Türkiye'de Garajda Saklanan Bir Supra Daha (BURSA)

Harbi sil şu konumu
konumunu niye veriyorsun la
adam isterse garaja koyar ömür boyu gazlamaz ona kalmış sahibi o
gelip forumda adresini söylemenin mantığı ne
arkadaşın uyarıları dinlemeyip sana demiş sende binlerce kişinin olduğu forumda açık adresini veriyorsun
çok iyi
Konumu bencr hemen sil bu tarz arabaların hırsızları alıcıları çok adamın başı şişer gerek yok bence keyfi olarak bir supra almış duruyor sen niye konum atıyorsun?
Kesinlikle bir art niyetle koymamıştım, merak edip görmek isteyen vs olur diye koymuştum , neyse kaldırdım.

Bende olsa o araç bahçeye koyduktan sonra etrafını iş makinesi ile kazarım :) Maksat çıkartamasınlar.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Arkadaşlar biliyorsunuz Türkiye'de Supra çok az sayıda var. Bilinenlere göre 30 a yakın supra var, bu sadece bilinenler , ve birde bu araçtan olup ta garajda saklananlar var hiç gün yüzüne çıkartılmamış Supra lar var, galiba bu araçta onlardan birisi, çünkü bu aracı daha önce herhangi bir yerde görmedim.
Bursa da bir adet daha Supra var ama o bu araç değil bu başka bir Supra, ve bunu daha önce gördüğümü sanmıyorum. Daha önce görenler varsa yazarsa sevinirim.
Fotoğrafı bana bir arkadaşım attı, Bursa da bir araç tamircisinin bahçesinde gri plakasız bir Supra ve gerçekten çok temiz görünüyor.Gözlerime inanamadım.
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşım ertesi gün tamirhane açılınca tekrar gidip yakından görmek ve fotoğraf çekmek için gitmiş.
Ertesi güne arabayı branda ile kapatmışlar.
Fotoğraf çekinmek istediğini söylediğinde de buna izin vermemişler ve aracın burda olduğunu kimseye söylememeleri için uyarmışlar.
Neden sakladıklarını ve böyle davrandıklarını anlamış değilim açıkçası.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@supraaaaaa @SUPRAAAAAAAA
olm sen kıt mısın konum niye veriyorsun?
O supranın başına bir şey gelirse sorumlu sen olursun.
sonra Türkiye niye gelişmiyor diyorlar bunun gibi salaklar varken tabi ki gelişmez o arabanın sahibinin yerinde olsam ve bu arabayı saklamak için önemli bir sebebim olsa seni ve o mal arkadaşını pis dövmüştüm.

1640627291460.png

1640627322517.png

ikisinden biri olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,151
Üyeler
185,034
Son üye
NightW