Neler Yeni

Türkiyede TÜRKNET GİGAFİBER alt yapısı nerelerde var ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
BAHÇELİEVLER'DE HİZMET VERİLEN SOKAKLAR:

Ahmet Yesevi Sokak, Aktaş Sokak, Altın Sokak, Aralık Sokak, Bahtiyar Sokak, Dağlar Sokak, Fatih 1 Sokak, Gülnihal Sokak, Güneşli 1 Sokak, Güneşli 2 Sokak, Güngören Sokak, Hereke Sokak, Hürriyet Sokak, İkizler Sokak, Kadıoğlu Sokak, Kuloğlu Sokak, Meşe Sokak, Nergiz Sokak, Neşe Sokak, Polat Sokak, Rüya Sokak, Sedef Sokak, Sümbül Sokak, Şehit Murat Ayhan Sokak, Tekin Sokak, Tekin Çıkmazı Sokak, Yonca 1 Sokak.

--------------------------------------------------

BAYRAMPAŞA'DA HİZMET VERİLEN SOKAKLAR:

Büyük Sardunya Sokak, Sener Sokak, Ankara Caddesi, Atatürk Caddesi, İstanbul Caddesi, Çiğdem Sokak, Sümbül Sokak, Kanarya Sokak, Cicoz Yolu Caddesi, Süleyman Şah Caddesi, Çimenli Sokak, Okul Sokak, Enver Paşa Caddesi, Selimpaşa Caddesi, Ordu Caddesi, Şehit Ömer Halis Demir Caddesi.

BEŞİKTAŞ'TA HİZMET VERİLEN SOKAKLAR:

Eğriçınar,Müvezzi Caddesi, Yeşilfıstık Sokak, Asmalısalkım, Asariye Caddesi, Asariye Cami Çıkmazı, Kement Çıkmazı, Salçıklar Sokak, Alim Kadın Çıkmazı, Şerefli Veli Sokak, Konak Sokak, Sinanpaşa Mescidi Sokak, Hasırcı Veli Sokak, Buket Çıkmazı, Balçiçeği Sokak, Şair Nafi Sokak, Serencebey Yokuşu, Çitlenbik Sokak, Mazharpaşa Sokak, Mehmet Ali Bey Sokak, Cihannuma Sokak, Bostancıbaşı Sokak, Muhtar Evvel Sokak, Barbaros Bulvarı

KADIKÖY'DE HİZMET VERİLEN SOKAKLAR:

Nemlizade Sokak, İskele Sokak, Duatepe Sokak, Yeldeğirmeni Sokak, Taşlı Bayır Sokak, Karakolhane Caddesi, Uzunhafız, Yurttaş, Yeşilay, Kırkahvesi Sokak, Macit Erbudak Sokak, Mühendis Sarı Ali Sokak, Orgeneral Sahap Gürler Caddesi, Akifbey Sokak, Çeltikçi Sokak, Celal Muhtar Sokak, İzzettin Sokak, Recaizade Sokak, Beydağı Soka, Misakı Milli Sokak, Yoğurtçu Şükrü Sokak, Gençlik Sokak, Rıhtım Sokak, Ortaç Sokak, Tayyareci Sami Sokak, Kasımağa Sokak, Başakçı Sokak, Süngertaşı Sokak, Eşrefoğlu Sokak, Kırmızı Kuşak Sokak, Nushetefendi Sokak, Naklı Sokak, Talimhane Sokak, TalatBey Sokak, Kıvanç Sokak.

AVCILAR'DA HİZMET VERİLEN SOKAKLAR:

Avcılar'ın durumu henüz belli değil, sokaklar henüz açıklanmadı ve ilçe sitede yerini almadı. Ancak şu videonun sahibi yorumlarda Avcılar'ın Cihangir mahallesinde oturduğunu söyleyip GigaFiber'e ait olduğu belli olan bir hız testi paylaşmış. Ayrıca siteden ilgili mahallede yaptığım rastgele bir adres sorgulamasında "Altyapı çalışmalarımız devam ediyor. En yakın zamanda adresinizde 1000 mbps’e kadar TurkNet GigaFiber hizmeti sunabileceğiz." şeklinde bir açıklama var. Gözün aydın, Avcılar :)

İstanbul

Alıntı

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Servet
Merhaba arkadaşlar Türknetteki kampanya bitirdi beni Gigafiber alt yapısı olan müşterilerine 1000 up 1000 down hızını 99 TL ye taahütsüz ve sınırsız veriyor. Garanti ettiği hiz ise 750 up 750 down ama alt yapı sorgulama tarafında gigafiber sorgusu yok oyüzden hangi şehirlerde hangi iller ve semtlerde olduğu bilen duyan varsa paylaşırsa sevinirim. Sırf oyüzden taşınabilirim :)

Alıntıyı görüntüle
Ben kullanıyorum garanti dediği hız doğru 850 mb hiz 800 up alıyorum valorantta 8 yada 9 ping alıyorum İstanbul sunucuda yer istanbul avcılar cihangir

atk88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ahmet Kaplan
Top Bottom