Neler Yeni

Türkiye İnterneti Neden Kötü ?

oguzgl12

80+
Bizim köyde fiber altyapı kablo döşedi ama dağıtım yapmadı sebebi başka köye kadar çekmişler orda dağıtım yapmışlar . Bizim köyde kullanıma vermiyorlar bunu şikayet etmek mümkün mü ?
kabloyu döşedikleri alanda Türk telekom adlı bir pano yoksa şikayet etsenizde bir işe yaramaz Türkiye altyapısı adamların zaten bir işe yaramaz ama size önerim Twitter üzerinden Türk telekom destek hattına resim çekip atmanız kesinlikle işe yarayabilir

KaanBey12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kaan Uzuntaş
Bizim köyde fiber altyapı kablo döşedi ama dağıtım yapmadı sebebi başka köye kadar çekmişler orda dağıtım yapmışlar . Bizim köyde kullanıma vermiyorlar bunu şikayet etmek mümkün mü ?
nereye şikayet edilir bilmiyorum ama şikayet edebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya ilgilenilmesini internetin sağlanmasını özel olarak isteyebilirsiniz

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
kabloyu döşedikleri alanda Türk telekom adlı bir pano yoksa şikayet etsenizde bir işe yaramaz Türkiye altyapısı adamların zaten bir işe yaramaz ama size önerim Twitter üzerinden Türk telekom destek hattına resim çekip atmanız kesinlikle işe yarayabilir
Tt pano vardı kanka

veya ilgilenilmesini internetin sağlanmasını özel olarak isteyebilirsiniz
Hevesle beklemiştim sonuç hüsran .d

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Bizim burada tüm mahallelerde fiber var ama sadece sokaktan geçiyor evlere dağıtım yok. Yaklaşık 1 yıl oldu hala bıraktıkları gibi duruyor. Soran olursa Her yere fiber altyapı çektiler

KaanBey12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kaan Uzuntaş
Tt pano vardı kanka

hiç ilgilenmiyorlar bu konuda gerçekten ülkede çok büyük bir sıkıntı bu.
Benim bir sorunum yok ama arkadaşımın da aynı şekilde sorunu var hiç ilgilenmiyorlar.

oguzgl12

80+

Tt pano vardı kanka

Türk telekom Twitter desteğe yazın sorununuz kesinlikle çözülecektir

hiç ilgilenmiyorlar bu konuda gerçekten ülkede çok büyük bir sıkıntı bu.
Benim bir sorunum yok ama arkadaşımın da aynı şekilde sorunu var hiç ilgilenmiyorlar.
Çok ilginç hatta berbat bir durum o kadar maliyet edip fiber getiriyorsun sokağa ama dağıtmıyorsun aslında aynı durum bizdede var yan sokakta fiber var ama bizim binada yok başvurmama rağmen

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Türk telekom Twitter desteğe yazın sorununuz kesinlikle çözülecektir

Çok ilginç hatta berbat bir durum o kadar maliyet edip fiber getiriyorsun sokağa ama dağıtmıyorsun aslında aynı durum bizdede var yan sokakta fiber var ama bizim binada yok başvurmama rağmen
Ben bunu yapacağım bakalım gelişme olcak mı twitter üzeridnen.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Günümüzde Türkiye altyapısı gerekenden az değer görüyor Ülkemiz altyapıda neden gelişemiyor ?
Sorunun temeli mevcut hükümetin vaktiyle yürüttüğü özelleştirme politikalarına dayanıyor.
90'larda Avrupa'nın en iyi ilk 10 altyapısından birine sahipken "Cumhuriyet tarihinin en büyük özelleştirmesi" ile
Telekom'un bakır artıkçılarına teslim edilmesi sonucu son 20'lerde gezer hale geldik.
2018'de bankaların el koymasıyla AKK saçmalığı kaldırıldı, 2020'de 2x upload geldi,
2021'de bakır yatırımı durdu, 2022'de devletin geri satın alması ile tamamen fiber üzerine çalışılmaya başlandı.
Ancak bunlara rağmen hala Telekom altyapısı ülkemiz için yetersiz. Umarım ileride liyakatli kadrolar ile daha güzel yarınlara ulaşırız.

etnetalw

80+ Bronze
Günümüzde Türkiye altyapısı gerekenden az değer görüyor Ülkemiz altyapıda neden gelişemiyor ?
Düşük hıza alışkın internet olsa yeterli diyen kitle için. Ve yurtdışı sağlıyıcıların ülkemize yatırım yapmamakta. Ve yurtiçi şirketlerin yurtdışı şirketlerle anlaşma yapmadığı için. Bence.!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,040,911
Üyeler
165,090
Son üye
NOPO