Neler Yeni

Türkiye-Galler | Kim Kazanır? | Maç Sonu: 0-0 | Yaktın Bizi Kerem

Kim Kazanır?

• Türkiye Rahat Alır

Oylar: 37 62.7%
  • Galler Alır

Oylar: 4 6.8%
  • Berabere

Oylar: 18 30.5%

• Oy kullanan toplam üye
    59
  • Anket kapatıldı .

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
Baran Kut
Kaleci iyi kurtardı keşke aşırtma yapsaydı Yunus.
Kötü değiliz aslında bir Mert Müldür'ün tarafı zayıf buldum, oradaki adamda hem hız hem fizik var, ne kadar sevmesem de oraya bir Zeki fena olmazdı sanki. En azından faul yapar sarı alır :kekw:

Barış yerine de Kenan Yıldız iyi olabilir bence. Barış bu sıralar moral olarak fazla düşük, sahada o eski deparlarını göremiyorum.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Barış mı? Harris mi?
Johnson mı? Yunus mu?
Sercan mı? Rooney mi?

Evet şakayı bir kenara bırakalım bugün Türkiye-Galler maçı var.Ve maça 30-35 dk kaldı galiba ve skor tahminlerinizi almak ıstiyorum sizce maç nasıl? İlk 11 Nasıl bi yorumlarınızı bekliyorum.Ben 4-1 alacağımızı düşünüyorum.Bazı Galatasaray'lılar kızabilir ama ben artık sıkıldım Barışın Forvette oynamasına,iyi oynamıyor 10 Numara'da yada Sol/Sağ Kanatta oynarsa daha iyi olur diye düşünüyorum.Bence İlk 11 Aşağıdaki gibi olmalıydı.
O günler eskide kaldı şakir. Bugünün Türkiyesinde barış harrisi cebinden çıkarır. 50 milyonluk johnsondan adam akıllı bir koşu göremedik yunus 3-4 kere sağ kanadı otoban yaptı.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Kerem sen niye atıyon yav

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
penaltıyı kerem atmasa kim atabilir sizce.
hakan olaydı keşke belki atardı

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
bu inme cimbombomun ülkeye tek faydası yok eşoğulueşekler. hainler. adama öyle bir psikojik etki yaratmışlarki stressten atamadı adamcağız. yazık be yazık size!

bu inme cimbombomun ülkeye tek faydası yok eşoğulueşekler. hainler. adama öyle bir psikojik etki yaratmışlarki stressten atamadı adamcağız. yazık be yazık size!
Bence GS'yle alakası yok Kerem eşşek gibi vurdu yine fanatiklik yapmayın hain demeyelim adamlar Yunus'u kazandırdı milli takıma.Aynı şekilde Barış Alper ve Abdülkerim'i konu Kerem'in balon olması 🤣

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
Baran Kut
Adam hala GS'de olsa %100 haklısın diyeceğim de, o kadar alakasız ki şu anki pozisyonla.

Canı sağolsun bu arada. Maçta aktif oynayanlardandı.

byrascal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
hasan avcı
Enes Ünal dururken Kereme pen6 attırmakta ne bileyim. Bari Yunus atsaydı fırsat kaçtı.

Adam hala GS'de olsa %100 haklısın diyeceğim de, o kadar alakasız ki şu anki pozisyonla.

Canı sağolsun bu arada. Maçta aktif oynayanlardandı.
Aynen GS'yi çok sevmem ama her şeyde de GS'yi suçlamak vatan haini demek saçma ve mantıksız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kerem yorgunluktan atamadı bence
Alakası yok adam bencil ve eşşek gibi kullanıyor illa Kerem'in kullanması gerekmiyordu.

Top Bottom