Giden bir almancı bul bavulun içne kaçak gir
O yaşlarda ailenizin haberi olmadan nereye gidiyorsunuz yeğenimYanlış biliyorsunuz.16 yaşında gidilebiliyor.Ayriyeten okul diploması yerine bir mesleki kurstan diploma alman yeterli.Ben elektronik dalında diploma aldım kurstan ve geçerli sayılıyor.4 yıllık üniversite mezunu olmak şart değil.16 yaşında pasaport ve vize alınabiliyor.Bu bilgiler kesin nerden biliyosun dicek olursanda ıDATA çağrı merkezini aradım ve tek tek sordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzaktan kaynak indiriyorum kitap kaynakları kendime güveniyorum gidene kadar B2 Almanca yapabilirim umarım.
Ailemizin izin vermediğini kim söyledi halen anlamış değilim?Bu yaşta böyle şeyler düşünüp heveslenmeniz normal üzmek istemem ama düşündüğünüz gibi bişey olmucak kuzenlerin reşit bile değil aile izni olmadan hiç bişey yapamaz ailesininfr değil Almanya'ya bulunduğu bölgeden 100 km ötesine izin vereceğini sanmıyorum bence bunun yerine kendinizi geliştirici şeyler yapın Türkiye'de kalıp iyi şartlarda yaşamayı düşünebilirsiniz
Ailemizin izin vermediğini kim söyledi halen anlamış değilim?
Almanca biliyor musunuz?
Şuan A1 Seviyedeyim ama daha almanya planı için 1.5 sene var neredeyse o yüzden o zamana kadar rahat B1-B2 Almanca yapabileceğime inanıyorum.Almanca seviyeleriniz?