Neler Yeni

Türkiye Cumhuriyeti siyasetçileri seçimi

TC Siyasetçileri

• İsmet İnönü

Oylar: 6 11.8%
  • Adnan Menderes

Oylar: 4 7.8%
  • Necmettin Erbakan

Oylar: 8 15.7%
  • Bülent Ecevit

Oylar: 6 11.8%
  • Tansu çiler (1 oy alırsa gülerim .d )

Oylar: 5 9.8%
  • Süleyman Demirel

Oylar: 0 0.0%
  • Deniz Baykal

Oylar: 0 0.0%
  • Besim Tibuk

Oylar: 9 17.6%
  • Turgut Özal

Oylar: 11 21.6%
  • A. Necdet SEZER

Oylar: 2 3.9%

• Oy kullanan toplam üye
    51

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Listede neden tayy......
şaka maka günümüz isyosiatçileri ni koymadım bak siyasetçi demedim farkındaysan asdasd
Mesaj otomatik birleştirildi:

hay aw günümüz siyasetçilerini koymayıp tartışma çıkmasın günümüz siyasetinden uzak duralım diye açtığım konuda bile tartışmaya başladınız bunu bi Türk halkı başarır a-

aa tansunun oy gittti seçimde hile mi var

bastır ecevit hadi

lağn islamcı tayfa gelio erbako 2 tane almış
Bunu izlemek valla çok keyifli yaa özal önde getiriyo ikinci en fazla alan yok diğerleri yüzde 20 almış hep .d ikinci tura ecevit özal kalsın ecevit propagandası yaparım

Son düzenleme:

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.
Listede oy verilebilecek iki kişi var onlarda Turgut Özal ile Besim Tibuk. Besim Tibuk'a bastım.
Bence ecevit de olur. Bende ecevit besim özal arasında kaldım. Eceviti severim ya gerek Amarıga kölesi olmamasıyla gerek kıbrıs harekatıyla gerek öcalanı yakalatmasıyla vs. vs.

Bence ecevit de olur. Bende ecevit besim özal arasında kaldım. Eceviti severim ya gerek Amarıga kölesi olmamasıyla gerek kıbrıs harekatıyla gerek öcalanı yakalatmasıyla vs. vs.
Şimdiki dayıların bahsettiği ekmek yağ tüp kuyrukları Ecevit zamanındaydı diye biliyorum bence iyi biri değil. Serbest piyasa gibi şeyler Özal zamanında geldi bence kesinlikle Özal daha iyi.

Ayrıca Ecevit'in Fetö ile ilişkileri iyiydi diye biliyorum

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.
Şimdiki dayıların bahsettiği ekmek yağ tüp kuyrukları Ecevit zamanındaydı diye biliyorum bence iyi biri değil. Serbest piyasa gibi şeyler Özal zamanında geldi bence kesinlikle Özal daha iyi.

Ayrıca Ecevit'in Fetö ile ilişkileri iyiydi diye biliyorum
Ekonomik kriz başka ama onun dışında yaptıkları bazı iyi şeyler var dediğim gibi. En iyi özelliği ise yakın çevremden akp lilerin bile tebrik ettiği çalıp çırpmaması. Adam bir araba ve bir daire ile göç etti dünyadan.. Tabii ki hataları olur ama direk tr siyaset tarihinde çok temiz adam yok.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.
menderese 2 oy bruhh. Fikirlerim aynı olmasada erbakan mendereseden iyidir menderesin milyon tane hatası var

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Şimdiki dayıların bahsettiği ekmek yağ tüp kuyrukları Ecevit zamanındaydı diye biliyorum bence iyi biri değil.
tansu zamanında enkaza çevirdiler ecevit zamanında düzelmenin temelleri atılmışken iyileşmeye başladıkları anda akp eline aldı yani pastayı süsleyenler ecevit zamanı iken yiyenler akp gibi bişi bildiğim kadarıyla ama daha detayı vardır tam emin değilim. Deprem zamanı biraz sıkıntıydı fakat şimdiki gibi değildi üstelik adamlar başarısız olduklarını örtmeye bile kalkmadılar.

