Neler Yeni

turkiye benim gozumde bitti

Carl-S

80+ Gold
Türkiye'nin gözümde yıllar önce bittiğini bilen ben 😏
20240807_211820.jpg

Son düzenleme:

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Salih ÇARDAK
forumu birakmiştim fakat devletin aldigi kararlar cok mantiksiz instagram kapandi alakasiz bir devlet liderinden tamam dedik açarlar yurt dişi urunleri 150 eurodan 30 euroya düştu daha olmaz dedikte şimdi robloxu kapatmişlar gidişata gore googlede yasaklanir microsofta yasaklanir google playstorede yasaklanir bi haber siteleri kalir vs vs cidden sonumuz belirsiz erken seçim şarttt
Muhalefet şuan Paris'te olimpiyat oyunlarını izliyor. Memleketin çalkantılı olduğu bu dönemde muhalefetin tavrı bu yönde... Yani senin giremediğin Instagram, alışverişine gelen kısıtlama ya da oynayamadığın roblox kimsenin umrunda değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Kadir Çelik
bunların millet düşmanı olduğunu hala öğrenemediniz mi? pandemide millet oyun oynarken konsola vergi çakarlar, bitcoinden birkaç kuruş para kazanırsın vergiyi çakarlar, kan emici türk esnafı yerine yunanistan'a gidersin çıkış pulunu koyarlar, bu kez de birkaç parça ucuz bir şey alırsın vergiyi çakarlar. daha kurcalarsan çıkar bu arada. aynen böyle devam etsin türkiye haketti hakediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsi güzel hamleler, Instagram şartlarımızı yerine getirmiyor, getirse açılacak. Roblox ise aşırı pis bir oyun, milli manevi değerleri ayaklar altına alan ve ahlaksızca oyunlar var. Bunlara karşı değilseniz ülke değil siz bitmişsinizdir.
steamde erotik oyun var miilli manevi değerler diye kapat platformu o zaman. böyle bir şey yok. instagramın yasak olduğu 3-5 ülke var görsen yüzüne bakmayacağın ülkelerdir ama hamleler güzel :D

Top Bottom