Neler Yeni

Türkiye Uzay Ajansı'nın ortadan kaldırılması için parti olarak Anayasa Mahkemesi'ne başvurmuşlar

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Uzay Ajansı'nın henüz çok yeni bir kurum olduğunu ve ilerleyen dönemde artan çalışmalar ile birlikte bütçe artışı söz konusu olabilir.
Umarım, tek tesellim. Forumda olumlu olumsuz eleştiri yaptığım için terörist bile diyorlar, la bütçe artsın diye eleştiriyoruz zaten :D
En yakın zamanda artması ve önemli adımlar atılması tek tesellim

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
Keşke attığın yazı 2 piksel olmasaydı da okuyabilseydik.

Onun dışında haber doğru mu bilmiyorum ama eğer doğruysa yaptıklarını desteklemiyorum. Yapmaları çok ama çok saçma olmuş.
Doğru kankam böyle şeyler yapıyorlar sen düşün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne alaka?

Takvim gazetesine inanan daha nelere inanmaz bu arada.

Baktılar Din üzerinden yolsuzluk daha fazla gitmiyor. Bu sefer de bilimden mi yolsuzluk yapacaklar?

20 senedir iktidarın ciddi anlamda milletin hayrına yaptığı bir şey var mı?

Şimdi Takvim gazetesini açarsın 20 senede yapılan iyi şeylere bakarsın. 😆😆

Bir de o paraya hiçbir şey yapılmaz bilgin olsun. Hindistan bile daha fazla yatırım yapıyor. 😆😆😆
kanka birde chp'nin yaptıklarına baksak namaz kılınamıyordu kur'an okunamıyordu gece bunları yapmasınlar diye baskın yapılıyordu baş örtsü ile dolaşamıyordun geri kafalı oluyordun ssk da parasını öde ölüsünü al vardı o zamanlar şimdi isterse bak dün köydeki kişileri helikopter ile almaya gittiler doğru şekilde eleştirelim Ak parti'nin de hataları var ama bunları da görmezden gelemeyiz değil mi :)

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Ne alaka?

Takvim gazetesine inanan daha nelere inanmaz bu arada.
Aynısını Sözcü, Karar gibi gazeteler için diyeyim o zaman ben de? Sadece kendi doğrunu söyleyen gazeteleri okuyacaksan, işimiz var...

Baktılar Din üzerinden yolsuzluk daha fazla gitmiyor. Bu sefer de bilimden mi yolsuzluk yapacaklar?
Din üzerinden yolsuzluk yapan, muhalefetten başkası değil. Erdoğan zaten sağcı ve dindar birisi, bunu herkes biliyor. Fakat İmamoğlu seçim öncesi Yasin okuyup; seçim sonrası buşon parasını öğretiyor millete. Din sömürüsü yaptıklarını Canan Kaftancıoğlu'da bir muhalif kanalda yaptığı konuşmada açıklıyor zaten.

20 senedir iktidarın ciddi anlamda milletin hayrına yaptığı bir şey var mı?
İktidarın yaptığı Teknofest Yarışmaları, Bilişim Vadisi ve Deneyap Atölyeleri; önceki hükümetlerin tüm yaptıklarına bedeldir. 20 senedir değil, CHP'nin iktidar olduğu dönemde bilim adına yaptıklarını söyleyebilir misin? Vecihi Hürkuş, Nuri Demirağ, Nuri Killigil gibi isimleri harcamaktan başka ne yapmışlar? Ak Parti hükümeti ise, Arif Karabeyoğlu gibi ülkemizi ileri seviyeye taşıyacak olanlara destek çıkıyor her dâim.

Şimdi Takvim gazetesini açarsın 20 senede yapılan iyi şeylere bakarsın. 😆😆

Bir de o paraya hiçbir şey yapılmaz bilgin olsun. Hindistan bile daha fazla yatırım yapıyor. 😆😆😆
CHP'nin kendi sitesinden de kaynak verdim. Oraya da bak.
Neyse, her zamanki gibi icraat yapmayıp itiraz ediyorsunuz. Yapılım aşamasında itiraz edersiniz, yapılırken itiraz edersiniz, yapıldıktan sonra da bir şekilde itiraz edersiniz. Bu kafayla devam edin siyaset yapmaya.

Ahahahahahahha gerçekleri söylüyoruz :d
Gerçeklerinizi söylemeyi devam edin, biz de edeceğiz 😁

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Aynısını Sözcü, Karar gibi gazeteler için diyeyim o zaman ben de? Sadece kendi doğrunu söyleyen gazeteleri okuyacaksan, işimiz var...

Din üzerinden yolsuzluk yapan, muhalefetten başkası değil. Erdoğan zaten sağcı ve dindar birisi, bunu herkes biliyor. Fakat İmamoğlu seçim öncesi Yasin okuyup; seçim sonrası buşon parasını öğretiyor millete. Din sömürüsü yaptıklarını Canan Kaftancıoğlu'da bir muhalif kanalda yaptığı konuşmada açıklıyor zaten.

