Neler Yeni

Türkiye'de yaşanılabilir iller nereler?

Berkarda

80+ Silver
Evden çalışıyorum fakat elazığda da ara ara orta derecede deprem oluyor alışamam yüksek ihtimal yinede teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

İzmir'in nesi var ki pahalı bir yer mi?
gitmedim ama pahalı diyorlar kiralara bakarsan o il pahalı mı anlarsın örnek new york mu daha pahalı olur chicago mu tabii ki newyork pahalı kiralar oranın pahalı mı ucuz mu olduğunu belli eder

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
Cengiz
İstanbul da yaşıyorum her İstanbullu gibi bende depremden dolayı tedirginim fakat daha önce İstanbul dışına çıkmadım siz taşınacak olsanız nerelere taşınırdınız? Mümkünse deprem riski olmayan bir yer.
Mersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Yobazlar falan olmasa; Konya.
Bu arada İstanbul depreminde ha ölmüşsün ha yaşamışsın aynı şey. Ülken batacak, hatta bölünecek.
Hocam Konya da yaşanır sadece biraz sıcak. Gidipte en köylü mahalleye oturmazsan sıkıntı yok. Meram çok güzel bosna da tam öğrneci yeri aynı diğer şehirler gibi.

.RBO.

80+ Silver
ege marmara akdeniz bölgesi belki bazı karadeniz bölgeleri karasal iklimde insanlar mallaşıyor

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
İstanbul da yaşıyorum her İstanbullu gibi bende depremden dolayı tedirginim fakat daha önce İstanbul dışına çıkmadım siz taşınacak olsanız nerelere taşınırdınız? Mümkünse deprem riski olmayan bir yer.
Yozgat veya Niğde gibi küçük yerler.

Lanelzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Efe Basar
Bursamm

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Gel balıkesire altınoluk ayvalık akçay falanmis.

3.George

80+ Bronze
Rize ama doğada yaşayacaksın. Bir çok şehir insanı gözlemlediğim kadarıyla rizede doğayla yaşamaya başlamış(+90 belgeselleri) ve bu durumdan memnun gibiler. ha insanlara gelecek olursanız öyle internette abartıldığı kadar yobaz ve muhafazakar olduklarını sanmıyorum yine de dikkatli olmakta fayda var. Şehir önplandaysa rizeden uzak dur. Rize'nin şehri çekilmez. Şehir de yaşacaksan o zaman önerim Samsun olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,737
Üyeler
164,894
Son üye
tensazangetsu
Top Bottom