Neler Yeni

Türkiye'de Muhalefet Nasıl Olur?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Megan

80+ Silver
Sizin gibilerle uzlaşmacı konuşulmuyor. Anlamamak için inat ediyor, kabul etmemek için kırk takla atıyorsunuz. Bu yüzden size laf anlatmaya çalışmaktansa diğer herkes gibi yargılayıp geçmek en iyisi. Umutsuz vakasınız çünkü.
ahahah hala söz konduramıyorsunuz. Konuda her şey doğru kabullenemeyip de hemen karşı saldırı yapıyorsun taş devrinden kalma zihniyete sahipsiniz diye boşa demiyorum. konuyu amacından saptırmaya çalışıp başarıyorsunuz her seferinde

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Seçim vaadi olarak savunma sanayi icraatlerine "dokunacaklarını" belirten sayın Babacan'a saygılar :D
diğer dediklerini eleştirebilirsin katılırım ama burada çarpıtma var. Bildiğim kadarıyla rekabete açık olup bunu üretecek tek şirketin baykar olmaması tarzında bir şey dedi.

Megan

80+ Silver
diğer dediklerini eleştirebilirsin katılırım ama burada çarpıtma var. Bildiğim kadarıyla rekabete açık olup bunu üretecek tek şirketin baykar olmaması tarzında bir şey dedi.
"Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın dünyaca tanınmış İHA ve SİHA üreticisi Baykar' şirketine yönelik "Devletin hemen hemen bütün imkanları, bütün o yardımlar, devletin bütçesinden doğrudan aktarılan kaynaklar, Baykar'a veriliyor. Bu proje 'Kutsal, dokunulmaz' hale getirildi. Kusura bakmayın, dokunacağız tabi ki." sözleri siyasette yeni bir tartışma yarattı."

!

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
"Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın dünyaca tanınmış İHA ve SİHA üreticisi Baykar' şirketine yönelik "Devletin hemen hemen bütün imkanları, bütün o yardımlar, devletin bütçesinden doğrudan aktarılan kaynaklar, Baykar'a veriliyor. Bu proje 'Kutsal, dokunulmaz' hale getirildi. Kusura bakmayın, dokunacağız tabi ki." sözleri siyasette yeni bir tartışma yarattı."

!

ali babacanı falan desteklemiyorum ama tamamen dokunacağımı nasıl amaçla dediğine bağlı. ki sonradan bunun o tür bir şey olmadığını açıklamıştı galiba. Onun dışında haklı, bir proje kutsallaştırılmamalı ve bir üretimi tek şirket yapmamalı tekel duruma gelirse 1 yılda gelecek yenilik 10 yılda gelir...
Not: başta devletin imkanları o şirkete gidiyor vs. dediği yanlışsa bile çok kötü bir şey değil.

Megan

80+ Silver
ali babacanı falan desteklemiyorum ama tamamen dokunacağımı nasıl amaçla dediğine bağlı. ki sonradan bunun o tür bir şey olmadığını açıklamıştı galiba. Onun dışında haklı, bir proje kutsallaştırılmamalı ve bir üretimi tek şirket yapmamalı tekel duruma gelirse 1 yılda gelecek yenilik 10 yılda gelir...
evet sonrasında diyor rekabetle ilgili dediklerini. Ama başta da devletin tüm kaynakları çar çur ediliyor gibisinden diyor. Halbuki selçuk bayraktarın açıklaması var üstte de atmıştım linki.
Normalde de hep damat damat diye diye küçük düşürülmeye çalışıyordu çok gördüm ama son zamanlara bakınca kk çok övmeye başladı. Bu konu hakkında da selçuk bayraktar açıklama yapıyor kemal kılıçdaroğlunu samimi bulmuyorum diye

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
evet sonrasında diyor rekabetle ilgili dediklerini. Ama başta da devletin tüm kaynakları çar çur ediliyor gibisinden diyor. Halbuki selçuk bayraktarın açıklaması var üstte de atmıştım linki.
Normalde de hep damat damat diye diye küçük düşürülmeye çalışıyordu çok gördüm ama son zamanlara bakınca kk çok övmeye başladı. Bu konu hakkında da selçuk bayraktar açıklama yapıyor kemal kılıçdaroğlunu samimi bulmuyorum diye
Kk zaten şaşkın muhalif daha önce bu tür projelere laf attı ama son zamanlarda ya mantıklı konuşuyor ya susuyor genelde konuşunca gaf yaptığı için susuyor.

Megan

80+ Silver

yeni bir açıklama yapmış. Güya takdir ederken engel olmaya çalışanlar var vs diyerek kim olduklarını gayet açık bir şekilde belirtiyor zaten. Şu an trnin en gözde en başarılı şirketlerinden birine bile bunları yapabilecek,söyleyebilecek cesareti buluyorlarsa daha ne gibi planları vardır siz düşünün.

kineist

80+
Partilerinin içlerinden gelen CHP oğlu CHP'li adamlar bile Ak parti sıralarından milletvekili adayı oldular. Bu da "Ak Parti ilk kurulduğu çizgisinden saptı" diyen sözde CHP'li insanlara gelsin. Bu adamlar bile partilerinden ayrılıp Ak Parti sıralarından adaylık koyuyorsa kamuoyuna yansımayan şekilde partinin içinde yaşananları siz düşünün derim :D
Anti akpciyim. Altıma range'i versin bende akpli olurum

arturo

80+ Silver
düşüncelerini parayla satacak kadar ucuz insanlar yani
Her iki tarafta çürük elma ben artık ekibe bakıyorum akpde erdoğan ve bayraktardan başka adam yok binali yıldrırım kağıtta bile istiklal marşını okuyamadı devlet bahçelinin ne olduğu belli bile değil

Megan

80+ Silver
Her iki tarafta çürük elma ben artık ekibe bakıyorum akpde erdoğan ve bayraktardan başka adam yok binali yıldrırım kağıtta bile istiklal marşını okuyamadı devlet bahçelinin ne olduğu belli bile değil
kusursuz olmasa da her yönden iktidarın iyi olduğunu düşünüyorum ben.

melidoas6

80+ Silver
Objektif bir eleştiri yapsan neyse diyicem ama parti tutarak yaptığın savunmalarda sahibini korumaya çalışmış gibi oluyorsun. İnsanlar ekonomik buhran, adaletsizlik, verdiği emeğin karşılığını alamamaktan, her felakette hain ilan edilmekten, sırf o partinin düşüncelerine uymuyor diye terörist ilan edilmekten, halkı anlamayan birileri tarafından yönetilmekten, dini sömürenlerden yoruldu. Cumhuriyet adı altında monarşi var. Mevzular açık mikrofona çıkıp sorulan sorulara cevap verirse Türkiye de özgür düşünce var derim. Ek olarak Karabağ da 25 yıllık iktidar seçimi kaybetti. Er yada geç bu hükümette gidicek kalıcı olması doğru düzgün bir demokrasi sağlamıyor. Abd de seçimlerde hükümet değişiyor ama ne ekonomik buhran ne de adaletsizlik var. İnsanlar o kadar yoruldu ki kötünün iyisini seçmeye bile razılar şuan. Bazı insanlar Hizbullahı bile savunur olmuş oysa oda bir terör örgütü. İnsanlar dertlerini anlatmak yoruldu ama onlar anlamamaktan, görmezden gelmekten yorulmadı. Erdoğan'ın başta olmasının sebebi iyi bir iktidar olması değil dini sömürü ve chp nin genel başkanının başarısızlığıdır. Seçime az kaldı artık seçimde ne olursa halkın seçimi...

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom