Türkiye gezisi IRL Stream Planı

MOON_VR

80+
Reaksiyon skoru
4
Dostlar selam bu ayın 15 inde IRL Stream şeklinde bir türkiye turu planlıyorum araç içerisinden bir yayın sağlaycağım mobil veri interneti kullanacağım kotam 40GB Sizce yeterli olur mu + olarak gerekli ekipmanlar nelerdir. Bu iş nasıl yapılır?

Dostlar selam bu ayın 15 inde IRL Stream şeklinde bir türkiye turu planlıyorum araç içerisinden bir yayın sağlaycağım mobil veri interneti kullanacağım kotam 40GB Sizce yeterli olur mu + olarak gerekli ekipmanlar nelerdir. Bu iş nasıl yapılır?
Hocam 40gb yetmeyebilir ek olarak go pro iyi binkamera iş görecektir telefon iyiyse hiç uğraşma

Hocam 40gb yetmeyebilir ek olarak go pro iyi binkamera iş görecektir telefon iyiyse hiç uğraşma
Iphone 11 kullanıyorum telefonu çok yormamak için yayını laptop dan açmayı düşünüyorum telefon sadece internet ve kamera için kullanmayı düşünüyorum

Başka önerisi veya fikri olan var mı?

mikrofon iyi olur , yol sesi dinlemesin insanlar

kaç bitrate vereceğine göre değişir o kota 1080p 60 fps düşünuyorsan saat 2.5 gb gidiyor minimum

Laptop + Razer Seiren X Mikrofon telefonun kamerası ile yayın yapmayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,171
Üyeler
183,396
Son üye
Aykiriman
Geri