ismet inönü önemli isim özellikle 2. dünya savaşı sırasında fakat ismet adaları verdi dedikodusu tam olarak doğru olmasa dahi adını bozmus karalanmaya maruz kalmış işin aslında yönelmekten ziyade sonuca odaklananlar sebebiyle birde hakkında garip garip şeyler zırvalanıyor menderes sonrası olası sağcı iktidar çıkmaya karşı darbe ve ikinci bir idam olayını engellemiş sayılır ama sağcıların yine de düşman olduğu isim. hem demokrasi yanında hem de karşısında olduğu durumlar var yine de dünyaya bir kere gelir misali biri. Atatürk sonrası gelen ilk kişi olduğundan güç zehirlenmesi yaşayıp otoriter yönetim benimsemesi de var.

adnan menderes önce iyiydi sonra bozuldu amerigacı ve pust hainlikleri var sacma sapan hareketleri var darbe gerekliliği olabilir olsa dahi idamı gereksizdi katkıları dokunduğunu düşünüom özellikle inönü zamanındaki bazı hataları düzelttiğini özellikle demokrasi karşıtı otoriter sacmalıkları ama kendisinin de hataları olduğu durumlar var.

necmettin erbakan önemli isim fakat irticaya kaymışlığı var.

bülent ecevit emin değilim fakat karalanmaya uğradığını düşündüğüm fakat önemli olan bir isim.

tansu çiler tansu çiler

süleyman demirel pek bilgim yok hatırlamıyorum

deniz baykal ersogan

besim tibuk ideolojisi tam benlik olmasa dahi düzgün olduğunu dusunuom.

turgut özal daha fazla yaşamış olsaydı ülke süper güç pkk derdi yok vs. ondan sonra gelenlerin pkkyı biz devirdik bizim adımız tarihe geçcek bilmem ne diye özala suikast düzenlediğini bile düşünüyorum.

ahmet necdet sezar mega dürüst denetimi denetleyen adam vs.

Son düzenleme:

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.

tansu zamanında enkaza çevirdiler ecevit zamanında düzelmenin temelleri atılmışken iyileşmeye başladıkları anda akp eline aldı yani pastayı süsleyenler ecevit zamanı iken yiyenler akp gibi bişi bildiğim kadarıyla ama daha detayı vardır tam emin değilim. Deprem zamanı biraz sıkıntıydı fakat şimdiki gibi değildi üstelik adamlar başarısız olduklarını örtmeye bile kalkmadılar.

ismet inönü önemli isim özellikle 2. dünya savaşı sırasında fakat ismet adaları verdi dedikodusu tam olarak doğru olmasa dahi adını bozmus karalanmaya maruz kalmış işin aslında yönelmekten ziyade sonuca odaklananlar sebebiyle birde hakkında garip garip şeyler zırvalanıyor menderes sonrası olası sağcı iktidar çıkmaya karşı darbe ve ikinci bir idam olayını engellemiş sayılır ama sağcıların yine de düşman olduğu isim. hem demokrasi yanında hem de karşısında olduğu durumlar var yine de dünyaya bir kere gelir misali biri.

adnan menderes önce iyiydi sonra bozuldu amerigacı ve pust hainlikleri var sacma sapan hareketleri var darbe gerekliliği olabilir olsa dahi idamı gereksizdi katkıları dokunduğunu düşünüom özellikle inönü zamanındaki bazı hataları düzelttiğini ama kendisinin de hataları olduğu durumlar var.

necmettin erbakan önemli isim fakat irticaya kaymışlığı var.

bülent ecevit emin değilim fakat karalanmaya uğradığını düşündüğüm fakat önemli olan bir isim.

tansu çiler tansu çiler

süleyman demirel pek bilgim yok hatırlamıyorum

deniz baykal ersogan

besim tibuk ideolojisi tam benlik olmasa dahi düzgün olduğunu dusunuom.

turgut özal daha fazla yaşamış olsaydı ülke süper güç pkk derdi yok vs. ondan sonra gelenlerin pkkyı biz devirdik bizim adımız tarihe geçcek bilmem ne diye özala suikast düzenlediğini bile düşünüyorum.

ahmet necdet sezar mega dürüst denetimi denetleyen adam vs.
Aynen tam bir şeyler düzeltiliyordu diye biliyorum ekmeğini de iyi bi siyaset ve hitabetle halkın sevgisini kazanan erdoğan yedi

İsmet İnönü: Öndeyiz. asdasdas
olm tansuya feminist kadınlar falan mı verdi cidden nasıl 2 oy aldı yaw

Son düzenleme:
Top Bottom