Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Türkiye Teknoloji Siteleri İndirimleri Tablosu

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
M.Rüzgar Özen

🗓️ Yıllık Teknoloji İndirim Takvimi

AyKampanya AdıSitelerAçıklama
OcakYeni Yıl / Kış İndirimleriTümüYeni yıl kutlamalarına özel indirimler; donanım ve hazır sistemlerde fırsatlar.
ŞubatSevgililer Günü Kampanyası!topya, !ncehesap, S!nerjiÇiftlere özel ürünlerde indirim; özellikle kulaklık, akıllı saat gibi ürünler.
MartBahar FırsatlarıG@mingGen, S!nerji, !topyaİlkbahar başlangıcına özel sistem toplama kampanyaları.
NisanAyın Ürünleri / Nisan Fırsatları!topya, G@mingGen, İncehesapAyın seçili ürünlerinde indirim. Bazı sitelerde mağaza yıl dönümü kutlamaları.
MayısGençlik ve Teknoloji Haftası / 19 MayısGencerG@ming, !topya, Tebil0nÖğrencilere özel kampanyalar. Laptop ve hazır sistemlerde indirim.
HaziranYaz İndirimleri / Mezuniyet KampanyasıTümüOkul dönemi sonu, mezuniyet hediyesi alışverişlerine yönelik indirimler.
TemmuzYaz Fırsatları / Stok TemizliğiTebil0n, !ncehesap, GencerG@mingStok fazlası ürünlerde ciddi indirimler.
AğustosOkula Dönüş / Üniversite Kampanyaları!topya, S!nerji, G@mingGenÖğrencilere özel notebook, aksesuar ve sistem kampanyaları.
EylülSonbahar FırsatlarıTümüSistem toplamaya özel parçalı indirimler, hazır sistem fırsatları.
EkimCumhuriyet Bayramı İndirimiGencerG@ming, !topya, S!nerji29 Ekim’e özel kısa süreli indirimler.
Kasım11.11 / Black Friday / Kasım FırsatlarıTümüYılın en büyük indirimleri. %50’ye varan indirimler özellikle ekran kartı, işlemci, laptop vb. ürünlerde.
AralıkYılbaşı Erken Fırsatları / 12.12!ncehesap, Tebil0n, G@mingGenYıl sonu indirimleri; hazır sistem ve bileşenlerde toplu kampanyalar.

📝 Notlar:
  • Siteler ayrıca haftalık kampanyalar ve flash indirimler de yapmaktadır. Bunlar genelde sosyal medya ve e-posta bültenleri üzerinden duyurulur.
  • [email protected] ve GencerG@ming, yıl dönümü veya kendi markalı sistem lansmanlarında özel fiyatlar sunar.
  • !topya'nın “Ayın Ürünleri” kampanyası yıl boyu her ay yenilenerek devam eder.
  • Genel olarak yapılan indirimler bu şekilde, ileride gelebilicek düzenli indirimleride eklemeyi planlıyorum.

Sansür ne için?

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Umut
güzel olmuş da gamingen itopya tebilon ve incehesaba niye sansür attın ki sįnerji tek yasak sanırım

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
M.Rüzgar Özen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Alperen Yılmaz
bi ara birisi site yapmıştı forumda , bütün sitelerdeki hazır pcleri gösteriyordu ismini bilen var mı sitenin

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Umut
Bazı konularda onlardada sansür görmüştüm risk almak istemedim
sįnerji hariç gaminggen itopya incehesap gencergaming tebilon pckolik bu tarz siteleri atmak yasak değil sįnerjiden mağdur olan bir çok arkadaş olduğu için pek önerilmez fakat şans işi ben şahsen aldığım ürünü eksiksiz almıştım sįnejiden

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
M.Rüzgar Özen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bi ara birisi site yapmıştı forumda , bütün sitelerdeki hazır pcleri gösteriyordu ismini bilen var mı sitenin
Akakçede gözüküyor diye biliyorum hazır sistemler
Mesaj otomatik birleştirildi:

sįnerji hariç gaminggen itopya incehesap gencergaming tebilon pckolik bu tarz siteleri atmak yasak değil sįnerjiden mağdur olan bir çok arkadaş olduğu için pek önerilmez fakat şans işi ben şahsen aldığım ürünü eksiksiz almıştım sįnejiden
Bende ram ssd ve psuyu oradan almıştım sorunsuzlar şuanda, forumdaki olayları pek bilmiyordum kusura bakmayın

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Umut
Akakçede gözüküyor diye biliyorum hazır sistemler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende ram ssd ve psuyu oradan almıştım sorunsuzlar şuanda, forumdaki olayları pek bilmiyordum kusura bakmayın
Bir şey değil hocam :peepokalp:

Top Bottom