Neler Yeni

Türkiye Ekonomisi 2 saat içerisinde %10 değer kaybetti!

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
eren tezer
Abi ben valla çözemiyorum ya.Bu iktidarı savunanlar ne yaşıyor tuzları mı kuru ? Çözemedim gitti.Dik duruş diye diye 500 tane saray yaptılar.Aylık günlük masrafları ülkeye vatandaşa harcansa şimdi refah seviyemiz kat kat yükseklerdeydi ve hala diyorlar Amerikaya karşı Almanyaya karşı dik görünüyoruz falan filan allah beyin vermiş ama kullanmayı bilmedikten sonra olsa ne olur...

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Yere göğe sığdırmadığın iktidarın bir şey yapamadı mı?
Kimin emir eri oluyorsa olsun umrumda değil.
Dik duracağız diye ekonomi sürekli değer kaybedecekse dik durmaya da karşıyım.
Uyanın şu ''peri masalı''ndan.
Hocam şunla uğraşmaya değmez boşverin gitsin. Anca kendini kandırır bunun gibiler.
Türkiye'de muhalefet döviz yükseldiğinde ülkenin para birimi değer kaybediyor diye üzülüp çözüm aramak yerine tam tersine hükümet zarar görecek diye sevinip hükumeti eleştiriyor. Sizler de aynısını yapıyorsunuz. Yaptığın eleştiriler ülke çıkarları için değilse "Vatan Hainisin" demektir.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Siz bilgisizlere bu olayı daha kaç kez anlatacağız?
Sen Cumhurbaşkanımızın neyi oluyorsunda burada daha kaç kere analatacağız? "Biz" kipi kullanıyorsun koyunları mısın onların?
Türkiye'de muhalefet döviz yükseldiğinde ülkenin para birimi değer kaybediyor diye üzülüp çözüm aramak yerine tam tersine hükümet zarar görecek diye sevinip hükumeti eleştiriyor. Sizler de aynısını yapıyorsunuz. Yaptığın eleştiriler ülke çıkarları için değilse "Vatan Hainisin" demektir.
Siz benim Türklüğümü sorgulayacak adam değilsiniz hatta Türklük sorgulayacağı bırak adam değilsiniz. 15 Temmuz'da darbecilerin başı ile ölümüne savunduğun adamın resmi atıldı. Sen Türk müsün? Demokrasine göz dikenlerle fotoğrafı olan adamı koruyorsun?

Son düzenleme:

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

Hmm.
Bize açıkca ''Vatan haini'' diyorsun.
Ekonomi yokuş aşşağı son gaz giderken ne dememi bekliyorsun? Ekonomi kötüye giderken hükümeti mi poh pohlayayım?
Eleştiri yapan birine ''vatan haini'' diyecek kadar gözünüz kör.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,162
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bir daha forumdaki herhangi birine "vatan haini" gibi AĞIR bir ithamda bulunursan çok ağır ceza alırsın.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
(Abi bir kerede eleştir be bir kerede de ki kötü) demin bpt yorumlarında gezerken bu yorumu gördüm ve gayet mantıklı geldi, ancak halkımız biraz sabırsız gibi. Bekleyip göreceğiz sonucu

Ekler

• Screenshot_2021-03-22-00-27-12-247_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-03-22-00-27-12-247_com.instagram.android.jpg
    284.4 KB · Hit: 58

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Abi ben valla çözemiyorum ya.Bu iktidarı savunanlar ne yaşıyor tuzları mı kuru ? Çözemedim gitti.Dik duruş diye diye 500 tane saray yaptılar.Aylık günlük masrafları ülkeye vatandaşa harcansa şimdi refah seviyemiz kat kat yükseklerdeydi ve hala diyorlar Amerikaya karşı Almanyaya karşı dik görünüyoruz falan filan allah beyin vermiş ama kullanmayı bilmedikten sonra olsa ne olur...
tüp kuyruğu vardı kardşm ekmek alamiyodu millet AlLah razi ölsin cümhurbaşkanimizdan maaş bağladı ülkeyi zordan çıqardı(!) bence 50 yaş üstü oy kullanmamalı diyecemde o zaman malum parti seçim kazanamaz.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Bir daha forumdaki herhangi birine "vatan haini" gibi AĞIR bir ithamda bulunursan çok ağır ceza alırsın.
Hocam tebrikler: fedöcüsünüz (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

tüp kuyruğu vardı kardşm ekmek alamiyodu millet AlLah razi ölsin cümhurbaşkanimizdan maaş bağladı ülkeyi zordan çıqardı(!) bence 50 yaş üstü oy kullanmamalı diyecemde o zaman malum parti seçim kazanamaz.
Bu arada o kuyruklar doğruydu objektif bakmak gerekirse cidden baya sıkıntılı dönemler varmış ama öyle olmak da en az onun kadar sıkıntılı

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
İş sadece 50 yaş üstünde bitmiyor ki, önemli olan kafa yapısı.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Faizin %7500 olduğu zamanları hatırlatmak isterim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özür dilerim, sinirlendim

Top Bottom