Kredi kartım nerde lanAdam ciddi ciddi zula önerdi la
Aphi banada alsana ben suri esad bom bomKredi kartım nerde lan
Kardeşim sana sınırsız awp attım. Hayırlı olsunAphi banada alsana ben suri esad bom bom
Ben nerden bileyim
katılıyorum hocamSadece oyunda değilki, eğitimde, filmde, müzikte, oyunda, dizide, artık heryerde kullanmaya zorunlu kılındık. Biz değil de bunu bize yaşatanlar utansın.
Tanrı şahit sana yemin ediyorum eğer bu uçuk fiyatlar olmasa örneğin NETFLİXArkadaşlar Günaydın Merhabalar Belli ki artık her oyun 419 TL den başlayan fiyatlarla çıkacak ve kimsede bana caz yapıp paran varsa al kardeşim demesin böyle giderse bu durumda ne yapmayı düşünüyorsunuz ? İllaha Torrent Kullanmaya Zorluyorlar. Detekleyen biri değilim ama çok fazla olmaya başladı.
Dediğiniz gibi Onların suçu değil fakat cezasını onlar çekiyorTanrı şahit sana yemin ediyorum eğer bu uçuk fiyatlar olmasa örneğin NETFLİX
''Aylık Netflix aboneliği , Temel plan için 8,99 ABD Doları''
''Aylık plan ücretleri 26,99 TL ile 54,99 TL arasında değişmektedir''
Eğer aylık netflix 10 TL olsaydı aynı birim ben hergün kaçak izlemektense prison break lcdp elite sex education vb 10 TL verip izlerdim.
Aynı şeyler oyunlar içinde geçerli Örneğin ''PUBG Avrupa Birliği ülkelerinde ortalama fiyat: 16.69 dolar''
Bizde ise
PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Satın Alın
87,00 TL
Anlıyorum Bize bu fiyattı çekmede haklılar çünkü adamlar standart fiyat uyguluyor bizi bu hale bu fiyatlara getiren başka birisi anladınız ne demek istedimi umarım.
Evet fiyatlar normal değil ama korsan da iyi değil.Arkadaşlar Günaydın Merhabalar Belli ki artık her oyun 419 TL den başlayan fiyatlarla çıkacak ve kimsede bana caz yapıp paran varsa al kardeşim demesin böyle giderse bu durumda ne yapmayı düşünüyorsunuz ? İllaha Torrent Kullanmaya Zorluyorlar. Detekleyen biri değilim ama çok fazla olmaya başladı.
10 tl ye nerden aldınız ?valla gamepass alıp geçicem. Adamlar yerel fiyatlandırmayı abartmış microsoft sağolsun 3 aylık pc gamepass kod 9-10 TL 90 gün boyunca tonlarca oyunu ucuza oynuyorsun daha geçen san andreas definitive edition geldiğinin haberi vardı