Neler Yeni

Öneri Türkiye Bizi Torrente Zorluyor.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Crack Oynayıp Geçiyorum Bir Oyuna O Kadar Para Verilmez Nadiren Eger Çok Seversem Steam Indirimlerinde Satın Alırım.
Bkz: Cyberpunk 2077, Witcher 3, Mass Effect Serisi , Metro Serisi v.b

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Gamepass gibi sistemleri kullanmak zorundayız ya olabildiğince indirimlerden oyun almaya çalışacağız.
Oyunları da çıktıktan bir kaç yıl sonra almakta fayda var.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Elimizde olan bir şey değil. :(

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Sadece oyunda değilki, eğitimde, filmde, müzikte, oyunda, dizide, artık heryerde kullanmaya zorunlu kılındık. Biz değil de bunu bize yaşatanlar utansın.
katılıyorum hocam

PinsizAMD

80+ Bronze
Arkadaşlar Günaydın Merhabalar Belli ki artık her oyun 419 TL den başlayan fiyatlarla çıkacak ve kimsede bana caz yapıp paran varsa al kardeşim demesin böyle giderse bu durumda ne yapmayı düşünüyorsunuz ? İllaha Torrent Kullanmaya Zorluyorlar. Detekleyen biri değilim ama çok fazla olmaya başladı.
Tanrı şahit sana yemin ediyorum eğer bu uçuk fiyatlar olmasa örneğin NETFLİX

''Aylık Netflix aboneliği , Temel plan için 8,99 ABD Doları''
''Aylık plan ücretleri 26,99 TL ile 54,99 TL arasında değişmektedir''
Eğer aylık netflix 10 tl olsaydı aynı birim ben hergün kaçak izlemektense prison break lcdp elite sex education vb 10 tl verip izlerdim.
Aynı şeyler oyunlar içinde geçerli Örneğin ''Pubg Avrupa Birliği ülkelerinde ortalama fiyat: 16.69 dolar''
Bizde ise

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Satın Alın​

87,00 TL

Anlıyorum Bize bu fiyattı çekmede haklılar çünkü adamlar standart fiyat uyguluyor bizi bu hale bu fiyatlara getiren başka birisi anladınız ne demek istedimi umarım. :(

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,963
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Tanrı şahit sana yemin ediyorum eğer bu uçuk fiyatlar olmasa örneğin NETFLİX

''Aylık Netflix aboneliği , Temel plan için 8,99 ABD Doları''
''Aylık plan ücretleri 26,99 TL ile 54,99 TL arasında değişmektedir''
Eğer aylık netflix 10 TL olsaydı aynı birim ben hergün kaçak izlemektense prison break lcdp elite sex education vb 10 TL verip izlerdim.
Aynı şeyler oyunlar içinde geçerli Örneğin ''PUBG Avrupa Birliği ülkelerinde ortalama fiyat: 16.69 dolar''
Bizde ise

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Satın Alın​

87,00 TL

Anlıyorum Bize bu fiyattı çekmede haklılar çünkü adamlar standart fiyat uyguluyor bizi bu hale bu fiyatlara getiren başka birisi anladınız ne demek istedimi umarım. :(
Dediğiniz gibi Onların suçu değil fakat cezasını onlar çekiyor :(

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mount & Blade Bannerlord oynamak istiyorum 150 TL vermek zorunda mıyım?
RDR 2 oynamak istiyorum 300 TL vermek zorunda mıyım?
en onları crack indirdim bal gibi oynuyorum işte

bizim hiç işimiz yok gidip oyuna 300 TL verecez?

Bide oyun lüks paran yoksa oynama kardeşim diyenler varya.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar Günaydın Merhabalar Belli ki artık her oyun 419 TL den başlayan fiyatlarla çıkacak ve kimsede bana caz yapıp paran varsa al kardeşim demesin böyle giderse bu durumda ne yapmayı düşünüyorsunuz ? İllaha Torrent Kullanmaya Zorluyorlar. Detekleyen biri değilim ama çok fazla olmaya başladı.
Evet fiyatlar normal değil ama korsan da iyi değil.
Oynama o halde.
Ben mesela gidip maksimum 60 TL veririm oyunalra ve bu beni zorlamıyor eğer o fiyatta ise zaten beklerim yeni oyunu çıkar öyle alıp oynarım he fiyatlar normal demiyrum ama elinde bir sihirli dğenek veya imkanın yoksa bunu düzeltemezsin bir de şükret konsoldaki adama oranla ucuza alabiliyorsun.
Diyeceğim paran yoksa oynama varsa oyna korsana yöneliyorsan bu senin meselen beni ilgilendirmez ama şahsen ben AAA oyun almıyorum ve bu yüzden ucuz buluyorum. ben korsana girmem çünkü enelde online severim ama Minecraft gibi fiyatını haketmeyen bir oyunsa orsandan çekinmem diyeceğim fiyatını hakediyor mu?
Diğer o fiyatlı oyunlara oranla ne vadediyor.
Korsan bir servis sorunudur derler ve bazı yerlerde doğru.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
valla gamepass alıp geçicem. Adamlar yerel fiyatlandırmayı abartmış microsoft sağolsun 3 aylık pc gamepass kod 9-10 TL 90 gün boyunca tonlarca oyunu ucuza oynuyorsun daha geçen san andreas definitive edition geldiğinin haberi vardı
10 tl ye nerden aldınız ?

Top Bottom