Neler Yeni

Türkiye'de yaşanılabilir iller nereler?

İstanbul da yaşıyorum her İstanbullu gibi bende depremden dolayı tedirginim fakat daha önce İstanbul dışına çıkmadım siz taşınacak olsanız nerelere taşınırdınız? Mümkünse deprem riski olmayan bir yer.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Berkarda

80+ Silver
eğer evden çalışıyorsan elazığ tavuk döner 20 TL aşırı uygun
Mesaj otomatik birleştirildi:

et falanda uygun domates 8 Tl falan

Berkarda

80+ Silver
tek sıkıntı iş bulamamak ve teknoloji mağazası az hatta bi tane ev alıcaz 1-2 hafta içerisinde 300k ya 190m adam almanyada borcu var diye satıyor

konya da yaşanmaz izmir iyi
konya

Ekler

• türkiyenin ohiosu.PNG
    türkiyenin ohiosu.PNG
    22.3 KB · Hit: 51

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Musa ÖZ
İstanbul da yaşıyorum her İstanbullu gibi bende depremden dolayı tedirginim fakat daha önce İstanbul dışına çıkmadım siz taşınacak olsanız nerelere taşınırdınız? Mümkünse deprem riski olmayan bir yer.
Eskişehir

tek sıkıntı iş bulamamak ve teknoloji mağazası az hatta bi tane ev alıcaz 1-2 hafta içerisinde 300k ya 190m adam almanyada borcu var diye satıyor
Evden çalışıyorum fakat elazığda da ara ara orta derecede deprem oluyor alışamam yüksek ihtimal yinede teşekkürler

ankara. izmir diyenler ne yaşıyor bilmiyorum.
İzmir'in nesi var ki pahalı bir yer mi?

Berkarda

80+ Silver
Evden çalışıyorum fakat elazığda da ara ara orta derecede deprem oluyor alışamam yüksek ihtimal yinede teşekkürler
depremde eviniz sağlamsa yıkılmaz alacağımız ev aşırı sağlam 20 senelik ama bence bu şartlarda beleş belki yazlık kışlıkda yaparız o evi

iş olarak orada restorant ve el işi çok iyi kazanıyor harputa giden bilir

Top Bottom