Neler Yeni

Türkiye'de Muhalefet Nasıl Olur?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Phanzox

80+ Silver
Siyasetten bağımsız olarak ilk videoda bahsedilen menzil konusuna katılıyorum.Özelliği insansız olan bir aracı neden insanlı hale getirioruz?
Zaten tb2'nin 4040km menzili var.Bu gemi yerine f35'lerin üzerine gidilseydi daha mantıklı olurdu bence.

Megan

80+ Silver
Siyasetten bağımsız olarak ilk videoda bahsedilen menzil konusuna katılıyorum.Özelliği insansız olan bir aracı neden insanlı hale getirioruz?
Zaten tb2'nin 4040km menzili var.Bu gemi yerine f35'lerin üzerine gidilseydi daha mantıklı olurdu bence.

bu göreve çıkacağı zaman hadi çıkaralım diyip 2 saat sonra getirmiyorlar veya direkt tek yol üzerinden git gel yapmıyorlar uzun süreli uçuşlar vs olabiliyor direkt ilgili şahısların paylaşımlarına bakarak amacını anlayabilirsiniz . Biz bunu insanlı hale getirmiş olmuyoruz ki bu şekilde. bu adamın videolarına bakarsan zaten çoğu konuda uyduruyor kaç videoda denk geldim gerçekle alakası olmayan şeyleri paylaşıyor. Seçim propagandası olarak yapıldı denen gemiyi türkiye şu an yüzde 70 yerlilikle 5 yıldır yapıyor buna seçim propagandası demek zaten ayrı bir komedi

Carl-S

80+ Gold
Bunları atıp geçiyorum.
Bunlar bir arkadaş attı bende buraya atıyım bari. :)
IMG_20230316_160213.jpg
IMG_20230316_160225.jpg

IMG_20230426_171326.jpg
IMG_20230429_191440.jpg
IMG_20230429_191709.jpg
IMG_20230429_191734.jpg
IMG_20230429_191804.jpg
IMG_20230429_191813.jpg
IMG_20230429_191945.jpg

Megan

80+ Silver
chpnin hdp ile ilişkisi hakkında bir şey dediğimde her seferinde oy almak için yapıyor gayet normal diyerek olaydan sıyrılmaya çalıştın çalıştın şimdi noldu? Önce sen hdpyi eleştir , zaten fark ettiysen konu da muhalefet hakkında. Bir yanlış başka bir yanlışla kapanmaz . Konu hakkında bir görüşünü diyemeden direkt karşı atağa geçmeyi bilirsin zaten kendi yanlışınızı anca bu şekilde kapatabilirsiniz zaten. Önce bir konu hakkında yazını yazarsın yapabileceksen özeleştirini yaparsın sonra karşı tarafı eleştirirsin

Carl-S

80+ Gold
chpnin hdp ile ilişkisi hakkında bir şey dediğimde her seferinde oy almak için yapıyor gayet normal diyerek olaydan sıyrılmaya çalıştın çalıştın şimdi noldu? Önce sen hdpyi eleştir , zaten fark ettiysen konu da muhalefet hakkında. Bir yanlış başka bir yanlışla kapanmaz . Konu hakkında bir görüşünü diyemeden direkt karşı atağa geçmeyi bilirsin zaten kendi yanlışınızı anca bu şekilde kapatabilirsiniz zaten. Önce bir konu hakkında yazını yazarsın yapabileceksen özeleştirini yaparsın sonra karşı tarafı eleştirirsin
Konuyu başka yere çekiyorsun yine bunlara cevap ver ilk sen 🤣😂🤣🤣🤣

Carl-S

80+ Gold
benim muhalefeti eleştirme konuma gelerek konudan bağımsız iktidarı eleştirerek konuyu başka yere çeken sen değil misin? Sen önce 'şu anki' chp ile hdpnin yakınlığını sorgula,eleştir
Akp bir zamanlar yaptı her siyasetçi ve siyasi parti HDP yakınlığı oldu amaç Kürtlerden oy almak bu kadar basit.
Rte ve Kılıçdaroğlu amacı Kürtlerden oy alacak amaçları bu yoksa ikisi iktidar olamazlar türk siyaseti böyledir. :D

Megan

80+ Silver
Akp bir zamanlar yaptı her siyasetçi ve siyasi parti HDP yakınlığı oldu amaç Kürtlerden oy almak bu kadar basit.
Rte ve Kılıçdaroğlu amacı Kürtlerden oy alacak amaçları bu yoksa ikisi iktidar olamazlar türk siyaseti böyledir. :D
ben ne zaman hdp ile chp desem oy almak için diyorsun ama her seferinde de hüdaparı kötüleyip duruyorsun :D bi tarafsız olamadın be carls
mesela ben doğru bulmuyorum isterse 10 milyon oyları olsun terör terördür gerisinin önemi yok

Carl-S

80+ Gold
ben ne zaman hdp ile chp desem oy almak için diyorsun ama her seferinde de hüdaparı kötüleyip duruyorsun :D bi tarafsız olamadın be carls
mesela ben doğru bulmuyorum isterse 10 milyon oyları olsun terör terördür gerisinin önemi yok

Zamanında akp ile yaptı diyorum sen anlamamak için her şeyi yapıyorsun.
İttifak değiller zaten sen çok tarafsızsın sanki. :D
Hüda par terörist ona bakarsan ;)
10 milyon terörist var ülkede size göre. :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom