Niye duygulanıyon la 2 yaşlı adam maske takmıyor.Maskelerin olmadığını görünce bir an duygulandım
Ya nerde hepsini yurtdışında yaptırmış. Şu an boş eleştiri yapıyorsun. marka bizim, tescil bizim, patent bizim, satış izni bizim daha neyine bakacaksın? Tasarımı İtalyan diye konuşuyorsan boş yapıyorsun zira çoğu araba markası kendi tasarlamıyor. O kadar pili yapamazlar diye bağırdılar üretim tesisini açılınca sustular, pahalı olur dediler boş paket 180.000TL çıkınca sustular. Sadece eleştirmek için eleştiriyorsunuz.
Kaç yaşındasın harbiden?Evet daha motoru yapmadıktan sonra ne işe yarar yiyorlar sizi
Zaten o kadar şeyi bir çırpıda yapabilecek güçte değiliz.Evet motor ukrayna
Zaten o kadar şeyi bir çırpıda yapabilecek güçte değiliz.
Zamanla olacak şeyler bunlar, ülkeniz için sevineceğinize gömüyorsunuz.
Devam edin.
Kaynak verir misin bi?Kandırırlarsa gömerim. Motoru biz yaptık dediler bak yapmışlar.
Şimdi gez gezebiliyorsan öyle, açıklamama gerek yok sanırım corona malum.Niye duygulanıyon la 2 yaşlı adam maske takmıyor.
Kaynak verir misin bi?
Ben pek duygulanmıyorum sanırım ondan şaşırdım.Şimdi gez gezebiliyorsan öyle, açıklamama gerek yok sanırım corona malum.
TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, yerli otomobilde Alman motoru kullanılacağını açıkladı. Karakaş, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'ya yaptığı açıklamada; TOGG otomobilinde Almanya menşeili olan Bosch marka bir motor kullanılacağını belirtti. kaynak: spuiknews. Ama bizim dediğimiz şey de şu zaten ilk defa bir yerli bir elektrikli araba yapacağız ve yetkililer %51-53 arasında yerli diyolar ve 3 yılda %68e kadar çıkartcaz diyolar, zamanla motoru da yerli olacaktır. olmasa bile diğer parçaların yerlilik oranı artırılıcaktır. (Dediğim söz sana değil abi, diğer kişiye)Kaynak verir misin bi?
Putin öyle dedi diye, Erdoğan ülkesi için mi çalışmış oluyor?
Putin in beden diline bakarak Erdoğan ın Türkiye için çalıştığını söylüyor. Yani yalan değil. Erdoğan ülkesini düşünen biri.
@baltazar
Putin öyle demiyor, vücudu öyle diyor.Putin öyle dedi diye, Erdoğan ülkesi için mi çalışmış oluyor?