Neler Yeni

Türkiye Azerbaycan kardeşliği bitti mi?

Sfb32

80+
Aslında burda halk şunu görmeli;

Öncelikle Arapların her zaman arkasında bir hançer vardır bu böyle biline.

İkinci olarak demek istediğim şu burda tutucak taraf yok tek taraf var İsrail,
İsrail halka saldırıyor halka askerlere sladırsa bir şey diyemeyiz ama eli silahla silahsız adamları çocukları öldürüyor,
İnsan hakları ise 3 maymunu oynuyor,

İstediğimz kadar İsraili tutalım onlardan dost olmaz,
Şunu bilmeliyiz ki Kudüs giderse asırlardır süre gelen planların ilk adımı gerçekleşek ve ikinci adımı olan haçlı ordusu gündeme gelecek eminim ki
Haçlı ordusu'nun seferleride Türkiyeye olacaktır.

Ben böyle düşünüyorum onlar din doğrultusunda hareket ediyorlar bizim daha ne yapacağımız belli değil ama eminim ki bizim bilmediğimz çok şey var Üst akıllar( General Diplomat Askerler vs) En doğrusuna karar vereceklerdir.
Kendini 1095de zannediyorsun galiba.

Excator23cm

80+ Gold
Kendini 1095de zannediyorsun galiba.
Neden böyle düşündün?

Şu anda arapların gücü yokm diye minnet edip gelip Türkiyeyi sömürüyorlar bir savaş çıksın Türkiyede nasıl kaçacaklar siz görün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
İşte dediğim gibi bence bu olayda tarafsız kalınmalı ama illaki bir taraf tutulacaksa israil tarafı olmalı araplar türkleri defalarca arkalarından vurmuşlardır örneğin şerif hüseyin (yanlış hatırlamıyorsam ismi böyle idi)
Burda iki taraf yok israil masumları öldürüyor müslümanlara saygısızlık yapıyor

Excator23cm

80+ Gold
Düşünmeme gerek yok. Hayal dünyasında yaşıyorsun. Yok haçlı seferi filan.
Haçlı Seferi klasikleşmiş isim Hani Haçla Hilalin kavgası derler.Bunlar benimsenmiş şeyler.

Kudüs 3 büyük din içinde kutsal. Ve 1. Dünya Savaşı sonrası Avrupa gemilerle Yahudi yığdı o coğrafyaya amaçlar ne peki?
6milyoncuk olan ufacık İsraili büyütmek. İsminide Büyük İsrail koymak.

Kürdistan falan filan suriye ırak hepsi yalan,İsteyen gidip sadece petrolleri sömürüp gelirdi ki sömürdülerde çok çok,Hatta Tarihin en büyük soygunu Amerika yaptı Irak'ın Central BAnk'ından 1milyar dolar çaldılar.

Yani bu sömürgeci devletler alacağını alır sonra çekilir zaten çoğunu sömürddüler neden sadece petrol kaynaklarının olduğu yerlerde değillerde bütün yerdeler?

Benim Fikirm bu sözde Kürdistan Türkiyenin doğu anadolu kısmını alıp Kürdistan kuracak PKK aracılığı ile onları yönetenler ise İsraillilerin Amerikalıların vs emekli amiralleri

Bence Kudüsten sonra amaç Türkiye benim fikrim budur onlar yapamazsa 100yıl sonra torunları yapmaya çalışır

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
iftiramı ? hangi konuda iftira attım ülekmde mülteci zenginden çok fakir türk var devlet hangi birine yardım ediyor geçen bir konu açılımıştı komşusu suryeliymiş altında bmw falan varmış 8 çocuk sahibiymiş ve 8 çocukta aylık maaş alıyormuş
Bu adaletmi suriyelilerin neyini savunuyorsun anlamıyorum 4-5 çocuk diyorsun 4-5 çocuk azmı
ee hükümetin hatası bende karşıyım zengin kesime yapılan yardıma ama seni beni dinlemezler

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Pek sanman.

