Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Bende sinirleniyim ailene hakaret edeyim olur mu? Sinirlenmeniz size istediğiniz gibi davranma hakkı vermez.Özür dilerim, sinirlendim
Bende sinirleniyim ailene hakaret edeyim olur mu? Sinirlenmeniz size istediğiniz gibi davranma hakkı vermez.Özür dilerim, sinirlendim
Şu an faizin kötü durumda olmasını değiştirmiyor.Faizin %7500 olduğu zamanları hatırlatmak isterim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özür dilerim, sinirlendim
kendileri yaptılar kendileri düzeltiler değişen bişey olmadı pek şuan durumlar çokta iç açıcı değil.Faizin %7500 olduğu zamanları hatırlatmak isterim
Özür dilerim, sinirlendim
Kuyruğun neden olduğunu biliyosundur harelde he birde fetöcüyüz biz ülkeyi eleştirdikHocam tebrikler: fedöcüsünüz (!)
Bu arada o kuyruklar doğruydu objektif bakmak gerekirse cidden baya sıkıntılı dönemler varmış ama öyle olmak da en az onun kadar sıkıntılı
Daha gerçekte görmediğin sanalda 3 mesajlaştığın birine nasıl vatan haini diyebilirsin ki? Ya koyunsundur, yada akli sorunların vardır. @Mehmet Yılmaz'ın sizi uyarmasına rağmen devam ediyorsunuz. Acınacak haldesiniz.Kimsenin ailesine hakaret etmedim. Ayrıca dediğim cümlenin sonuna kadar arkasındayım.
Ben şuan ekonomi kötü,ihtiyacı olana yardım yapılmıyor,ülkede çiftçilik berbat durumda dediğim an zaten vatan haini oluyorum.Onun yerine ekonomi çok iyi almanya kıskanıyor dememiz lazım.Daha gerçekte görmediğin sanalda 3 mesajlaştığın birine nasıl vatan haini diyebilirsin ki? Ya koyunsundur, yada akli sorunların vardır. @Mehmet Yılmaz'ın sizi uyarmasına rağmen devam ediyorsunuz. Acınacak haldesiniz.
Demek istediğimi size açıkça anlatmam lazım herhalde.Ben şuan ekonomi kötü,ihtiyacı olana yardım yapılmıyor,ülkede çiftçilik berbat durumda dediğim an zaten vatan haini oluyorum.Onun yerine ekonomi çok iyi almanya kıskanıyor dememiz lazım.
Git başka yerde "mee" de.Demek istediğimi size açıkça anlatmam lazım herhalde.
Bor,doğalgaz,ceyranlı araba uçacaz bideAma 2023'de gökten bir sürü dolar yağacak ve ekonomi çooooh eyi olacak (!)
Daha gerçekte görmediğin sanalda 3 mesajlaştığın birine nasıl vatan haini diyebilirsin ki? Ya koyunsundur, yada akli sorunların vardır. @Mehmet Yılmaz'ın sizi uyarmasına rağmen devam ediyorsunuz. Acınacak haldesiniz.
Dediğim laf bu ve bunun üzerine. Size de öğüt verdim bunlar gibi olmamanız içinBen şuan ekonomi kötü,ihtiyacı olana yardım yapılmıyor,ülkede çiftçilik berbat durumda dediğim an zaten vatan haini oluyorum.Onun yerine ekonomi çok iyi almanya kıskanıyor dememiz lazım.
Ben koyunlardan öğüt almıyorum.Dediğim laf bu ve bunun üzerine. Size de öğüt verdim bunlar gibi olmamanız için