İktidarın yaptığı Teknofest Yarışmaları, Bilişim Vadisi ve Deneyap Atölyeleri; önceki hükümetlerin tüm yaptıklarına bedeldir. 20 senedir değil, CHP'nin iktidar olduğu dönemde bilim adına yaptıklarını söyleyebilir misin? Vecihi Hürkuş, Nuri Demirağ, Nuri Killigil gibi isimleri harcamaktan başka ne yapmışlar? Ak Parti hükümeti ise, Arif Karabeyoğlu gibi ülkemizi ileri seviyeye taşıyacak olanlara destek çıkıyor her dâim.

CHP'nin kendi sitesinden de kaynak verdim. Oraya da bak.
Neyse, her zamanki gibi icraat yapmayıp itiraz ediyorsunuz. Yapılım aşamasında itiraz edersiniz, yapılırken itiraz edersiniz, yapıldıktan sonra da bir şekilde itiraz edersiniz. Bu kafayla devam edin siyaset yapmaya.

Gerçeklerinizi söylemeyi devam edin, biz de edeceğiz 😁
Söyle çok umrumda :d

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Tera

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bunları sana büyükannen ile büyükbaban mı anlattı? Ağ partim çok iyi yeenim. Senin para döğüşleyen paratini ne tutarım ne de desteklerim. Destek vere vere zaten bu durumlara gelindi.

Senin reyizin oy toplamak için yolunu iyi biliyor. Zaten ona oy vereceğime bileğimi keserim. Destekleyeceğime ağzımı kelepçeletirim.

Kaç senedir milletine yardımda dokunmuyor anca suriyelilere yardım ediyor. Ulan sen başkansın. Nasıl avrupalılar, suri istemiyoesa sen de istemeyeceksin. Şu halr bak o kadar millet yerinden oldu.

Chp umutumda bile drğil onun da ne çöp olduğunu biliyorum. Her ak partine karşı çıkan da chpli olacak değil.

Bu arada senden şu kadar eminim bir makarna paketine ülke satansındır.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Bunları sana büyükannen ile büyükbaban mı anlattı? Ağ partim çok iyi yeenim. Senin para döğüşleyen paratini ne tutarım ne de desteklerim. Destek vere vere zaten bu durumlara gelindi.
Büyüklerimizin anlatmasına gerek yok. Oy verecek yaşa gelmişseniz, ne olup bittiğini görürsünüz zaten. Araştırmadan, sosyal medyadaki spekülatif söylemlere kapılıyorsanız da, böyle söylenirsiniz..
Senin reyizin oy toplamak için yolunu iyi biliyor. Zaten ona oy vereceğime bileğimi keserim. Destekleyeceğime ağzımı kelepçeletirim.

Kaç senedir milletine yardımda dokunmuyor anca suriyelilere yardım ediyor. Ulan sen başkansın. Nasıl avrupalılar, suri istemiyoesa sen de istemeyeceksin. Şu halr bak o kadar millet yerinden oldu.
Suriyeliler 2011 Mart ayında ülkemize giriş yaptı. O zamanlar hepsi, mülteci kamplarında tutuluyordu. Ülkenin dört bir yanına salınmıyor, yerleşmelerine izin verilmiyordu. Bunların hepsini Ak parti hükümeti sağlıyordu. Fakat Ak Parti'ye muhalif olanlar, "Mülteci kamplarında insan ticareti dönüyor, uyuşturucu satılıyor, oradaki insanlara bakılmıyor. İnsanları zorla kamplarda tutmak zulümdür." gibi söylemlerle halkı galeyana getirdi ve uluslararası baskıyı da arkasına toplayıp Suriyelilerin kamplardan çıkmasına sebep oldu. Bunun ardından ise, "Devlet Suriyelilere yaptığı yardımı halka yapmıyor." yalanını piyasaya sürdüler. Başarılı da oldular.
Chp umutumda bile drğil onun da ne çöp olduğunu biliyorum. Her ak partine karşı çıkan da chpli olacak değil.
Bu arada senden şu kadar eminim bir makarna paketine ülke satansındır.
Aynen, Ak Parti'nin tek yaptığı makarna yardımı... Ak Parti'ye destek verenler ülkeyi satıyor. Bu yüzden 20 yıldır savunma sanayiinde çığır açacak hamleler yapıp, dışa bağımlılığımızı en aza indirgiyoruz. Ülkeyi satıyoruz ya biz...

Abi, ciddi misin bunu yazarken? Sağlık, Ulaşım, Savunma Sanayii, Tarım ve daha birçok alanda yapılan yenilikleri görmüyor musunuz? Nasıl bir muhalifliktir bu...

Top Bottom