Neler Yeni

Türkiye Ekonomisi 2 saat içerisinde %10 değer kaybetti!

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Faizin %7500 olduğu zamanları hatırlatmak isterim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özür dilerim, sinirlendim
kendileri yaptılar kendileri düzeltiler değişen bişey olmadı pek şuan durumlar çokta iç açıcı değil.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
eren tezer
Hocam tebrikler: fedöcüsünüz (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada o kuyruklar doğruydu objektif bakmak gerekirse cidden baya sıkıntılı dönemler varmış ama öyle olmak da en az onun kadar sıkıntılı
Kuyruğun neden olduğunu biliyosundur harelde he birde fetöcüyüz biz ülkeyi eleştirdik

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Bende sinirleniyim ailene hakaret edeyim olur mu? Sinirlenmeniz size istediğiniz gibi davranma hakkı vermez.
Kimsenin ailesine hakaret etmedim. Ayrıca dediğim cümlenin sonuna kadar arkasındayım.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kimsenin ailesine hakaret etmedim. Ayrıca dediğim cümlenin sonuna kadar arkasındayım.
Daha gerçekte görmediğin sanalda 3 mesajlaştığın birine nasıl vatan haini diyebilirsin ki? Ya koyunsundur, yada akli sorunların vardır. @Mehmet Yılmaz'ın sizi uyarmasına rağmen devam ediyorsunuz. Acınacak haldesiniz.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
eren tezer
Daha gerçekte görmediğin sanalda 3 mesajlaştığın birine nasıl vatan haini diyebilirsin ki? Ya koyunsundur, yada akli sorunların vardır. @Mehmet Yılmaz'ın sizi uyarmasına rağmen devam ediyorsunuz. Acınacak haldesiniz.
Ben şuan ekonomi kötü,ihtiyacı olana yardım yapılmıyor,ülkede çiftçilik berbat durumda dediğim an zaten vatan haini oluyorum.Onun yerine ekonomi çok iyi almanya kıskanıyor dememiz lazım.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Ben şuan ekonomi kötü,ihtiyacı olana yardım yapılmıyor,ülkede çiftçilik berbat durumda dediğim an zaten vatan haini oluyorum.Onun yerine ekonomi çok iyi almanya kıskanıyor dememiz lazım.
Demek istediğimi size açıkça anlatmam lazım herhalde.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Dediğim laf bu ve bunun üzerine. Size de öğüt verdim bunlar gibi olmamanız için

Ekler

• Screenshot_20210322_010712.jpg
    Screenshot_20210322_010712.jpg
    158.9 KB · Hit: 71
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,278
Üyeler
163,462