Avolay

80+ Gold
reisim kafayımı yedin yahudiler ve israil yüzyıllardır düşmanımız ve kuyumuzu kazmakta siz bide yardım edelim diyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim bana zengin kesimi göster %5-10luk olan 90a bak

fakir ve orta keimin maks 3-4 çocuğu var
Osmanlı'nın Kudüs'e yahudi yerleştirmemesi dışında yahudiler en rahat Osmanlı'da yaşıyordu.
Misyonları Kudüs'ü almak da olsa aşırı düşman gibi davrandıklarını söyleyemeyiz.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Tiktok'a inananın ve bakanın kafasını tikleyim o.O2

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Bu dediklerim çoğu şeyi cevaplar nitelikte olacak;

İtibar etmeyiniz ufak beyinlerden çıkan düşünceler önemsizdir.
Bizim aramızda İsrail sevddalısı da var,
Azerbaycan sevmeyende var,
O bu şu,
En kötüsü Vatan Hainleri var,

Tiktok zaten kullanıcıların yaşları gereği ergenleri barındıran bir uygulamadır.
Ki zaten bu tarz paylaşımları yapan kişiler "Türkiye Türkçesi" kullanmaları ayrı bir garip.

Bir ülkenin temsilcileri yöneticileridir.
Burda Azerbaycan tarafına een ufak bir söz dahi edilmemeli,
O tarz videolardan başka bir platformda bir tane gördüm,

İsrail bayrakalrı vs. var ve onlar "Ermenilerle Qarabağ savaşında bizim arkamızda durdular" demesi bilee nee kadar küçük ve düşünmeye yetisine sahip olmayan ergenlerden çıktığı ortadadır.

Bunları yorumlamak bile acı.
kanka olay Azerbaycanlıların kalabalık grup halinde israil bayrağı sallıyor millete kardeşlik bitti sadece Türk Kürt kardeştir yazıyor

Atletli

80+
Yanlış bilmiyorsam karabağ olaylarında filistin ermenistana destek vermiştir, çin'i doğu türkistana karşı yaptıklarını onaylamıştır vs.
Bu yüzden filistini desteklemek yanlış olur
Israil ise karabağ olaylarında azerbaycan'a destek vermiştir ve kudüs'ü istemelerinin sebebi asırlar önce kudüs'ün uzun seneler boyunca israil ırkına ait olmasından dolayı kudüs'ü istemektedirler
Bence her iki taraftan biri illaki desteklenecekse bu israil olmalı ama illaki bir taraf desteklenmeyecekse tarafsız kalınması bence en iyisi
Hey adamım şunu biliyor musun?Yahudiliği göre Yahudi olmayan her kişiyi öldürmek sevap ve Yahudiliğe göre galiba Her şey onlarınmış.
Ben bu yüzden İsrail'i desteklemiyorum

Hatta yukarıda İsrail yazarken ayırmak istemedim ama Türkçe'ye göre ayırmalıyım.

Birde şu sahneyi izler misiniz belki konuyu anlarsınız

Son düzenleme:

Saintes Maries

80+ Bronze
Tiktokta ve Instagram'da Kudüs ile ilgili paylaşımlar görüyorum ve bu paylaşımların altına Azerbaycan İsrail'i destekliyor artık kardeş değil diye yorum yapıyorlar. Sadece yorum değil tüm platformlarda binlerce video var ve bu videolar 20 bin den fazla beğeni alıyor. Videoların içeriği Azerbaycan lideri ile İsrail liderinin el sıkışıp konuşması ve Azerbaycanlıların İsrail bayrağı sallaması ile oluşuyor. Ve yorumlarda içerik gibi Azerbaycan Türkiye kardeşliğinin bitmesi hakkında
Hatta şöyle yorumlarda var "🇦🇿 yeni halım nasıl olmuş" peki siz ne düşünüyorsunuz sizcede Azerbaycan Türkiye kardeşliği bitti mi?
Baştaki tiktok yazsını gördüğüm anda bütün ciddiyetim dindi. Yaş ortalaması 10 olan bir platformda yapılan paylaşımları dikkate almamanızı öneriyorum. İsrail Azerbaycan ilişkileri hakkında konuşacak olursak Azerbaycan'ın İsrail ile dostluk kurması benim için olumsuzluk ifade etmiyor. İsterlerse yunanlara destek versinler benim için Azerbaycan kardeş ülkedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,100
Üyeler
163,601
Son üye
The.baris
Top Bottom