulanıyor ve çok yanlış bir durum. Şu anda mesela Barış Alper üzerinde de böyle bir durum olduğunu düşünüyorum.

Bu maçtaki pozisyonla gram alakası yoktu ama adam maça kendisini verdi yani tamamen. Bir penaltı kaçmış, kötü de kaçtı onu savunamam ama canı sağolsun. Keşke başkasına bıraksaydı yorulmuştu da biraz. Neyse olsun 1 puanla döndük en azından.

Montella'nın şu değişiklik zamanlarını ve değişiklik yaptığı oyuncuları biraz daha revize etmesi gerek. Ben mesela sahada Semih'i de görmek istiyorum, hele bir oynatın ikinci yarıda bir görelim, belki de daha üstün performans verecek sahadaki oyunculardan.
Bence de Barış'ın oynadığı pozisyonla alakalı sıkıntıları vardı. Barış' ı oynatma sebebi Yunus'u kesmemek içinmiş gibi hissettim.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,266
İsim
Baran Kut
Siz de hissettiniz mi bilmiyorum ama takımda forvet olmaması sırıtıyor

Bence de Barış'ın oynadığı pozisyonla alakalı sıkıntıları vardı. Barış' ı oynatma sebebi Yunus'u kesmemek içinmiş gibi hissettim.
Kronik bir forvet problemimiz var zaten. Kafa toplarını alabilecek, ileride fiziğini konuşturabilecek bir forvet lazım.

Barış bayadır düşük ya moral olarak. Performansına da etki ediyor. Ona da Kerem'e yapılan muameleden yapılıyor bence içeride de çıkar ileride ne olduğu.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
gsyi eleştirme sebebim keremin üzerinde kurdukları psikolojik baskıdandır. adam belli ki aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor içten içe stres oluyor. benficada 60 penaltı atsın 58i girer kalan 2side galatasarayların bi yerine girer inşallah.

byrascal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
hasan avcı
Bugün takımın problemi çok yavaş oynadı biz kaleye gidene kadar adamlar yerleşip pozisyon alıyor. Ön taraftaki oyuncular geniş alan oyuncusu geniş alan bulamayınca etkisiz kalıyorlar bugün Yunus etkiliydi o da çalım atabilme kabiliyeti olduğu için diğer oyuncular çok vasat kaldı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
KAAN ŞAHİN
Kronik bir forvet problemimiz var zaten. Kafa toplarını alabilecek, ileride fiziğini konuşturabilecek bir forvet lazım.

Barış bayadır düşük ya moral olarak. Performansına da etki ediyor. Ona da Kerem'e yapılan muameleden yapılıyor bence içeride de çıkar ileride ne olduğu.
Bertuğ için bir şey söyleyemem kendisi fazla izlemedim. Semih'e süre verilmesi taraftarıyım belki eksikleri vardır tamam kabul ama ileride fiziğini konuşturabileceğini top tutabileceğini skor katkısı verebileceğini düşünüyorum. 90 dakika oynamamasını anlayabilirim ama hiç süre verilmemesini anlayamıyorum sonuçta siz bu adamı milli takıma çağırıyorsunuz. Enes sakatlıktan yeni döndü sanırım onunda ilk 11 başlaması zor görünüyor.

Umarım Barış'a Kerem'in tarifeden uygulamazlar

Kerem'den Allah razı olsun, haram penaltıyla maç kazanacağımıza berabere kalırız daha iyi evelallah ☝🏻 Penaltıyla alakasi yoktu (confirmed ✅)
Penaltı vardı hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,952
Üyeler
160,914
Son üye
AlperenBlt
Top Bottom