Türkiye'deki Fanboyluk

SebekeSuyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
583
arkadaşlar konu olarak ne seçsem bilemedim de bu ülkedeki fanboyluk ne ya? illa envidia artieks olacak illa asus emesay olacak yoksa almam. bütçe ne? bütçe 10 bin. neden arkadaşlar bu fanboyluk ne avrupa'da amerika'da falan bile millet şakır şakır 7900GRE gibi hayyyvan gibi güçlü kartları alırken (bir de PNY, Galax falan) türkiye'de neden fanboyluk pardon fanboTluk var? çok ciddi kafayı yiyorum böylelerini görünce

Msi asus saçmalığı bence uygun olmadığı sürece alınmaz galax palit gibi kartlar tam fp dir nvidia amd sorusu ise hangisi performanslı ise bütçenize göre onu alın geçin

Msi asus saçmalığı bence uygun olmadığı sürece alınmaz galax palit gibi kartlar tam fp dir nvidia amd sorusu ise hangisi performanslı ise bütçenize göre onu alın geçin
hayır adama 6600xt ve 3060 var düşen. 3 bin fazla verip illa nvdia alacak. neden? fanboy. ne dlss kullanır ne bi modelleme yapar ne rt açar ama nvidia olacak illa. sıkıntı orada. yoksa aynı fiyattan olsa eyvallah ona lafım yok

TR özel değil ki bu durum herkesin kendi fikri bir marka ile kötü deneyim yaşamış olabilirler veya kullandıkları markadan çok memnun kalmış olabilirler obejektif bir durum değil çok umursamamak lazım bence

TR özel değil ki bu durum herkesin kendi fikri bir marka ile kötü deneyim yaşamış olabilirler veya kullandıkları markadan çok memnun kalmış olabilirler obejektif bir durum değil çok umursamamak lazım bence
hayır adam hayatında amd kullanmış 2 videoda amd kötü diye 2 cümle geçince aaaa alınmaz o zaman ya falan oluyor. kullansa bozulsa vs. de tamam. kullanmadan ön yargı

Nvidiayı vs. anlarım da aynı kartı sırf 3 fanlı, asus vs. diye çok daha pahalıya almak isteyenleri anlamıyorum.

bence bizim satıcılar msi , asus görünce +2k'yı basıyorlar ondan f/p o markalar . Bencede nvidia almak daha mantıklı ama hangisi daha uygunsa o alınmalı

arkadaşlar konu olarak ne seçsem bilemedim de bu ülkedeki fanboyluk ne ya? illa envidia artieks olacak illa asus emesay olacak yoksa almam. bütçe ne? bütçe 10 bin. neden arkadaşlar bu fanboyluk ne avrupa'da amerika'da falan bile millet şakır şakır 7900GRE gibi hayyyvan gibi güçlü kartları alırken (bir de PNY, Galax falan) türkiye'de neden fanboyluk pardon fanboTluk var? çok ciddi kafayı yiyorum böylelerini görünce
Tek marka kullanmış hayatında kafasında bu marka hariç çöp algısı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri