iss inizden kaynaklanıyordur hocam oDiscord'u hiç bir çaba sarf etmeden açıp kullanabiliyorum. Bende mi bir problem var acaba ?
Ben arkadaşlarla guildede geçtim hocam orayı da nadir kullanıp oyun içi sese geçiyoruz varsamerhabalar suan türkiyede discord kapalı olduğu için en çok kullanılan konuşma programı nedir ? Yardımcı olabilecek varmı? yurtdışındayım fakat discordta Türk çevre edinemedim
indirdim fakat roblox hesap ile girişe yönlendiriyor ve başka seçenek yok. sanırım sadece roblox oyuncuları tercih ediyor?iss inizden kaynaklanıyordur hocam o
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben arkadaşlarla guildede geçtim hocam orayı da nadir kullanıp oyun içi sese geçiyoruz varsa
Bilmiyorum hocam benim eskiden kalma roblox hesabım olduğu için onla girdim bazı arkadaşlar maille girmişti bakmak lazımindirdim fakat roblox hesap ile girişe yönlendiriyor ve başka seçenek yok. sanırım sadece roblox oyuncuları tercih ediyor?
yani genel olarak roblox oyuncu topluluğu diyebilirmiyiz?Bilmiyorum hocam benim eskiden kalma roblox hesabım olduğu için onla girdim bazı arkadaşlar maille girmişti bakmak lazım
Diyemeyiz, bende kullanıyordum.yani genel olarak roblox oyuncu topluluğu diyebilirmiyiz?
peki şuan ne kullanıyorsun?Diyemeyiz, bende kullanıyordum.
teşekkürlerSkype bakabilirsiniz
Steam sesli sohbet kullaniyorum, arada da vpn ile Discord.peki şuan ne kullanıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler