kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Gelişmiş ve laik ülkelerde din dersi yerine sorgulama dersi oluyor genelde
Bizde niye yok o zaman kardeş?
Gelişmiş ve laik ülkelerde din dersi yerine sorgulama dersi oluyor genelde
Bir dakika hocam benim burada size yalanım yok ama bize Budizm anlatılmadı, bize Budizm'İn kötülüğü anlatıldı.Yanlış bilgi.
Lise boyunca neredeyse her inanç,din,mezhep öğretildi.
Hatta artık budizm konusunu işlemekten bıkıp dersten kaçmıştım
Dinden muaf olunca sınavlarda dinden sorumlu olmuyorsun diye biliyorum.Hocam üstte de belirttim sınavlarımızda din dersi var ve soru sayısı bir ara ders ile neredeyse aynı.
Burada tartışmak istiyoruz size resmi bilgi verin demiyorum.Biz ne bilelim?
Ülkemizin %98'i Müslüman çünkü çocukluktan beri sadece İslam ve güzelliği anlatılıyor. Sizce siz Almanya'da doğsanız Müslüman olur muydunuz?%98 müslüman ülkede şamanizm mi öğretsinler
sınav puan olayında ise almanca ingilizce nasıl işine yaramama ihtimaline rağman soruluyorsa bu da soruluyor
Tamamda sen Müslüman değilsen din dersinden muaf oluyorsun, yani sınavlar seni etkilememeli.Hocam üstte de belirttim sınavlarımızda din dersi var ve soru sayısı bir ara ders ile neredeyse aynı.
Gelişmiş ve laik ülkelerde diyorBizde niye yok o zaman kardeş?
Yani sizin okulu bilmem ancak lise hayatımda bana her inanç şekli olduğu gibi anlatıldı.(monoteizm,agnostsizm,deizm,ateizm,panteizm vs.)Bir dakika hocam benim burada size yalanım yok ama bize Budizm anlatılmadı, bize Budizm'İn kötülüğü anlatıldı.
Amerikada yokmuşÜlkenin temeli müslüman olduğu içindir başka ülke olsa mesela amerika oda hristiyanlığı anlatıyordur tahminimce
.İslam da bir din sonuçta.
ben telefon oynuyorum artıkYanlış bilgi.
Lise boyunca neredeyse her inanç,din,mezhep öğretildi.
Hatta artık budizm konusunu işlemekten bıkıp dersten kaçmıştım