Neler Yeni

Türkiye Azerbaycan kardeşliği bitti mi?

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Filistin'i desteklemiyorum. Sadece orada masumca ölen çocuklara üzülüyorum. Eğer bu çatışmalar devam ederse mülteci olarak ülkemize gelebilirlermiş

Excator23cm

80+ Gold
Klasik halk işte, Filistin 7/24 Türkiye'ye destek çıkıp Ermenistan'ı desteklesin, Türk askerlerine karşı yapılan her şeyi desteklesin, ama bütün dünyayı bizim Mehmetçikler kurtarsın. Ne İsrail ne Filistin, ikisi de birbirini yesin gram üzülmem. Tek üzüldüğüm şey masum çocuklar.
Ayrıca Filistin için kendini yırtan arkadaşlar keşke biraz da Doğu Türkistan için yırtınsa, gerçi kendilerini yırttıkları Filistin, Çin'in uyguladığı politikaları destekliyor. Allah akıl fikir versin.
Arapların arkalarında her zaman hançer vardır.

Ama büyük ihtimalle saldırılar önlenmeye çalışacakda

Bunun nedeni arapları sevdiğimizden değil kurulmak istenen Büyük İsrail topraklarının içinde doüuanadılo bölgeside olduğundan karşı çıkmalıyız.

Zaten devlet dinle yönetlimediğinden milli menfaatler doğrultusunda hareket edilecektir.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Yanlış bilmiyorsam karabağ olaylarında filistin ermenistana destek vermiştir, çin'i doğu türkistana karşı yaptıklarını onaylamıştır vs.
Bu yüzden filistini desteklemek yanlış olur
Israil ise karabağ olaylarında azerbaycan'a destek vermiştir ve kudüs'ü istemelerinin sebebi asırlar önce kudüs'ün uzun seneler boyunca israil ırkına ait olmasından dolayı kudüs'ü istemektedirler
Bence her iki taraftan biri illaki desteklenecekse bu israil olmalı ama illaki bir taraf desteklenmeyecekse tarafsız kalınması bence en iyisi
Sonunda aklı başında bir yorum gördüm sürekli filistine destek çıkalım gönüllü gidelim müslüman kardeşi fln laga lugası yapan dolu etraf tek tek bize yapılanları anlatıyorum girmiyo kafalarına.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Filistin'i desteklemiyorum. Sadece orada masumca ölen çocuklara üzülüyorum. Eğer bu çatışmalar devam ederse mülteci olarak ülkemize gelebilirlermiş
Suryeliler bitti şimdide filistinmi ülkemde rahatça yaşayamıyorum suryeliler kişi başı aylık maaş alıyor benim babamda ay sonunu getirmeye uğraşıyor çok yazık ...

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Suryeliler bitti şimdide filistinmi ülkemde rahatça yaşayamıyorum suryeliler kişi başı aylık maaş alıyor benim babamda ay sonunu getirmeye uğraşıyor çok yazık ...
emin misin reisim burada oturup senle kavga etmiyecem ama o kadarda değil lütfen sevmiyor olabilirsin ama iftira atma hakkın yoktur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış bilmiyorsam karabağ olaylarında filistin ermenistana destek vermiştir, çin'i doğu türkistana karşı yaptıklarını onaylamıştır vs.
Bu yüzden filistini desteklemek yanlış olur
Israil ise karabağ olaylarında azerbaycan'a destek vermiştir ve kudüs'ü istemelerinin sebebi asırlar önce kudüs'ün uzun seneler boyunca israil ırkına ait olmasından dolayı kudüs'ü istemektedirler
Bence her iki taraftan biri illaki desteklenecekse bu israil olmalı ama illaki bir taraf desteklenmeyecekse tarafsız kalınması bence en iyisi
yüzyıllarca müslümanlara ait olan filistin ne ara israilin oldu anlamıyorum kuyumuzu kazan israile ne için destek veriyoruz acaba
biz müslamanlara arka döner zor zamanında sırt çevirirsek bunun ahirettte hesabını nasıl vereceğiz

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
emin misin reisim burada oturup senle kavga etmiyecem ama o kadarda değil lütfen sevmiyor olabilirsin ama iftira atma hakkın yoktur.
Suriyelilere vatandaşlık verilmeye başlandı reis 2023'e oy kağıtlarıni hazırlıyor 😀

