Türkiye'de en çok kullanılan konuşma programı nedir

adven

80+
Reaksiyon skoru
14
merhabalar suan türkiyede discord kapalı olduğu için en çok kullanılan konuşma programı nedir ? Yardımcı olabilecek varmı? yurtdışındayım fakat discordta Türk çevre edinemedim

Discord'u hiç bir çaba sarf etmeden açıp kullanabiliyorum. Bende mi bir problem var acaba ?

bu bir problem değil avantaj gibi görünüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fakat sorumun cevabı bu değildi yani genel olarak discord kullanma sayısında düşüş yaşandı ve insanlar başka platformlara dağıldılar ama yaygın olanları nedir?

Discord'u hiç bir çaba sarf etmeden açıp kullanabiliyorum. Bende mi bir problem var acaba ?
iss inizden kaynaklanıyordur hocam o

merhabalar suan türkiyede discord kapalı olduğu için en çok kullanılan konuşma programı nedir ? Yardımcı olabilecek varmı? yurtdışındayım fakat discordta Türk çevre edinemedim
Ben arkadaşlarla guildede geçtim hocam orayı da nadir kullanıp oyun içi sese geçiyoruz varsa

iss inizden kaynaklanıyordur hocam o

Ben arkadaşlarla guildede geçtim hocam orayı da nadir kullanıp oyun içi sese geçiyoruz varsa
indirdim fakat roblox hesap ile girişe yönlendiriyor ve başka seçenek yok. sanırım sadece roblox oyuncuları tercih ediyor?

indirdim fakat roblox hesap ile girişe yönlendiriyor ve başka seçenek yok. sanırım sadece roblox oyuncuları tercih ediyor?
Bilmiyorum hocam benim eskiden kalma roblox hesabım olduğu için onla girdim bazı arkadaşlar maille girmişti bakmak lazım

Skype bakabilirsiniz

Geri