goshawk
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 959
- İsim
- Çağrı Ö
hocam ben de size çok sayıda doğru yazılmış bilgi gösteririm. üstelik sizin dediğiniz bilgiler günümüz gerçekleriyle çelişen bilgiler de değil. tam çiçek hem dişi hem de erkek organ barındırır. yani iki eşi de barındırır. benim bildiğim kadarıyla hermafrodit bile olsa kendi kendine üreyebilen 1-2 istisna dışında canlı yok[tam çiçekli bitkiler bile kendini dölleyemiyordu galiba.(8 sene önceki lise bilgisi tam emin değilim)]. ayrıca iki eş kısmı iki taraf olarak da yorumlanabilir. arapça bilmediğim için kaynaktan yorumlayamayacağım.Hocam bir sürü var ama buna cevap verilebileceğine sanmıyorum. En Müslümanca cevap Kuran'ın yanlış çevrilmesi olur.
"Düşünüp ibret alasınız diye her şeyden (erkekli dişili) iki eş yarattık." Zariyat Suresi 49. Ayet.
Bunu açıklamam gerek bile yoktur ama en basitinden tam çiçek diye bir şey var. Hem dişicik organına sahip hem de polenleri var. Hem erkek hem dişi bir canlı. Aynı zamanda cinsiyetsiz mitoz bölünen canlılar da var.
ha siz şey de diyebilirsiniz "embriyolojik olarak erkek ve dişi genitallari birbirinin analoğudur.(skrotum ve labius majus gibi)" ama bu da çift olduğu gerçeğini değiştirmez.
mitoz meselesinde tek hücreli canlılar(bakteriler vb) kendi aralarında pili vb. aracılığıyla gen aktarımı yaparlar. ha alanı cinsel olarak dişi mi yapar sanmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ülkenin dini islam değil. ülkenin dini yok. kişilerin dini var.Ülkenin dini İslam çünkü. Bu yüzden din kültürü ve ahlak bilgisinde ağırlıklı olarak dinden bahsediliyor. Ayrıca dini bir inancın yok ise okulunun müdürüyle konuşup dilekçe verip derse girmeyebilirsin. Fakat reşit değilsen ailenden birinin imza atması gerekiyor.