Neler Yeni

Türkiye-Galler | Kim Kazanır? | Maç Sonu: 0-0 | Yaktın Bizi Kerem

Kim Kazanır?

• Türkiye Rahat Alır

• Galler Alır

• Berabere

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
4-1 Tr

vallaha hocam ben o kadar rahat alacağımızı düşünmüyorum özellikle gallerin sahada oynadığımız maçtaki beraberlikten sonra biraz zorlanacağımızı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

gallerli oyuncular çokta kötü değiller
Ama yinede ümidimizi yüksek tutmalıyız.

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
sefa mert
Ama yinede ümidimizi yüksek tutmalıyız.
tabikide dediğinizde haklısınız gönlümden geçen çok rahat bir galibiyet böyle 3-0 4-0 falan ama biraz gerçekçi düşünürsek 3-1 veya 3-2 skorlar ile kazanacağız gibi geliyor

tabikide dediğinizde haklısınız gönlümden geçen çok rahat bir galibiyet böyle 3-0 4-0 falan ama biraz gerçekçi düşünürsek 3-1 veya 3-2 skorlar ile kazanacağız gibi geliyor
Acaba 5'li defansla mı çıksaydık Atletico gibi 5-3-2

Heinzel

80+
Barış mı? Harris mi?
Johnson mı? Yunus mu?
Sercan mı? Rooney mi?

Evet şakayı bir kenara bırakalım bugün Türkiye-Galler maçı var.Ve maça 30-35 dk kaldı galiba ve skor tahminlerinizi almak ıstiyorum sizce maç nasıl? İlk 11 Nasıl bi yorumlarınızı bekliyorum.Ben 4-1 alacağımızı düşünüyorum.Bazı Galatasaray'lılar kızabilir ama ben artık sıkıldım Barışın Forvette oynamasına,iyi oynamıyor 10 Numara'da yada Sol/Sağ Kanatta oynarsa daha iyi olur diye düşünüyorum.Bence İlk 11 Aşağıdaki gibi olmalıydı.
Kenan oynuyor puuauauahahha

Forvet Semih Bertuğ olurdu orta saha Hakan İsmail Orkun Barış Alper sağ kanat bek Eren sol kanat bek defans Merih Abdülkerim Yasin kale Mert

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
sefa mert
Acaba 5'li defansla mı çıksaydık Atletico gibi 5-3-2
5li defans ile çıkarsak ferdinin sakatlığı yüzünden olası bir kontra atakda ileriye hızlıca çıkamayız ferdinin hızı sayesinde iyi kontra ataklar yapıyorduk 5li defansta hücum hattında adam eksiğimiz olur gibime geliyor

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
sefa mert
vallaha kadroya birdaha bakınca barış alper forvette pek güven vermiyor forvette barış alper yerine enes ünal veya semih kılıçsoy olsa daha iyi olabilirdi

Top Bottom