arturo
80+ Silver
Uzun uzun yazıcaktım da vazgeçtim akıllanmassın senkusursuz olmasa da her yönden iktidarın iyi olduğunu düşünüyorum ben.
Uzun uzun yazıcaktım da vazgeçtim akıllanmassın senkusursuz olmasa da her yönden iktidarın iyi olduğunu düşünüyorum ben.
Mülteciler ve alım gücü ve işsizlik, ekonomi ve bir çok sorunları görmezden geliyorsun yani.kusursuz olmasa da her yönden iktidarın iyi olduğunu düşünüyorum ben.
kılıç reis hepsini çözecekMülteciler ve alım gücü ve işsizlik, ekonomi ve bir çok sorunları görmezden geliyorsun yani.
Siyasetten bağımsız olarak ilk videoda bahsedilen menzil konusuna katılıyorum.Özelliği insansız olan bir aracı neden insanlı hale getirioruz?
Zaten tb2'nin 4040km menzili var.Bu gemi yerine f35'lerin üzerine gidilseydi daha mantıklı olurdu bence.
chpnin hdp ile ilişkisi hakkında bir şey dediğimde her seferinde oy almak için yapıyor gayet normal diyerek olaydan sıyrılmaya çalıştın çalıştın şimdi noldu? Önce sen hdpyi eleştir , zaten fark ettiysen konu da muhalefet hakkında. Bir yanlış başka bir yanlışla kapanmaz . Konu hakkında bir görüşünü diyemeden direkt karşı atağa geçmeyi bilirsin zaten kendi yanlışınızı anca bu şekilde kapatabilirsiniz zaten. Önce bir konu hakkında yazını yazarsın yapabileceksen özeleştirini yaparsın sonra karşı tarafı eleştirirsinBunları atıp geçiyorum.
Bunlar bir arkadaş attı bende buraya atıyım bari. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Konuyu başka yere çekiyorsun yine bunlara cevap ver ilk senchpnin hdp ile ilişkisi hakkında bir şey dediğimde her seferinde oy almak için yapıyor gayet normal diyerek olaydan sıyrılmaya çalıştın çalıştın şimdi noldu? Önce sen hdpyi eleştir , zaten fark ettiysen konu da muhalefet hakkında. Bir yanlış başka bir yanlışla kapanmaz . Konu hakkında bir görüşünü diyemeden direkt karşı atağa geçmeyi bilirsin zaten kendi yanlışınızı anca bu şekilde kapatabilirsiniz zaten. Önce bir konu hakkında yazını yazarsın yapabileceksen özeleştirini yaparsın sonra karşı tarafı eleştirirsin
benim muhalefeti eleştirme konuma gelerek konudan bağımsız iktidarı eleştirerek konuyu başka yere çeken sen değil misin? Sen önce 'şu anki' chp ile hdpnin yakınlığını sorgula,eleştirKonuyu başka yere çekiyorsun yine bunlara cevap ver ilk sen
Akp bir zamanlar yaptı her siyasetçi ve siyasi parti HDP yakınlığı oldu amaç Kürtlerden oy almak bu kadar basit.benim muhalefeti eleştirme konuma gelerek konudan bağımsız iktidarı eleştirerek konuyu başka yere çeken sen değil misin? Sen önce 'şu anki' chp ile hdpnin yakınlığını sorgula,eleştir
ben ne zaman hdp ile chp desem oy almak için diyorsun ama her seferinde de hüdaparı kötüleyip duruyorsun bi tarafsız olamadın be carlsAkp bir zamanlar yaptı her siyasetçi ve siyasi parti HDP yakınlığı oldu amaç Kürtlerden oy almak bu kadar basit.
Rte ve Kılıçdaroğlu amacı Kürtlerden oy alacak amaçları bu yoksa ikisi iktidar olamazlar türk siyaseti böyledir.
Zamanında akp ile yaptı diyorum sen anlamamak için her şeyi yapıyorsun.ben ne zaman hdp ile chp desem oy almak için diyorsun ama her seferinde de hüdaparı kötüleyip duruyorsun bi tarafsız olamadın be carls
mesela ben doğru bulmuyorum isterse 10 milyon oyları olsun terör terördür gerisinin önemi yok