Neler Yeni

🚨 Türkiye AB'ye girebilmek için açık teklif yaptı!

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Yunanistan'ın coğrafi ve stratejik konumu en az Türkiye kadar önemlidir. Ayrıca adamlarda en azından devlet otoritesi, siyasi istikrar falan var. Türkiye'de o da yok.

He, son olarak Yunanistan 1981'de alındı AB'ye. AB'ye girmekten daha zor bir şey varsa o da çıkmaktır. Çünkü tüm dengeler ona göre kurulur. İngiltere AB'den kaç yılda çıkmış bir bak bakayım.
Şu devlet otoritesi lafını kullanma harbi komik oluyo :D Sanki iyi bir şeymiş gibi kullanıyorsun ya
Yunanistan 1x önemliyse, Türkiye hem coğrafi hem askeri hem de ilişkiler olarak en az 10 kat önemlidir hem Avrupa hem de ABD için.

Bura.K

80+ Silver
Şu devlet otoritesi lafını kullanma harbi komik oluyo :D Sanki iyi bir şeymiş gibi kullanıyorsun ya
Yunanistan 1x önemliyse, Türkiye hem coğrafi hem askeri hem de ilişkiler olarak en az 10 kat önemlidir hem Avrupa hem de ABD için.
Abim daha Devlet Otoritesinin anlamını bilmiyorsun "Otorite" denince aklına ilk Diktatörlük geliyordur senin. Hadi abim uğraştırma beni. İşten yeni gelmişim yorgunum.
1688998333665.png

Al, araştırma yapmaya üşeniyorsun diye gittim aratıp attım sana. İlk önce tarıtşmaya girmeden önce kelimelerin anlamını falan öğren.

Türkiye'nin Askeri gücünün çok iyi olduğunu zannediyorsun ya, ona acıyorum. Türkiye sadece Terör ile mücadele edebilir. Suriye ile bile savaşa giremez. Askeri bilgin 0, siyasi bilgin 0, diplomatik bilgin 0, neye dayanarak gelip tartışmaya giriyorsun anlamıyorum.

Ayrıca Türkiye'nin tek önem kazandığı nokta Coğrafi konusudur.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu ekonomi ve siyasi durum ile bizi asla AB'ye almazlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstelik ülkede eğitimsiz ve yobaz milyonlarca kaçak var.
Ekonomi ve siyaseti geç bunlar değil bence asıl sorun.
Avrupa ülkede bir eyalet sistemi istiyor bir neo-sevr istiyor.
Bakarsanız avrupa ülkelerine genelde hep eyaletli , parçalı bir devlet yapısı var he bunun istisnası ve bildiğim tek olarak Fransa var bütün olarak yanlış bilmiyorsam ama dediğim gibi bunun ekonomiyle ve siyasetle alakası 1. derece değil bence 2. veya 3. derece.
Burada hükümet siyasi etkiler vardır olmaması imkansız anca dediğim gibi.
He yanlışsa biri bana yazarsa sevinirim bunlar benim görüşüm ve bu görüşümü bir siyasi fikre kimse çekmezse sevinirim .

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesi için Litvanya'ya seyahati öncesinde havalimanında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'yi 50 yıldır AB kapısında bekleten ülkelere sesleniyorum. Önce Avrupa Birliği'nde Türkiye'nin önünü açın biz de İsveç'in NATO'da önünü açalım" dedi.
Demeyi unutmuşum böyle bir şey olursa tarafsızlığımız bozulur bence.
Eğer tarafsızlık istiyorsak bu benim fikrim girmemeli ama bu sorun olmazsa girmeli.
Girersek büyük de bir göç olacaktır ülke boşalacak.
Bunlar yanlışsa uyarınız teşekkürler.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,986
İsim
Burak Karadağ
Ekonomi ve siyaseti geç bunlar değil bence asıl sorun.
Avrupa ülkede bir eyalet sistemi istiyor bir neo-sevr istiyor.
Bakarsanız avrupa ülkelerine genelde hep eyaletli , parçalı bir devlet yapısı var he bunun istisnası ve bildiğim tek olarak Fransa var bütün olarak yanlış bilmiyorsam ama dediğim gibi bunun ekonomiyle ve siyasetle alakası 1. derece değil bence 2. veya 3. derece.
Burada hükümet siyasi etkiler vardır olmaması imkansız anca dediğim gibi.
He yanlışsa biri bana yazarsa sevinirim bunlar benim görüşüm ve bu görüşümü bir siyasi fikre kimse çekmezse sevinirim .

Demeyi unutmuşum böyle bir şey olursa tarafsızlığımız bozulur bence.
Eğer tarafsızlık istiyorsak bu benim fikrim girmemeli ama bu sorun olmazsa girmeli.
Girersek büyük de bir göç olacaktır ülke boşalacak.
Bunlar yanlışsa uyarınız teşekkürler.
Doğru izah ettin kendince. Hemfikirim

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Bazı Avatajlar sayesinde nerdeyse sıfır egemenliğin oluyor. Nereden biliyorsun dersen İlkokuldan AB Vatandası bir arkadasım var.
Avrupa'da ki insanlar bizim kadar özgür değiller çünkü devlet vatandaşını kontrol altına almış %50 özgürsün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,398
Üyeler
161,042
Son üye
trkbyzc
Top Bottom