Neler Yeni

Türkiye'de en çok kullanılan konuşma programı nedir

adven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa
merhabalar suan türkiyede discord kapalı olduğu için en çok kullanılan konuşma programı nedir ? Yardımcı olabilecek varmı? yurtdışındayım fakat discordta Türk çevre edinemedim

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Discord'u hiç bir çaba sarf etmeden açıp kullanabiliyorum. Bende mi bir problem var acaba ?

adven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu bir problem değil avantaj gibi görünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

fakat sorumun cevabı bu değildi yani genel olarak discord kullanma sayısında düşüş yaşandı ve insanlar başka platformlara dağıldılar ama yaygın olanları nedir?

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,158
İsim
Emre
Discord'u hiç bir çaba sarf etmeden açıp kullanabiliyorum. Bende mi bir problem var acaba ?
iss inizden kaynaklanıyordur hocam o

merhabalar suan türkiyede discord kapalı olduğu için en çok kullanılan konuşma programı nedir ? Yardımcı olabilecek varmı? yurtdışındayım fakat discordta Türk çevre edinemedim
Ben arkadaşlarla guildede geçtim hocam orayı da nadir kullanıp oyun içi sese geçiyoruz varsa

adven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa
iss inizden kaynaklanıyordur hocam o

Ben arkadaşlarla guildede geçtim hocam orayı da nadir kullanıp oyun içi sese geçiyoruz varsa
indirdim fakat roblox hesap ile girişe yönlendiriyor ve başka seçenek yok. sanırım sadece roblox oyuncuları tercih ediyor?

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,158
İsim
Emre
indirdim fakat roblox hesap ile girişe yönlendiriyor ve başka seçenek yok. sanırım sadece roblox oyuncuları tercih ediyor?
Bilmiyorum hocam benim eskiden kalma roblox hesabım olduğu için onla girdim bazı arkadaşlar maille girmişti bakmak lazım

adven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa
Bilmiyorum hocam benim eskiden kalma roblox hesabım olduğu için onla girdim bazı arkadaşlar maille girmişti bakmak lazım
yani genel olarak roblox oyuncu topluluğu diyebilirmiyiz?

Shourd

80+ Gold
Skype bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,164
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController