Türkiye'den Hindistana Kovid-19 Yardımı

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,406
Yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınından etkilenen ülkelerden Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'ye tıbbi yardım malzemesi taşıyan askeri uçaklar, Ankara'dan havalandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine, Türk Kızılay ve Sağlık Bakanlığınca hazırlanan 9 milyon 181 bin 789 lira değerinde 630 oksijen tüpü, 5 oksijen jeneratörü, 50 solunum cihazı ve 50 bin kutu tablet ilaç, Etimesgut Askeri Havaalanı'nda Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait iki A 400M tipi nakliye uçağına yüklendi.

Bizi unuttun başganım bizi!

20210526_140248.jpg

Türk gencine verilecek 1010 TL'lik maaşı reddedip Hindistan'a 9 milyon 181 bin 789 TL değerinde yardım yollamak. :confused: 😐

Bunlar insanlık için çok önemli yardımlar. Hem bu yardımların manevi olayıda var. Eskilerden örnek vermek gerekirse İngilterenin İrlandaya ambargo koyduğu zamanlarda Osmanlı İrlandaya gemilerle erzak göndermiş bu yüzden şu an bile İrlandalılar Türkleri çok seviyor.

Son düzenleme:
Yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınından etkilenen ülkelerden Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'ye tıbbi yardım malzemesi taşıyan askeri uçaklar, Ankara'dan havalandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine, Türk Kızılay ve Sağlık Bakanlığınca hazırlanan 9 milyon 181 bin 789 lira değerinde 630 oksijen tüpü, 5 oksijen jeneratörü, 50 solunum cihazı ve 50 bin kutu tablet ilaç, Etimesgut Askeri Havaalanı'nda Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait iki A 400M tipi nakliye uçağına yüklendi.

Bizi unuttun başganım bizi!

Alıntıyı görüntüle

Ulan her Avrupa ülkesi nasıl yardım ediyor vatandaşlarına lan bizimki biz hariç herkese dağıtıyor sanki düşman gibi Türk halkına asla destek yok veya az Türk halkının parasını hibe ediyor yazık ulan yazık yarın bırgun inkar ederler gondermeseydiniz derler yazıklar olsun kendi ülkemizdeki sma hastalarına ilaç pahalı diye ödemeyin başkasına gelince ne var ne yok dağıtın

Bunlar insanlık için çok öneml yardımlar. Hem bu yardımların manevi olayıda var. Eskilerden örnek vermek gerekirse İngilterenin İrlandaya ambargo koyduğu zamanlarda Osmanlı İrlandaya gemilerle erzak göndermiş bu yüzden şu an bile İrlandalılar Türkleri çok seviyor.
Hocam hindistan bitik durumda adamların kurtulma şansı çok düşük her türlü yardım yapılıcaksa daha kendini toparlamaya yatkın ülkeye yapılmalıydı ki Üniversiteden mezun olup iş bulamıyanlara 1000 TL yardımı çok gördüler bence en çok seni ilgilendirir bu konu.

ERDOĞAN: Kendi halkına Türkiye'ye destek verilerek ülkenin refah seviyesini yükseltmek
1622027612405.png

ERDOĞAN: Araplara, Hindistanlılara ve libyaya destek olup başka ülkelerin refah seviyesini yükseltmek ve kendi halkına BAŞ vermek
1622027825637.png

Keşke biz pandemide ve ekonomide iyi olsaydık da onlara yardım yapsaydık ama bizim kendimize yararımız yok bakın benim annem kronik rahatsız Erdoğan dedi ki nisan ortasında aşı açılcak lan hazirana geldik ne aşı var ne randevu nerde bu aşılar? Bizi kandırdınız bizde tek babam aşı oldu o da gazeteci olduğu için gerçekten yazık be

Keşke biz pandemide ve ekonomide iyi olsaydık da onlara yardım yapsaydık ama bizim kendimize yararımız yok bakın benim annem kronik rahatsız Erdoğan dedi ki nisan ortasında aşı açılcak lan hazirana geldik ne aşı var ne randevu nerde bu aşılar? Bizi kandırdınız bizde tek babam aşı oldu o da gazeteci olduğu için gerçekten yazık be
Benim babam turizm sektöründe çalışıyor aşı sırası geleli 1 ay oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,031
Üyeler
192,598
Son üye
tomahawky2z
Geri