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Suriyelilere vatandaşlık verilmeye başlandı reis 2023'e oy kağıtlarıni hazırlıyor 😀
o işin ne kadar yavaş işlediğini biliyormusun 2018de vatandaşlık başvurusu yapan arkadaşımın ailesi hala sıra bekliyor lütfen bu kadarda kör olmayın ciddi manada suriyelilerin ne hallerde yaşadığını bilmiyorsun daha savaş başlamadan gelen zengin kesimi gösterip 7/24 nargile tüttürüyorlar demek kolay hiç gidip mülteci kamplarını ziyaret ettinmi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Tiktokta ve Instagram'da Kudüs ile ilgili paylaşımlar görüyorum ve bu paylaşımların altına Azerbaycan İsrail'i destekliyor artık kardeş değil diye yorum yapıyorlar. Sadece yorum değil tüm platformlarda binlerce video var ve bu videolar 20 bin den fazla beğeni alıyor. Videoların içeriği Azerbaycan lideri ile İsrail liderinin el sıkışıp konuşması ve Azerbaycanlıların İsrail bayrağı sallaması ile oluşuyor. Ve yorumlarda içerik gibi Azerbaycan Türkiye kardeşliğinin bitmesi hakkında
Hatta şöyle yorumlarda var "🇦🇿 yeni halım nasıl olmuş" peki siz ne düşünüyorsunuz sizcede Azerbaycan Türkiye kardeşliği bitti mi?
Kardeşlik öyle kolay kolay bitmez. Biz Türkiye Türküyüz, onlar Azerbaycan Türkü. Aynı ırkız. Kardeşliğimiz ebedidir. Türkiye de de çok İsrail'i destekleyenler var. Kardeşlik kimsenin demesiyle bitmez.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
o işin ne kadar yavaş işlediğini biliyormusun 2018de vatandaşlık başvurusu yapan arkadaşımın ailesi hala sıra bekliyor lütfen bu kadarda kör olmayın ciddi manada suriyelilerin ne hallerde yaşadığını bilmiyorsun daha savaş başlamadan gelen zengin kesimi gösterip 7/24 nargile tüttürüyorlar demek kolay hiç gidip mülteci kamplarını ziyaret ettinmi
Her aile 10 tane çoçuk yapmasa gül gibide geçiniriz adamlar yakında ülkeyi ele geçirir neyse ben gidiciyim zaten.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Filistin'i destekleyelim diyenlerin politikadan haberi yok sanırım.
İki tarafa da sevgi gösterisinde bulunmamalıyız ancak İsrail taraflı olmamız lazım genel olarak.
Ortadoğudaki tek potansiyel ortağımız
reisim kafayımı yedin yahudiler ve israil yüzyıllardır düşmanımız ve kuyumuzu kazmakta siz bide yardım edelim diyorsun

Her aile 10 tane çoçuk yapmasa gül gibide geçiniriz adamlar yakında ülkeyi ele geçirir neyse ben gidiciyim zaten.
kardeşim bana zengin kesimi göster %5-10luk olan 90a bak

fakir ve orta keimin maks 3-4 çocuğu var

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
reisim kafayımı yedin yahudiler ve israil yüzyıllardır düşmanımız ve kuyumuzu kazmakta siz bide yardım edelim diyorsun

3 4 çoçuk az mı 😅😅😅

Hadi suriye sorununu geçtim 3 4 veya 10 çocuğu devletten yardım aldıkları halde dilendiriyorlar çocukların hayatları bitiyor 2 para uğruna

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hadi suriye sorununu geçtim 3 4 veya 10 çocuğu devletten yardım aldıkları halde dilendiriyorlar çocukların hayatları bitiyor 2 para uğruna
devletin oraya götürdüğü destek gıda,giyim ve barınma %5-10luk zengin kesimin yaptığı şımarıklıklara bakıpta mazlum olan %90 kötüleme lütfen cidden çok kötü durumdalar hallerini görsen için acır ne kadar sevmesende

3 4 çoçuk az mı 😅😅😅
az değil normal(o toplumun okur yazarlığına göre) normalde türkiyedeki coçuk sayısı daha fazlaydı ama azalıyor

umutunuz

80+
Tiktokta ve Instagram'da Kudüs ile ilgili paylaşımlar görüyorum ve bu paylaşımların altına Azerbaycan İsrail'i destekliyor artık kardeş değil diye yorum yapıyorlar. Sadece yorum değil tüm platformlarda binlerce video var ve bu videolar 20 bin den fazla beğeni alıyor. Videoların içeriği Azerbaycan lideri ile İsrail liderinin el sıkışıp konuşması ve Azerbaycanlıların İsrail bayrağı sallaması ile oluşuyor. Ve yorumlarda içerik gibi Azerbaycan Türkiye kardeşliğinin bitmesi hakkında
Hatta şöyle yorumlarda var "🇦🇿 yeni halım nasıl olmuş" peki siz ne düşünüyorsunuz sizcede Azerbaycan Türkiye kardeşliği bitti mi?
o yorum yapanlar 13 12 yaşındaki daha ergenliğe girmemiş kişiler pekte kafaya takmamak lazım yorumları :)

Filistin kendi topraklarını satarak hata yaptı

Top Bottom